IRC-Galleria

purri heräs henkiin :))))))Maanantai 17.03.2008 17:29

[Ei aihetta]Perjantai 14.03.2008 18:30

'saako virpoa?' :DPerjantai 14.03.2008 18:15

oli taas jotain parhaita juttuja : DDD ja jos joku miettii niin ei oltu kyll krisu, maria ja minä jotka tuli himmeet rätit päällä koputtamaan teijän luokanoveen ja ruvennu virvonvarvon-juttua.

ja sit mua vähän yskitti ja nauratti ja selitin että
'sit se uhuhuhuhuhuhuhu' kun piti kertoa että 'sit se uutistenlukija ....'

AHVENANMAA JOSKUS KAUAN SITTENTorstai 13.03.2008 21:28

Allu lähettää mulle vanhoja kuvia sieltä (siis meijän luokkaretkeltä) ja mulla on joku maaiman kummin tunne O.o tuntuu etten ikinä ees olis ollu tuolla ja ollu toi ihminen ja sitten on ikävä sinne kun siellä oltiin kaikki yhessä ja hah ei kaikki näyttää ihan hirveen nuorilta :'DD ja mulla oli tosi pitkät hiukset :<

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.03.2008 21:37

hei ihmiset ootte itsekkäitä,

tää saattaa jonkun mielestä olla raakaa, mutta musta tää on tosiasia. oon sitä mieltä että on oikeudenmukasta että luonto iskee takasin (esim. tsunamit, tornadot), miettikää miten te ite käyttäydytte ! miksei kukaan välitä ilmastonmuutoksesta, kattokaa tota norppaa silmiin ja sanokaa sille että 'mua ei kiinnosta vaikka te kuolette' pystyttekö siihen hä? jos teitä ei oikeesti kiinnosta ni tulkaa tänne ni pistän teitä kuulkaa kiinnostamaan. teen jäähän reijän keskelle jäämerta ja heitän teijät sinne ja heti kun pääsette pintaan ni potkasen teijät takasin, deal?

ulkona oli ihana ilma :))Maanantai 10.03.2008 17:58

ja mulla on kiva huone, tykkään tästä . tää on tällanen.. 'lämmin' :D kun on punasta ja oranssia ja sit tykkään noista kaikista yksityiskohdista mistä emmikin sano =) niinkun vanhasta kynttilänjalasta ja kaikesta muusta 'krääsästä' =)

ja sitten tykkään näistä päivistä kun makaan täs lattialla koneella ja teen mantsan esitelmää =) ja tietysti kuuntelen musaa , tällasta hitaampaa, niinkun goo goo dollsia ja tollasia ikivihreitä =)
kirjotan aina heliumgeroge, heliummorge, helimugerge, heliugmorge tai jotain vastaavaa : DD ei voi olla näin vaikeeta.

ainiin huomenna kouluun, eikä saa nukkua :/

life is all bullshit Sunnuntai 09.03.2008 00:53

oon keksiny elämän tarkotuksen ! elämäntarkotus on tajuta ettei elämällä oo tarkotusta , sä synnyt ja sä kuolet, no matter what. that's the truth, believe it or not ! =)

hah emmi jätti sen kännykän tänne 8DD mahtaa mämmiä ottaa pattiin (8

muut vaan jotain ryyppäs perjantaina ja mä vaan puol kymmenen aikaan oon hennan sohvalla ihan nukahtamaisillani. oli vähän rankka viikko, vaikkei oikeen mitään kummempaa ollukaan 8D mut hitto kun väsyttääkin : DD

aw I got crushed on Colton Berry <3

sorry, about my bad english mutkun on pakko sitä kirjottaa kun damn en osaa ilmasta itteäni muuten ! :D

awwwwMaanantai 03.03.2008 22:54

http://youtube.com/watch?v=ENWTXMMbLK0

tyhmää, tykkäsin coltonista se oli hitsin hyvä ja sitten se äänestetään pois :< ihan pehvasta.

sitten danny ja david =)))) mut colton oli silti paras:<

ELMO, put your arms around me : DDDLauantai 01.03.2008 18:36

eilen yöllä vähän kuuntelin koneel musaa (sentään makasin tos sängyllä) ja sit herään jossain vaihees ja oon ihan pihalla että 'mitämitähä?' ei ollu kyl mitään hajuu kuinka kauan olin nukkunu :D