IRC-Galleria

alphamale

alphamale

DANTESCO! HARGH!

Tein minä pill*n pajupuustaLauantai 26.11.2005 11:47

VOI ANTEEX!!!?? Unohin eilen kirjottaa tänne :((( Nyt jengi kelaa et oon delannu tai vihaan niitä tai mitä telkast tulee tai jotain kuitenki vihaa mua ainaki :(C *sad* *cry*

Kuitenki eniwayzz. Eilen heräsin AAMULLA, keitin KAHVEET, kävin PESULLA, ja menin TÖIHIN.

NOH!!! Arvatkaas mitä töissä kävi.

No. Lähin leetin jälkee syömää - ja söin KEBABIN RANSKALAISILLA :EEEEE oli ihan ok, vaikka jokseenkin kallista ku lähi kebab räkäläs on 4.50e päivän kebab eli AIKA edullista.

LoppuTYÖpäivä meni onneks enemmittä kommelluksitta! Lähin tuntia ennen työpäivän loppumista kotii. Kepa kissa oli TYRÄLEIKKAUKSESSA torstaina ja sillä on semmonen sideharso kropan ympäril ettei se tai muut kissat repis niit TIKKEI ja se näyttää ihan UIMARILTA. Viikon verran pitäis pitää sitä (no lol siis sitä SIDETTÄ).

NO MUT KUITESKII!! Kelatkaa mitä kävi:

No!!!! Menin soffalle makailee JA NUKAHDIN!!!! Ei oo MAHOLLISTA? Siitä ku heräsin rupesin kokkailee ja tein maittavan PYTTIPANNUANNOKSEN jonka särvin naamariin. Sit selailin vähän usenettii (siel on mielenkiintosia artikkeleita ja keskusteluita). Kenen vika tää oli? No tietenkin M-E-I-K-Ä-L-Ä-I-S-E-N.

Loppuilta meni onneks ilman vastaavanlaisia vastoinkäymisiä, menin nukkuu ja nukuin kunnes heräsin tänää aamul ja söin vähän KANANMUNII (hih) ja nyt juon kolmattta kuppii kahvii ja koht vois mennä ehkä taas NUKKU:uu.

Aissaatana! Silkkaa asbaattia.

Heippa vaan mukulat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.