IRC-Galleria

amalthea

amalthea

Life's rearranging

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.02.2006 19:03

eikä edes vituta yhtää. vitun leijonat.

[Ei aihetta]Torstai 23.02.2006 19:41

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. Darren Hayes - Unlovable
2. Placebo - Protect Me From What I Want
3. Muse - Hysteria
4. Tata Young - Sexy, Naughty, Bitchy (xD)
5. Aladdin - A Whole New World
6. Placebo - Without You I'm Nothing
7. Window Jamb - Oak Tree

Haastan:

tiittu
maaja^
Holtsi
`moonis
Jeeni^^

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.02.2006 23:33

damn kalleria taas temputtaa vip tilausten kaa. viimeks se ilmeisesti johtu tosta liittymäst ku vanha sim mutta nyt mul on sentään uus sim ja se sitäpaitsi laittaa sen varmistusviestinki. Mutta sit ku laittaa sen varmistusviestin takas ni sit se vaan sanoo että viestistä puuttuu toinen avainsana. PAH. :S

:) Tiistai 31.01.2006 20:29

Jaksoin vihdoinki laittaa kaikkii nuita Amerikka kuvii tuonne ku sain ne ladattuu vihdoin tällekki koneelle. Ehdoton suosikkini on edelleen toi "Smut & Porn" kyltti, keskellä todellakin Ei-Mitään. Vieläki jaksan repeillä sen muistolle.. Kuvitelkaa tylsä, kuuma automatka, ajelet halki Minnesodan, ja sitten yhtäkkiä jossain keskellä ei-mitään (paikalla ei varmasti ole edes nimeä huolimatta siitä että Amerikasssa melkeimpä jokainen paikka jossa on kaksi taloa nimetään kaupungiksi) seisoo lähes yksinään tällänen puinen talopahanen, ja tienhaarassa seisoo taloon osoittava iso kyltti "Smut & Porn.. exotic dancing" xD XD

prkl kalleria.Tiistai 31.01.2006 16:31

Tää on ihan seko tämä paikka. korjatkaa tämä ja äkkiä, käy silmiiin.

PläähTiistai 31.01.2006 13:28

Koulussa on tylsää. tylsää tylsää tylsää. tosin on kiva tehdä hienoita vihreitä voltage against current taulukoita x)

Viisi omituista tapaani.Torstai 26.01.2006 19:30

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. En ikinä, missään tapauksessa voi astua kadulla olevien viemäriaukkojen kansien päälle.

2. Yllämainittu pätee myös kaikenlaisiin tiehen maalattuihin viivoihin (kaistojen välissä ja sivuissa olevat valkoiset ja keltaiset viivat), poikkeuksena kuitenki suojatiet jolloin minun täytyy juuri pystyä astumaan vain niille valkoisille viivoille (huom. yrittämättä kuitenkaan näyttää hassulta harppoessani niiden läpi ;)

3.Illalla käydessäni nukkumaan, viimeinen asia minkä minun on AINA pakko tehdä on käydä vessassa, vaikkei minulla olisi edes hätä.

4.Meikatessani minulla on tarkkaan mietitty järjestys kaikelle, niin tarkka että luomivärin laitto aloitetaan aina vasemmasta silmästä mutta rajauksen laittoi oikeasti. Jos jostain ihmeen syystä poikkean järjestyksestäni, meikki menee täysin piloille. (Ja tämä on testattu :D)

5. En missään nimessä voi juoda jo pöydällä olleesta lasista uudestaan, jos en tasan tarkkaan muista että jätin sen lasin juuri siihen ja että mitä join siitä viimeksi. Ottaen vielä huomioon että asun yksin jolloin suurin osa laseista on yleensä minun jäljiltä.

Haastan:

nynnyninni
maaja^
|cherry|
Chazzy
tiittu

huih!Torstai 12.01.2006 03:17

Voisiko tollainen tyhmä netti new years resolution osua yhtään enemmän oikeen? varsinkin ku se on tähän päivää mennessä (vaikka koulua onkin ollu vasta pari päivää) osunut jo harvinaisen oikeaan.. xD

***katsokaa Ihq-boksi***

joulupukki kävi.Lauantai 24.12.2005 23:25

Joulupukki kävi ja sain taas niitä perinteisii lahjoi. Mutta yhtenä todella kivana yllätyksenä oli kaukoputki :) jeah. pääsen nyt kunnol kyyläilee taivaalle :)

[Ei aihetta]Torstai 22.12.2005 12:06

Voi ehanata mikä olo. Kouluun pitis mennä hoilaa joululaului ja hakee jaksotodistus jonka antamista pitkittivät tarkotuksel et saataisin niinkun vanhan kunnon joulutodistukset. jippijee. huomioikaa erittäin innostunut äänensävy.

niin ja antakaa mulle ruokaa ja vessapaperia kiitos.