IRC-Galleria

alloroc

alloroc

Yritystä oli muttei toivon häivää.

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.02.2007 20:56

Oottako muuten huomanneet, että kevät tekee tuloaan?
Minä huomasin tämän asian karvaasti.
Nimittäin tässä muuan kerta kun lähdin Corollallani ajelemaan ihan normaalisti ja sattumalta nostin pääkoppaani kojelaudan yläpuolellle niin Arska pirkule pisti verkkokalvoilleni sellaisella kirkkaudella, että kyyneleet tirahti poskelle.
Kyllä aurinkolasit on ihana keksintö!

Tämä kevään nopea edistyminen on jäänyt huomaamatta kun olen maannut arkipäivät sairaana mummolan tallissa Corollan alla lämpimässä ja viikonloput olen ollut hereillä / raittiissa ulkoilmassa 1700 - 0400 välillä.

Eipä siinä, tällä viikolla olen yrittänyt käyttää hyväkseni opinahjoni minulle armeliaasti suomia kurssien suorittamismahdollisuuksia. Mutta mitä vielä, EKP:n keskipitkän korko-ohjauskoron kolmannen vuosineljänneksen korottamispaineet kohdistuivat suoraan minun henkilökohtaiseen kuumetasooni.
Tänään kun hieman paremmassa happitilanteessa kävin koulussa istumassa tunnilla ja huutelin kovaan ääneen venäjäksi vastauksia niin loppu tunnista satuin puhumaan eilisesta kuumetapauksesta luokanvalvojani kanssa ja hän oli suoraan sitä mieltä, että ei tartte tässä talossa näkyä enää! Tämän viikon aikana siis.

Eipä siinä sitten kummempaa, pitää yrittää levätä tässä ja ajella Corollalla, että olisi perjantaina taas menossa mukana!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.