IRC-Galleria

amalthea

amalthea

Life's rearranging

jihaa.Keskiviikko 30.11.2005 15:22

Sain sit siitä bilsan kokeesta 9+ :) Olin todella positiivisesti yllättynyt koska maksimipisteet oli vain 24 ja kun se siinä alussa alko kertoo niitä oikeita vastauksia, tuntui että minulla oli mennyt väärin joka toinen kohta.

Mulla tuntuu muutenki olevan jotenki erityisen hilpee päivä tänään, vaikka ruotsin koe vähän meniki miten meni, mutta en jaksa stressata sitä vielä sen enempää, surraan sit ku sen palautuspäivä koittaa. Ehkä se on tosiaan tää että on taas vihdoin koeviikko ohi ja voi vähäks aikaa rentoutuu.
Oon jopa niin hyväl päällä että ajattelin siivota x) hih. silloin täytyy olla todella hyvällä päällä jos sitä alkaa vapaaehtoisesti tekee. Tosin eipä nuita samoja villakoiriakaan jaksa kattoo enää monta päivää, pyyhin ne nyt pois että kahden päivän päästä saa sit uuden villakoirat tulla haukkuu sängyn alle. Se huonopuoli tälläses yksiös nimittäin on, että sais olla siivoamassa joka päivä, jos aikoisi pitää tän kämpän siistinä koko ajan.

Eli siis siivoamaan nyt. (okei, taidan jumitaa koneel viel sellaset pakolliset puol tuntii mikä menee normaali "rutiineihin" :D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.