IRC-Galleria

ambrozio

ambrozio

believes in big things

Blogi

- Vanhemmat »

Jumalan kuva ja kunniaKeskiviikko 09.08.2006 16:02

Raamattua lukiessa hoksasin taas ihmisen aseman Jumalan edessä. Jeesus sanoo ihmisistä: "ja ihastukseni olivat ihmislapset" Siis jo silloin kun Hän oli Jumalan vierellä taivaissa ennen maanpäälle tuloa. Jeesus ei siis ilmestynyt olemaan vasta Mariasta synnyttyään vaan Hän itsekin todistaa: "Herra loi minut töittensä esikoiseksi, ensimmäiseksi teoistaan, ennen aikojen alkua." Kolmiyhteinen Jumala oli kolmiyhteinen jo ennen minkään luomista. mm."Henki liikkui vetten päällä" todetaan luomiskertomuksessa. Pyhän Hengen kastehan nähtiin vasta Jeesuksen noustua kuolleista.

Ihminen joka noudattaa Herran teitä on siis suloinen näky hänen silmissään. Ihastus, päiviensä ilo. Vajavaisena ihmisenä siis kuitenkin saamme kohdata tätä rakkautta. Valitettavasti moni ihminen ei välitä tästä asiasta ja saa Luojansa murheelliseksi. Herra itkee katoavaa sukupolvea katsellessaan, mutta hänen palvelijansa saa hymyn hänen huulilleen. Minä saan siis Jumalan iloiseksi, koska olen hänen lapsensa. Mahtavaa!:) Toivon, että sinäkin tahdot saada hänet iloiseksi.

Tätä miettiessäni hiljennyn itse ainakin syntisen rukoukseen ja tahdon uudestaan omistaa itseni Jumalan lapseksi.. Sitä lapseutta voi pyytää Jumalalta vaikka joka päivä uudestaan. amen!:)

Jaakko syntyi maailmaan eräänä viimaisena yönä. Hetken päästä näki että hänestä tuli poika.. Perhe oli mahtava ja he söivät vain kerran viikossa. Koulussa hän pärjäsi kohtalaisesti, siellä häntä syrjittiin.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi ällöttämään paperikakut, niinpä harrastukseksi tuli paperikakut.

Jaakko kehittyi toisellakymmenellä varsin lupsakaksi. Päähänsä hän sai ruskeat hiukset, sekä mustat silmät.
Iloisuudesta johdatellen hän oli hyvin raihnainen. Lempiruokaansa näkkileipää purjokastikkeessa hän sai työskennellen atk-konsulttina.

Jaakko ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa ollessaan autokaupassa. Alkoholia hän ei juo edes juhlissa.

Hän sai itselleen puolison jonka kanssa ei kuitenkaan uskaltanut mennä naimisiin.

Sen pituinen se

äitienpäivä-runo jonka tein.. =)Sunnuntai 14.05.2006 15:39

kevään tullen luonto kukkaan puhkeaa
äidin hymy silloin kauas loistaa saa
vuodet kaikki jaksat lastas rakastaa
kiitos kaunis siitä sulle kuuluu vaan

muistan vielä menneet päivät lapsuuden
naurut itkut sekä äidin hellyyden
toivon onnen ilon aina seuraavan
äidin matkaa läpi ajan tulevan

Maaliskuusta selvisin hengissä!!:DLauantai 01.04.2006 21:12

Maaliskuu oli mulle tosi värikäs ja aika erikoinen kuukausi... Ehdin jo omalle äidille valittamaan että huonoin kuukausi yli vuoteen!..muttei se tainnut kuitenkaan sitä olla kun nyt maaliskuussa opin monenlaista tärkeetä elämästä kantapään kautta.

Tuli vastoinkäymisiä rahallisesti (tili tyhjäksi, liikennesakot jne.) ja ihme-ongelmia töissäkin ja lisäksi koko kuukauden oli kestoflunssaa.. Kaiken keskellä opin paremmaksi työntekijäksi duunissa ja tajusin taas että kaikki asiani on korkeammissa käsissä eikä mun tarvii pukeutua xl-pukuun kun oon m-kokoa!;)

Huhtikuun aloitin ilman aprilli-piloja mutta hyvällä mielellä ja kiitollisena tuosta maaliskuusta! Soittimessa on soinut Hillsongin uusi ylistyslevy ja sen mukana on kädet nousseet kohti taivasta, kun siellä on Hän joka jaksaa rakastaa mun kaltaista pientä raukkaa.... JESH!!=D
- Vanhemmat »