IRC-Galleria

amalthea

amalthea

Life's rearranging

:)Maanantai 28.11.2005 20:06

Koeviikko tulee kohti loppuaan, enään huominen historian koe ja sitten se pahin; ruotsi. Pelottaa hieman ku minun ruotsin kielen taidot eivät ole kovin kehuttavat. Olen kyllä yrittänyt tänä vuonna panostaa aika lailla, mutta kun pohjat on jo huonot ni minkäs teet. Ärsyttää kun piti joskus yläasteella olla muka niin teiniangsti asenteella "pakkoruotsi suksii".. :/ Ihan hävettää. Nyt olis niin halu oppia se ruotsi ja yleensäki kieliä. Ton italian kanssa oon kyl nyt täysin eri asenteella mukana :)

Tänään piti taas kerrna juosta ninnin mukana kaupungil x) se tyttö on kyllä nyt mulle monta shoppausreissuu velkaa. Siis sellasii ku mä shoppaan ja se vaan roikkuu peräs makutuomarina :D Tosin sitä saakin oottaa näillä mun nykysillä tienesteillä (niin millä tienesteilla?!!).. Mutta tää muistetaan ;) :D No okei, ymmärretään, sillä on "tärkeät" itsenäisyyspäivänpirskeet tiedossa jossa pitää olla tiptop sen pari tuntii ja maksaa sen viissataa vaatteista joita ei todennäköisesti enää pidetä sen illan jälkeen monta kertaa :D Vähän niinku toi jenkkejen prom, oli seki kyl aivan mahoton haloo ja rahantuhlaus syy yhden illan takii....

Päivä meni taas hurjan nopeeta ku kävin Ninalla ja kokkasin sille (ja se kiittämätön viel sano et "no kyl tää nyt just ja just kouluruoan voittaa" xD) ja sit yritin parhaani mukaan viihdyttää minskistä x) sen saa kyl nauraa niin helposti ihan yksinkertaisilla asioilla, kunhan vaan jaksaa pitää sitä showta yllä sen puoltoista tuntii :D Ihana lapsi <3

iiks, mun mese kummittelee xD en ole edes kirjautuneena sisään ja silti se tossa koko ajan ilmottelee ku kaverit kirjautuu sisään :D Tosin se ikkunaki tulee sellasen vanhan mesen mallisena.. Ihan ihme.

No jos nyt alkais lukee sitä historiaa sitten... ((toisin sanoen jumitan tässä viel kaks tuntii, jonka jälkeen todennäköisesti jos nyt satun sen kirjaan käteeni ottaa, nukahan saman tien ja nukun iltamyöhään ja sit oonki taas liian väsyny lukee xD))





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.