IRC-Galleria

alfie-

alfie-

on epäsymmetrinen.

Uusimmat blogimerkinnät

OH MY! OON HOUDINI!Sunnuntai 28.10.2007 21:19

Olin laittamassa minttusuklaapalleroo suuhun, sit se vaan KATOS! Oikeesti! Ei kuulunu ees mitää ääntä ja se vaa oli poissa! Eikä se siis menny mun suuhun. En oo vielä löytäny sitä, mut pelkään että se saatto ehkä tippua mun hupparin sisään. Tai sit se oikeesti katos. Ei voi tietää.


Oukei, ei hätää enää:
Se löyty ku avasin hupparin vetoketjun.

Ai nii ja Jennylle huonoja uutisia :/Sunnuntai 28.10.2007 21:10

The sexy voice is gone!

Eli kykenen taas puhuu suht normaalisti. En voi enää soitella seksipuheluita :/

SSEKSIPUHELIN MARJATTA:
-ottaa housut pooois.
-ottaa paidan pooois...

Hyppää peipe mun junaan. Perjantai 26.10.2007 17:44

Siellä on tarjolla munaa.

Nipakettu lähtee Oittiin! Wish me luck!

Viiltelin itseäni tonnikalapurkilla :/Keskiviikko 24.10.2007 17:40

OH, feels like I was in a mushroomland!Sunnuntai 21.10.2007 00:45

Wuppiduu, maailma on kaunis ja sumuinen. Ketorin HOT virtaa mun suonissa, enkä vois olla kauempana maallisesta maailmasta. Mä niinku leijjjjun läpi talon. Aah, kuuma tee saa mutkin kiehumaaan. Oon polttavan kuuma, kuumempi ku maidon kiehumispiste! Mun ihoni on kuin silitysrauta ja kiiltelee kauniisti hienerityksen ansiosta. Mun huoneeni lattia on täynnä kauniita räkäpaperikukkia ja lukuisten teepussien tuoksu tulvii huumaavasti mun roskiksesta. Voisko elämä enää paremmaks mennä?

Ouiih, nyt lakkas ketorinin vaikutus. Kurkussa taas se sama viiltävä kipu. Mut pää on edelleen ihan pöllyssä ja kylmä hiki nousee kivasti pintaan.

Mut ei se mitään, nyt on juhannus!

NYT TULI NOUTAJA.Lauantai 20.10.2007 16:47

Teeen kuolemaaa! Yskiessä tuntuu, ku karvainen kääpiö yrittäis tunkeutuu ulos kurkun kautta, niin että sen karheat karvat raapii mun kurkkuni verille ja oon vähällä oksentaa. Nenän alla tapahtuu jonkin asteista ihon uusiutumista, kun joudun niistellä 5 minuutin välein niin että rrräkä rroiskuu! Oon ihan tukossa, mutta silti tuntuu siltä ku mitää ei tulis ulos. Kurkkulimat on varmaan kuivunu kiinni, ku yskä on kipeetä ja kuivaa. Mä niin odotan, että suusta lentäisi vihertävänkeltainen limaklöntti seinälle mun yskiessä, mutta ei, mitään ei tuu ulos. En kykene puhumaan ollenkaan, kun jokin estää ääntä pääsemästä ulos. Kuumetta 38.2. Ruumiinosat tuntuu ihan veltoilta. Hyvä että pystyn ees dataa!

Viime yö oli ihan tuskaa! Heräilin puolen tunnin välein yskimään. Nousin kaheltatoista ja naamasta kyllä näki viime öisen unen laadun. Päähän sattu, ehkä se kääpiö on ehtiny kiivetä jo sinnekin. Jättäny vaan karvapallon mun kurkkuun raapimaan. Vatsalihakset ihan kipeinä yskimisestä. Oon ihan tillintallin. Alan varmaa näkee koht näkyjä.

Tyttö tuli!Perjantai 05.10.2007 00:32

Uusin rakkautemme on iso lihava kissa nimeltään Viivi.
No oikeesti sen merkki on Belgianpaimenkoira, mutta musta se näyttää ihan kissalta.
Tykkään siitä jo nytten oikein kovasti.
Mä aion ottaa sen lenkille mun kanssa ja jutella sen kanssa tyttöjen juttuja ja sit me katotaan yhessä kaikkii romanttisiikomedioita ja syödään jäätelöö.

Hyvää yötä.

Ehkä tänään onnistaa.Torstai 04.10.2007 18:18

Kun Pentti jaksaa ponnistaa.
(Vitsi mä oon hyvä keksii riimei!)

Niin että tota pitäkää peukkui!
Uiui, ei menny ihan putkeen mun paluu kesälomalta. Ei vaan pysty eikä kykene lukee kokeisiin. Jotain filosofiaa. Jonku sedän mielestä ollaan lilluvii aivoi ja toisen sedän mielestä maailma katoo alta seuraavalla askeleella. En muista setien nimiä, enkä liiemmin niitten teorioittenkaan nimiä. Mä nyt tähtään siihen kutoseen mun hienoilla hämäystekniikoilla eli sanoilla, joita en ymmärrä itsekään ja joita opettaja ei uskalla lähteä epäilemään, koska ei kehtaa tunnustaa tietämättömyyttään. HÄHÄÄ.

Sitten vielä äidinkieli ja saksa ja sit se on ohi! Paitsi, että sitten alkaa jakso, jossa mulla on mm. filosofia 2, biologia 4, historia 3 ja psykologia 2. Tätä menoa ens jaksossa on hieman uusittavia kokeita.

Haluun amikseen. Musta tulee putkimies.
-He regretted having sold his mother.

-I don't like being sold over the phone.

-There's nothing like eating.

-I'd prefer to eat NOW.

-They squatted on the seats and shat from on high.

Ja sanokaa tolle hemmetin naapurille, että lakkaa leikkimästä sillä surisevalla välineellä, ku kuuluu tänne asti. Alkaa ottaa patttiiiiiiiiiiiiiiin.