IRC-Galleria

alfie-

alfie-

on epäsymmetrinen.

Uusimmat blogimerkinnät

JEE. Oittireissu kantoi hedelmää.Sunnuntai 18.11.2007 21:47

Mitä toi silleen käytännössä meinaa toi "kantaa hedelmää".
Muistinko ees oikein tota sanontaa?

No joo ihan miten vaan. Sain kolme hienoa taulua, jotka varmasti löytävät paikkansa uuden huoneeni seinältä. Toivottavasti saan valita sinnekin hienot kalliit tapetit joiden eteen mun pitää tehdä paljon kotitöitä (en oo tosin vielä hoitanut tämän hetkisisitä tapeteista lupaamiani hommia). Noi taulut istuis tähän huoneeseen ihan täydellisesti! Voi ku voisin ottaa noi tapetit mukaani uuteen huoneeseen, mutta valitettavasti ne on mahdoton irrottaa ehjinä.

Taulujen lisäksi oon nyt päälle 200 euroa rikkaampi. Siispä voisin suunnata Helsinkiin, jotta pääsisin eroon tästä epävakaasta tilanteesta. Mun henkinen terveyteni kärsii aina kun tiedän että mulla on enemmän rahaa ku normaalisti. Siksi ne on pakko käyttää mahdollisimman pian.

Heräsin viime yönä kahdesti puhelimen takia. Eka Timo soitti jonku kummallisen puhelun (mikä ei sinänsä oo siltä ihmiseltä mitenkään uutta), sitten Aleksi laitto viestin ihan vaan kysyäkseen pääsinkö jo kotiin asti ja ei kai mun tarvinnut sentään kävellä. No varmaan mun sukulaiset oiski päästäny mut yhden aikaan yöllä junalla Lahteen ja kävellen kotiin. No ei se mitään, ihan kiva että huolehtii.

Nyt mun pitäis kovaa vauhtia lukea psykaa ennen ku Aleksi tulee hakee mut jonnekki. Ennn jaksa. Luen sit koeviikolla kauheessa kiireessä niin ettei mitään varmasti jää päähän. JEE. Mut voisin mä silti tehdä nyt jotain vähän hyödyllisempää ku kirjotella galtsupäiväkirjaan.

Ai niin, oon miettiny sanontaa "hanki elämä". Ja muutenki noita "mullei oo elämää" jne. Mut eiks seki oo elämää, että vaan istuu päivät pitkät tuijottamassa seinää. Jos kerta hengittää ja sydän pumppaa verta? Ja onhan esim. kastemadoillaki elämä, vaikka ne ei muuta tee ku syö, paskoo ja vaeltaa Renkomäen kävelyteillä. Ihmiset keksii ihan typeriä sanontoja. Ei mulla ainakaan ois pokkaa mennä sanoo voikukalle, että sillä ei oo elämää, ku se vaan seisoo paikallaan ja odottaa, että joku puhaltaa sen siemenet maahan, että se vois kuolla ja sen jälkeläiset sais valloittaa nurmikon. Ei se voi tehdä muuta, se on sen elämä. Nii. Eipä mulla muuta tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.