IRC-Galleria

alfie-

alfie-

on epäsymmetrinen.

Uusimmat blogimerkinnät

Olin eilen firman glögibileissä. Miten mulle onnistuttiinkin valitsemaan juuri se kaikista hiljaisin pöytä? Miettikääpä:

-Abdullah, joka osaa suomea 8 sanaa ja lausuu nekin väärin

-n. 30v pariskunta,joista molemmat jotain potkunyrkkeilyn suomenmestareita ja joilla ei ole mitään sanottavaa edes toisilleen

-mies, jonka nimeä en koskaan kuullut ja joka katosi koko juhlista häpeällisen huonon vitsinsä jälkeen

-kummallinen cowboy, jota luulin ensin jonkilaiseksi näköharhaksi, koska se oli saapunut pöytään mun veisatessa "porsaita äidin oomme kaikki". (Mahdollisesti sen ulkomuodollakin oli vaikutusta siihen että luulin seonneeni viimein aivan kokonaan.)

+ tietenkin minä, juhlien ainoa alle 30vee, yli 10 vee, jolla ei todellakaan ole mitään kommentoitavaa, kun puheenaiheena on rekka-autot. Olishan siinä toki voinut heittää jotain "rekkamiehen hymy"-läppää, mutta se tuskin olis oikein uponnu muihin läsnäolijoihin.

Siinä mä sitten istuskelin neljä tuntia ja unelmoin siitä terästetystä glögistä, jota muut juhlavieraat innoissaan ryystivät. Ei mulla toki tylsää ollut. Katkoin ilmeisesti viimeisetkin katkottavat kakshaaraset (nyt odottelen että niitä ilmaantuisi lisää), kokosin muovimukini vesipisaroista jättisuuren pisaran ja tiputin sen syliini ja tietenkin söin sikana kakkua. Kävin myös kerran pissalla ja ihan illan lopuksi ennustajalla, joka lupasi mulle ensi vuodeksi parisuhteen, nautintoa musiikista ja melkein lapsen. Ne sen kivet myös kehottivat huolehtimaan terveydestä ja siinä vaiheessa olin jo, että hah humpuukkia! Mutta ehkä mä uskon tohon musiikkiin ja parisuhteeseen. En ainakaan pistäisi pahitteeksi.

Eli kyllä tuutoreiden pikkujoulut oli aivan mahtavat eilisiin verrattuna! Dataaminen, piparit, pahoja karkkeja ja silleen. Namnam!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.