IRC-Galleria

alfie-

alfie-

on epäsymmetrinen.

Uusimmat blogimerkinnät

Silli sai taas huomioo.Perjantai 30.11.2007 13:27

Tähän väliin voisin lisätä: Nipaketun tukkaa kiskottiin tänäänki bussissa! Täytyy varmaan ottaa vinkkinä. "Leikkaa neiti lettis!" Leikkautan semmosen tätitukan. En tarvii ees permistä, kun kihartuu ittestään. Kampaaja varmaan leikkaa joka tapauksessa ihan lyhyet jos käsken ottaa kuivat latvat pois. Mun tukkani on yhtä kuivaa latvaa! Oon varmaan saavuttanu jo jonkun kaksihaaraisten ennätys määrän.

Filosofian koe meni sentään hyvin! Tai sitten kirjotin ohi tehtävänannon. No eei, en mä voi niin tyhmä olla. Hyvin se meni ja olen ansainnut vähintään ysin! Luin oikeesti. Tein kauheet muistiinpanot ja kaikkee [Ykköskurrsista tuli kymppi miltei lukematta 8)].

Illalla Lapkoo, Wiidakkoo, New Deadlinee. Vika ilta Lahdessa! Vikat bussimatkat kasissa! Ilon päivä! Kohta mua ei enää kiskota tukasta. Eikä lihavat tädit enää änkee mun viereen. En muuten käsitä mikä siinä on, että onnistun aina valitsee just sellasen paikan, johon kaikki lihavat tädit tahtoo. Sitten saan istua toinen poski lutussa ikkunaa vasten henkeä saamatta. Eikä niiden hajuvesiannostelu oikein sovi mun hengityselimille.

Mmm ja sain aivan loistavan idean! Tytööt, te tuutte saamaan maailman kauneimmat joulukortit multa! Niissä pohjana on yllä oleva kuva.

AHHAHA, aaaaamuja.Perjantai 30.11.2007 00:22

Bussiin mentäessä joku täti kiskas mua tukasta ja päästin äänen joka muistutti erehdyttävästi orgasmia. Ruotsin kokeessa olin ihan tillin tallin. Kuuntelu meni hyvin edin voimalla, mutta pikku hiljaa alkoi vaikutus lakata ja pää oli ihan tyhjä. Kaiken lisäksi alkoi pissattaa aivan suunnattomasti sen edin takia. En viittiny edes yrittää sen ruotsin kokeen kanssa ja heittelin sinne ihan mitä sattuu juttuja. Ja sit juoksin pissalle ja bussiin.

Ja sitäpaits... ED ON PAHAA.

Onko elämää koeviikon jälkeen vai jatkuuko tää tälläsenä jouluun saakka? Vai kenties vielä pitempään? Huii! (joka on muuten venäjää ja tarkottaa kyrpää [anteeksi törkyinen sanavalinta])

Ai niin ja iltapäivällä seiskaykkösessä oli kylmä! Hyrr. Tällä kertaa siellä ei kasvanu sieniä. Onkohan Hauhon bussit mukavampia...

KEITIN KAHVII.Torstai 29.11.2007 00:43

Vähän mä nyt valvon koko yön. JAIKS. Den här lilla flickan var jättetröt men nu hon inte kan sova pä hela natten. Mmm, ruotsi ei ehkä ihan vielä hallussa.

Sukuvika ku suksi ei luista?Tiistai 27.11.2007 16:38

Miten voikin viikko alkaa näin paskasti? No okei, koeviikot ei koskaan oo mitään herkkua, mutta tää nyt alkaa mennä jo vähän yli. Psykologian koe meni myös aivan reisille. Miten se maikka osaski kysyä just ne asiat, jotka oli mulle kaikista hankalimpia muistaa? Huomisen hissankokeen tuloksen osaan jo ennustaa. Sen kanssa ei oo mitää mahiksia.

