IRC-Galleria

ainokki

ainokki

ei hakkaa päätä seinään mushmush

Gossip Girl, New Haven Can WaitKeskiviikko 15.10.2008 21:04

Yale jakson aika! Kohta ollaan päästy pois highschoolista ja next step on kaikille nähtävästi Yale. Oli ihana campus ja jotenkin kaikki paitsi Serena ja Chuck istu sinne niin hyvin. Ja Serenalle ja Chuck olikin sitten kirjoitettu sopimaan Yaleen.

"My name is... Dan Humphrey" Ihana rakastin tota nimi sekoilua. Eli Nate Archibald ei ollut Yalessa aivan suosituimpien ihmisten joukossa isänsä petoksien takia ja meni sanomaan eräälle tytölle nimekseen Dan. Oli ihan hauska sekoilu, kun oikea Dan ilmestyy ovelle. Ihana, että Dan ja Nate kaverustuu. Jotenkin ne täydentää toisiaan, kun kumpikaan ei yksinään ole semmonen superrakkauspakkaus niinkuin Chuck, mutta yhdessä ne on vaan jotenkin niin <3.

Chuck on löytänyt munansa jostain. Koko season2 on venailtu tätä Chuckkia! Chuck siis oli mahtava, kun antoi niille salaseurakundeille väärän Naten, jolloin Dan joutuin köytetyksi boksereissa johonkin pylvääseen. Ja kun Chuck kertoi Serenalle niistä Blairin vastauksista Deanin kysymyksiin. Muah.

Myös Blair oli mahtava, kun oikeasti otti esille Serenan menneisyyden. Ja Serena on joo'o.

En jaksa kirjottaa enempää koska selkä meni jumiin ja pitää liikkuu tästä koneelta. Btw alotin tän tekstin eilen, mut en koskaan jaksanut lopettaa ja se jäi ihan kesken. Nyt tuntuu sitte tyhmältä kirjoittaa Gossarista, kun oon kattonut VM:ää ja lukenu VM ficcejä ja plööh.

Myös oon super väsynyt enkä jaksa liikkua mihinkään suuntaan. Ja mun tekee mieli syödä pancakesejaaa. Nams. Mut joo yritännyt saada suostuteltua mutsin tai faijan kauppaan ostamaan siirappia + sokeria. Mörs.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.