IRC-Galleria

alfie-

alfie-

on epäsymmetrinen.

Uusimmat blogimerkinnät

Kuha heitin.Tiistai 18.12.2007 23:51

GOSH mikä päivä. Väsytti, suututti ja harmitti. Mulle kerkesi kotiinpaluumatkalla bussissa tulla järjetön nälkä, kaamea pissahätä ja hervoton päänsärky. Niiden kanssa puolentoista tunnin matka taittuikin mukavasti. Varsinkin ku bussikuski oli selvästi syöny jotain kolmiolääkkeitä. Jessus se oli hidas! Yhdellä pysäkillä saatto vierähtää hyvinkin 5 minuuttia, kun se ei osannu työntää niitä saamarin kortteja edes oikein päin sinne koneeseen.

Rakas seuralaiseni päänsärky voimistui, kun bussi teki taas sen naurettavan turhan koukkauksen jonkun pikkukylän "bensa-aseman" kautta. Miksi sinne ei oo voinu hommata oikeeta pysäkkiä tien varteen? Ugh mitä pelleilyä.

No sitten kun saavuin viimein Eteläiseen, niin kas kummaa mun kyytini ei ollutkaan paikalla. No lähin hädissäni kipitäämään nakkikiskalle, kun sitten huomasin, että sieltähän se mun kyyti tuli ja ajoi suoraan mun ohi. Siispä sain juosta takasin. Sitten piti todeta, että lähin saatavilla oleva kotiavain oli Hämeenlinnassa. Siinä sitten kierreltiin pari tuntia ympäriinsä. Ei varmaan ikin oo ollu niin kova pissahätä ja nälkä ja päänsärky ja ärsytysmursutus!

Mutta sitten Henrrri pelasti mun päivän eikä enää olekaan niin kauhean kökkö fiilis. Hymyilin ehkä ekaa kertaa koko päivänä! Jos vähän liiotellaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys