IRC-Galleria

alfie-

alfie-

on epäsymmetrinen.

Uusimmat blogimerkinnät

-He regretted having sold his mother.

-I don't like being sold over the phone.

-There's nothing like eating.

-I'd prefer to eat NOW.

-They squatted on the seats and shat from on high.

Ja sanokaa tolle hemmetin naapurille, että lakkaa leikkimästä sillä surisevalla välineellä, ku kuuluu tänne asti. Alkaa ottaa patttiiiiiiiiiiiiiiin.

HMPH.Sunnuntai 30.09.2007 22:07

Saatiin tietää jo tänään ettei saada sitä koiraa. Hemmetin paskapäät. Törkee temppu. Meiän muksutki ootti, että saatais se hauvan ja sit nää ilmottaa ettei ne myykään sitä meille. Just joo. Kellään myynnissä spanielia?

Huomisen tapahtumia.Sunnuntai 30.09.2007 20:08

Huomenna saadaan tietää, että me ei saada sitä koiraa. Ja kaiken lisäksi menee enkun koekin ihan reisille ja oon niin masentunu etten saa luettua filosofiaa. Ai niin ja tietenkin vielä myöhästyn siitä kokeesta, kun nukun pommiin. Että nii.

no just joo.Torstai 27.09.2007 23:07

Myyjä ilmoitti äsken, että ei ne myykään sitä meille huomenna, ku sinne tulee viikonloppuna muitakin kattomaan sitä koiraa. Aika törkeetä sinänsä, kun kaupat oli jo sovittu ja huomenna piti mennä vaan tekemään kauppakirjat ja hakemaan se koira.

Meille tulee uusi hauva.Keskiviikko 26.09.2007 23:58

Se on PAAAAALJON pienempi ku Aatu ja Roki. Eikä se oo doobermanni. Käytiin kattomassa sitä tänään. Vooi se oli niin hurmaava pikku herra<3 Vähän riehakas tapaus. Mutta sillä on ihaana pörröturkki.

Eikä se ylety ruokapöydälle!

OHHOHKeskiviikko 26.09.2007 15:58

NYT TAIS TULLA NUOHOOJA. Voi mun elämä on niin tapahtumarikasta, että hyvä ku pysyn ees vauhdissa mukana.

Tsihihi!Keskiviikko 26.09.2007 14:03

OON KIPEEEEEEEE. Mun ei tarvii olla koulussa tänääää. LÄLLÄLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Paitsi että mun pitäis jotenkin saada mun filosofian kirjasta luettua kappale 6 ennen huomista, kun se pitää sitten esitellä koko luokalle. Mitenköhän saan sen luettua, ku kirja on koululla ja mä oon täällä? Hmm...

Voi peura.Sunnuntai 23.09.2007 22:17

Sain aika hitsin ruman korun. Jotenkin vaaleensininen ei oikein oo mun väri... Eikä perhosetkaan oo kovin lähellä sydäntä.

Mutta ajatushan se on tärkein...

Ja mun ajatus on: en aio pitää sitä edes kohteliaisuudesta.

No, oon silti kiitollinen, että muakin muistettiin. Että kiitos vaan...

OON DATANNU MUN HIIREN IHAN PUHKI.Lauantai 22.09.2007 20:09

Joo, siitä on alkanu kuluu kyljestä maali ja punanen valo paistaa siitäki läpi. Lisäks mun pöydässä on kulumajälki, ku en oo jaksanu hommata hiirimattoa. Ha.

Tänäänki ois pitäny lukee filosofiaa ja tehä terveystiedon työtä, mutta enpä oo saanu aikaseks. Siivosin tosin huoneeni äsken.

Vähän oli taas kaaos, ku täällä oli kourallinen pieniä lihavia poikalapsia. Mä niiiin vihaan lastenkutsuja. Vaikkakin sain vähän karkkii ja munkkii, nam. Huomenna tulee sit sukulaisia ja saan kakkua!

Oltii eilen leffassa kattomassa shrek 3. Oli oikein romanttiset treffit, vaikka en ollukaa Aleksin kanssa. Häähää. Käytiin myös irkkupubissa kahvilla.

Ilta sai aika naurettavan lopun. Paikalla olleet tietää mitä tarkotan. :D
Mut nii, tänä aamuna linkussa näin seivän pienen pojan. Korkeintaan 10-vuotiaan. Sillä oli pörröinen tukka ja pulleat käsivarret. Vatsaakin vähän. Sitten se kääntyi ympäri, selin muhun. Huomasin, että sillä oli dakinen reppu, jossa oli sininen pinssi. Siinä pinssissä luki isolla: I ♥ SEX.

Koin ensin pienen järkytyksen, sitten alkoi naurattaa ja sitten taas vakavoiduin.
Miten hemmetissä sen ikäsen muksun vanhemmat antaa sen pitää sellasta pinssiä? Ja minkälaista seksiä sen ikäinen poika on edes kykeneväinen harrastamaan? Suuseksiä vaiko kenties homoseksiä? Se poika oli semmonen perus kiltin näkönen pikkupoika. Onko sen vanhemmat ihan sokeita vai vaan tyhmiä?

Eikä se ollu mikää unensekanen harha, vaikka olinki seittämän aikoihin vielä vähän tillintallin. Näin sen saman pojan iltapäivällä uudestaan ja sillä oli edelleen se pinssi. Mitäköhän sen opettajakin on ajatellu jos on sen huomannu?