IRC-Galleria

amap

amap

Will you be here forever?

Aloin kirjoittamaan pitkästä aikaa.Maanantai 20.04.2009 13:14

Pienet asiat elämässä ovat niitä, jotka saavat meidät jatkamaan.

Pienet asiat, kuten auringonpaiste keväällä. Kuten jäätelö kesähelteillä, tai ystävänpäivänkortti muistutuksena, ettei olekaan yksin. Kaikki ihmiset ansaitsevat iloa, hymyä ja onnellisuutta, eikä niiden luomiseksi aina tarvita suurta rahamäärää tai mainetta ja kunniaa.

Kun minä kuljen puron vartta ja pitkällä oksankarahkalla rikon solisevan veden pintaa, tunnen pitkästä aikaa onnellisuutta. Se ei ole suurta, ainoastaan lyhyt ja pistävä tuntemus, kuin auringonpaiste joka pitkän kaamoksen jälkeen kurkistaa lumikerroksen läpi harmaakarhun pesään. Mutta pienenkin auringonsäteen tunkeutuminen talven läpi karhun karvapeitteelle saa eläimen erittäin autuaaksi. Ja niin se saa nyt minutkin. Vuoden kestänyt kaamos on väistymässä ja ensimmäistä kertaa minusta kunnolla tuntuu, että minä selviän. Selviän uudestaan kevään kautta lämpimään, ihanaan kesään.
Vaikka kaikki tarinat eivät päätykään onnellisesti, niiden ylipääseminen ei tarkoita unohtamista.

Minä kannan sinua sydämessäni aina, eikä paikkaasi anneta koskaan kenellekään muulle. En koskaan tule rakastamaan ketään muuta niin kuin sinua, vaikka joku rinnallani vielä joskus kulkisikin. Toivon, että tiedät sen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.