IRC-Galleria

amarok

amarok

twisted valentine

[Ei aihetta]Maanantai 05.03.2007 16:32

harvemmin tulee tarvetta avautua, mutta nyt on sellanen päivä. tai siis tokihan minä avaudun, aina ja kaikkialla, todella useille ihmisille. mutta teen sen lähinnä ääneen taikka medioissa, joihin sanani eivät jää ikuisuudeksi (eli irc. tosin kai ne sanat ikuisuudeks jää jos joku logittaa tms, mutta siis kuitenki)..

pakko vaan avautua ihmisistä jotka valittavat, mutteivät tee mitään minkään eteen. mä itse kuitenkin lähinnä valitan siitä, että muut ihmiset tekee asiat vituiks. itsehän kierrätän kaikki; en laita peltitölkkejä tai lasipurnukoita sekajätteeseen vaan omiin jätteenkeräysastioihinsa. kierrätän paperit ja kartongit. kerään sekajätettä ja energiajätettä vaikka kunta sen on lähes mahdottomaksi tehnytkin. ja sen lisäksi VIHAAN yksityisautoilua. joskus se on toki välttämätöntä ja itse olen lähiaikoina liikkunut niin harvakseltaan pitkiä matkoja että bussikortti on aivan järjetön rahareikä ilman opiskelijakorttia. noh, viime kuussa sitten kirjauduin opiskelijaksi ja nyt mulla on viimein se paljonpuhuttu bussikortti. tai ainakin melkein, kohta pitää käydä ostamassa se. sitten oon lähes vapautunut yksityisautoilun ikeestä.

on vaan jotenkin niin täysin perseestä valittaa siitä että maailmalla on paha olla, jos ei itse tee mitään asian eteen. vittumaisinta on ehkä tupakanpolttajat. tiedän useammankin tupakoitsijan, joka polttaa kuin korsteeni ja valittaa siitä kuinka maapallolta loppuu happi. öö häh? eikös se ollutkin niin, että sademetsää pilkotaan tupakkaistutusten tieltä menemään? eihän sillä mitään, meille pohjoiseen jää vielä metsiä. muuten hyvä, mutta havukasvit eivät tuota läheskään niin paljon happea kuin sademetsässä elävät isolehtiset kasvit.

juupajuu. niinno tosin nyt tulikin hieno ajatus mieleen. jos kerran ilmastonmuutos on tuloillaan, silloinhan sademetsiä voi kasvaa useampaan paikkaan kun tällähetkellä? kun on lämpösempää?

emmätiedä. jotenki vaa ahdistaa kun kukaan ei enää nykyisin tunnu ajattelevan mitään. sitä vaan yksityisautoillaan minkä jaksetaan ja tupakoidaan minkä keritään ja ihmetellään miksi uutisissa on niin ankeita otsikoita. niinpä! huoh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.