IRC-Galleria

amap

amap

Will you be here forever?

Riikka haasto 8BTorstai 03.01.2008 20:14

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Ajatukseni ovat lähes kokoajan jonkinlaisessa tarinamuodossa. Tai jos hetkeksikin hiljenen pidemmäksi ainaa vaikka olen täysin hereillä, mietin luultavasti jonkinlaista tarinaideaa, roolipelikäännettä, animejuttua tai jotain muuta, missä nyt käsikirjoitus on mukana.

2. Piirrän lähesmihin tahansa ja joka päivä, vaikka kysyttäessä sanonkin, että piirtäminen on ehkä ärsyttävin "harrastukseni".

3. Tykkään piirtää ihmisten ihoon, mutta vain harvoin jaksan piirtää itseeni (paitsi käsiin paperin puutteessa..)

4. Kyllästyn nopeasti. Jos en saa kuvaa, tarinaa tai muuta teosta valmiiksi sen alotettuani, en tee sitä loppuun kuitenkaan. Sama meinaa päteä mm. playstation peleissä - kauan menee, ennenkuin saa yhden pelin pelattua, kun into kuolee varsin usein kokonaan ennen uutta heräämistään.

5. Näplään sormilla oikeastaan kokoajan.Naputan, hiplaan, näperrän, tökin tai liikuttelen muuten vain. Lisäksi tykkään repiä sormiani hampaillani ja samaten huuliani puren verilleoikeastaan kokoajan.

Ja haasto. Tässä teille!
# sarao
# Lavuski
# LinaEve
# Lazie
..haastoin vaan neljä, koska .. koska.. nelonenkin halusi arvostusta. :C

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.