IRC-Galleria

akira

akira

..:.:.: let your inner light shine :.:.:...

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Tietovallankumous koputtaa ovella...Keskiviikko 26.10.2005 23:44

Olen jo pitkään pienessä mielessä miettinyt skenaariota, jossa jokainen ihmine tietäisi KAIKEN mitä on tapahtu nut ja KAIKEN mitä juuri NYT tapahtuu. Tämä uusi päiväkirja-toiminto on pieni, mutta merkittävä askel siihen. Kynnys selvittää omia juttujaa ja kertoa omia mielipiteitään laskee, ja vaikka kyse on vain Suomen nuorista (tällä sivustolla), niin merkitys ei ole vähäinen. Globaalisti kyllä, mutta Suomen nuorisolkulttuurille tällä on iso vaikutus.

Ihmiset yhä avoimemmin kertovat ja näyttävät mitä ovat ja mitä tekevät. On hauska katsoa mihin kehitys meitä vie.

Minua noin yleisellä tasolla kiinnostavat;

- metafysiikka
- globalisaatio ja sen vaikutukset ihmisten kulttuuriin ja hyvinvointiin
- nuorisokulttuurit ja niiden kehittyminen
- medioiden asema

Nautin rakentavasta keskustelusta ja hyvinperustellut väitteet saavat minut vauhtiin. Jos sinulla on siis jotai sanottavaa, niin älä arkaile. Vaan kerro, niin minä kerron takaisin.

UPDATE: Tänään tuli ensilumi (lue ensiloska) ja herätin "pahennusta" hymyilemällä,kun kävelin ilman sateenvarjoa ja annoin loskan piiskata naamaalle. Ei siihen kuole, eikä se edes tunnu pahalta. Turhaan te tota ilmaa pelkäätte, onhan se vähän kurjaa jos sukat kastuu, mutta a) ota vaihtosukat b) älä anna sen häiritä. Vähän samalla tavalla kuin et anna ruotsimaikan häiritä, jos piirrät tunnilla jotain. Annat vaan olla ja hymyilet ;D

Uskon hyvään. Sillä kun tarpeeksi moni uskoo sydämestään. Se toteutuu. Näin tänään... huomisen näkee sitten kun huominen on tätä päivää ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.