IRC-Galleria

'- Todennäköisesti ampuja jää hyvin vaikeasti vammaiseksi, jos hän jää henkiin, Lehto arvioi.' (toi on siis siitä kauhajoen jutusta) TOIVOTTAVASTI jää henkin ! ja tulee elämään tosi paskan elämän ja kärsii saman verran kun niitten menehtyneiden omaiset yhteensä TUPLASTI ! ja jos se jää henkiin ja pääsee liian helpolla niin mut voi kutsua apuun, voin käydä ojentamassa sitä ! tuokaa vaan kaikki muutkin murhamiehet tänne niin )#¤#"/#("(¤"¤).

ja seuraa vielä täysin auvisen jalan jäljissä, pelkkä matkija ja päästään viirahtanu ! ÄRH, mua ärsyttää nyt sillälailla että jos saisin ton käsiini niin potkisin sen pään paskaks, kiitos aamen.

niin ja se että vedotaan siihen että 'sillä oli huono olo'-ja näin, niin ei se oo syy ! jos ei hanki apua ja potki itteensä perseelle ja marssii sitten tekemään tollasta niin ei siinä selittelyt auta. tappais sitten kaikki vaan ittensä mieluummin kun muita jotka on (yleensä) syyttömiä :/ jos se joskus herää (en usko siihen) niin mahtaa olla ylpee itestään. 'jes, tapoin enemmän kun se toinen!' -.-' HALOO IHMISET MISSÄ AIVOT ?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.