Niin aamulla. Pakkasin laukun sillee pikavauhtia, heitin lattialta tarvittavat kirjat sinne ja lähin. Koululla sitten vilkasin laukkuun ja mietin, että miksi hitossa mulla on ruotsin kielioppikirja mukana. Ei menny kauheen kauaa tajuta, että se punatekstinen kirja, jonka nappasin lattialta, ei ollukaan historian kirja.

No joo. Psykan koken jälkeen olin ihan innoissani lähös tyttöjen kanssa kaupunkiin, ku oli 2 tuntia aikaa, mutta sitten neideillä sattuikin olemaan kuorotreenit, joten eipä me sitten ehditty edes kahville. No aattelin, että okei lähenpä sitten kirjastoon dataamaan, ku koulun datisluokka on kumminki täys. Kirjaston pihalla vasta tuli mieleeni, että heeei mun kirjastokortti tais jäädä pöydälle. Ahhaha, lievästi otti päähän. Kävelin sitten siinä ärsyttävässä lumipyryssä takasin koululle ja siellä oli aivan täyttä kaikkialla. En löytäny mitää muuta istumapaikkaa ku datisluokasta kaikkein hitaimman mahdollisen koneen äärestä. No sainpa ainaki ajan kulumaan.

Historian valmistelutunnilla oli varsin mukavaa ilman kirjaa ja vihkoa. Oon muutenkin ihan pihalla kurssin asioista. No ainakin tuli harvinaisen selväksi, että huomista koetta en tuu läpäisee, en ainakaa hyvin.

Kaiken lisäks säädin äsken vahingossa jotain tän näytön kanssa. Puolet valikkopalkeista katos.

No mutta... sainpa ainaki pitkästä aikaa keitettyä hyvää kahvia!

kiitos.Maanantai 26.11.2007 19:12

Jos totta puhutaan... toi kakku (VENE) tossa nimen perässä on aika nöyryyttävä.
"Hih, täytin juuri 17 vuotta."

Pienenä aina ajatteli, että 17-vuotias on jotenkin tosi vanha, melkein aikuinen. En mä tunne olevani lainkaan vanha. Oon edelleen ihan yhtä pikkunen. Voisin vieläkin leikkiä barbeilla ja käydä koulun discossa tanssimassa hitaita jonkun söpön pojan kanssa. Haluisin järkätä semmoset kakkukestit. Hirveesti karkkii ja serpentiiniä ja kaikkia typeriä leikkejä. Sitten puhuttais pojista ja naurettais, kun joku paljastais tykkäävänsä siitä pojasta, joka kaivaa nenää ja syö paperia.

Miten mä vietän mun synttäreitä tänään? Luen psykologiaa ja dataan. Oikeesti en sais olla koneella, koska mulla on ihan hirveesti luettavaa. Helvetin hauskaa täyttää 17 koeviikon ensimmäisenä koepäivänä. Ja mun synttäreitten kunniaks Kolunen oli tehny vaikeimman mahdollisen bilsan kokeen. Kotona multa odotetaan kaikki mahdolliset kotityöt just TÄNÄÄN. Ah, kiitti ku heruu sympatiaa. Paskaa, niin paskaa syntymäpäivää. Eikö niin, että 18-vuotis synttäreistä tulee tasan samanlaiset? Miettikää, silloin on TIISTAI! Melkeinpä vielä pahempi. Ja koeviikon takia en tietenkään pääse inssiin silloin ku tahdon ja saan odotella ajokorttia ylimääräset 2 viikkoo tms.

Kiitos tästä äiti ja isi. Oisitte voinu siittää mut kesäksi.

JEE. Oittireissu kantoi hedelmää.Sunnuntai 18.11.2007 21:47

Mitä toi silleen käytännössä meinaa toi "kantaa hedelmää".
Muistinko ees oikein tota sanontaa?

No joo ihan miten vaan. Sain kolme hienoa taulua, jotka varmasti löytävät paikkansa uuden huoneeni seinältä. Toivottavasti saan valita sinnekin hienot kalliit tapetit joiden eteen mun pitää tehdä paljon kotitöitä (en oo tosin vielä hoitanut tämän hetkisisitä tapeteista lupaamiani hommia). Noi taulut istuis tähän huoneeseen ihan täydellisesti! Voi ku voisin ottaa noi tapetit mukaani uuteen huoneeseen, mutta valitettavasti ne on mahdoton irrottaa ehjinä.

Taulujen lisäksi oon nyt päälle 200 euroa rikkaampi. Siispä voisin suunnata Helsinkiin, jotta pääsisin eroon tästä epävakaasta tilanteesta. Mun henkinen terveyteni kärsii aina kun tiedän että mulla on enemmän rahaa ku normaalisti. Siksi ne on pakko käyttää mahdollisimman pian.

Heräsin viime yönä kahdesti puhelimen takia. Eka Timo soitti jonku kummallisen puhelun (mikä ei sinänsä oo siltä ihmiseltä mitenkään uutta), sitten Aleksi laitto viestin ihan vaan kysyäkseen pääsinkö jo kotiin asti ja ei kai mun tarvinnut sentään kävellä. No varmaan mun sukulaiset oiski päästäny mut yhden aikaan yöllä junalla Lahteen ja kävellen kotiin. No ei se mitään, ihan kiva että huolehtii.

Nyt mun pitäis kovaa vauhtia lukea psykaa ennen ku Aleksi tulee hakee mut jonnekki. Ennn jaksa. Luen sit koeviikolla kauheessa kiireessä niin ettei mitään varmasti jää päähän. JEE. Mut voisin mä silti tehdä nyt jotain vähän hyödyllisempää ku kirjotella galtsupäiväkirjaan.

Ai niin, oon miettiny sanontaa "hanki elämä". Ja muutenki noita "mullei oo elämää" jne. Mut eiks seki oo elämää, että vaan istuu päivät pitkät tuijottamassa seinää. Jos kerta hengittää ja sydän pumppaa verta? Ja onhan esim. kastemadoillaki elämä, vaikka ne ei muuta tee ku syö, paskoo ja vaeltaa Renkomäen kävelyteillä. Ihmiset keksii ihan typeriä sanontoja. Ei mulla ainakaan ois pokkaa mennä sanoo voikukalle, että sillä ei oo elämää, ku se vaan seisoo paikallaan ja odottaa, että joku puhaltaa sen siemenet maahan, että se vois kuolla ja sen jälkeläiset sais valloittaa nurmikon. Ei se voi tehdä muuta, se on sen elämä. Nii. Eipä mulla muuta tänään.

HAHHALauantai 17.11.2007 14:42

OON OITISSA.

PPERJANTAI!Perjantai 02.11.2007 18:30

Aattelin kutoo villasukat ja lukee koeviikkoa varten. Ehkä myös pesen koko perheen pyykit ja silitän isän paidat. Huoneeni siivoan varmasti ja mahdollisesti järjestelen kiiltokuvakokoelmani uusiksi. Sitten voisin leipoa äidin kanssa pullia. Tästä tulee maailman paras perjantai!

OH MY! OON HOUDINI!Sunnuntai 28.10.2007 21:19

Olin laittamassa minttusuklaapalleroo suuhun, sit se vaan KATOS! Oikeesti! Ei kuulunu ees mitää ääntä ja se vaa oli poissa! Eikä se siis menny mun suuhun. En oo vielä löytäny sitä, mut pelkään että se saatto ehkä tippua mun hupparin sisään. Tai sit se oikeesti katos. Ei voi tietää.


Oukei, ei hätää enää:
Se löyty ku avasin hupparin vetoketjun.

Ai nii ja Jennylle huonoja uutisia :/Sunnuntai 28.10.2007 21:10

The sexy voice is gone!

Eli kykenen taas puhuu suht normaalisti. En voi enää soitella seksipuheluita :/

SSEKSIPUHELIN MARJATTA:
-ottaa housut pooois.
-ottaa paidan pooois...