IRC-Galleria

kuuntelen leevi and the leavingsiä ja lapinlahden lintuja ja nauran näille sanoituksille :D:D

painu suoleen väinämöinen !Sunnuntai 31.08.2008 00:15

heh. KIITOS ja anteeks Lauantai 30.08.2008 19:32

meni eilen vähän överiksi vissiin jokasen osalta 8) ja päivän avainsana on YRJÖ. se haisi ja sitä tuli kaikilta muilta paitsi tauskilta, mutta tauski ei kyll muistanu aamulla paljoo mitään. ja mulla ei oo minkäänlaista muistikuvaa että olisin käyny essolla vessassa jaa-a ! oli rajut synttärit : DD niin ja tänään aamulla (kyllä kaikki haluu kuulla tän!) kun oli vähän huono-olo kaikilla ja sitten menin vessaan laattaamaan (olin kyllä tyhjentäny vatsan totaalisesti jo) se oli VIHREETÄ O.o mutta kiitos kun ette jättäny mua yksin vaan piditte huolta vaikka löyhkäsinkin varmasti järkyttävälle. eikä muistella pahalla, tää ei tuu toistuun :)

hyvää syntymäpäivää mulle (; Torstai 28.08.2008 20:09

hulabalooTiistai 26.08.2008 22:34

s: 'kato tuolta tippu jotain' *kattoo kattoon* 'tai sitten se oli sun sylkee'
m: 'mä tyrskähdin !'

varastetaan hörökorvan pyörä ! MUNMO ! ööö nyt pätkii ;D ja sitten tultiin keilahallista ja siinä oli sellanen kärry juttu oven vieressä ja RYSKIS maria pamauttaa sen oven siihen ja sitten sen silmät levii ja 'HUI!' ja sitten kun se oli ajatuksissaan ja kiljasin sen korvaan ÄÄ HÄÄ, niin se hiukkasen pelästy ! tuli mieleen turussa kun tökkäsin vilmaa sellasella piikillä ja se sai ihan paskahalvauksen 'ÄÄÄ' ja ne ohikulkijatkin säikähti !

niin ja kaikki aina pitää jotain mussa hauskana. sen kun jumitan niin siitä valitetaan ja sitten kun kattelen ohi meneviä autoja enkä käännä päätä niin sille nauretaan ja sitten mulla on pienet ja pyöreet olkapäät ja eksoottisen japskisilmät, ja mun posket on ihan kumia samoin mun nenä. MUTTA mulla on myös vatsalihakset ! niin sanoi johanna ja myös maria ! 'oi sulla on lihaksia, tai sitten mä törkkäsin suoraan selkärankaan' xD niin ja näytän mangustilta kun bongailen bussissa kuplia ja lyön kun gorilla ja sitten näytän myös rotalta. ja sitten kun kaaduin rappusissa niin päästi eläimellisen kana huudon 'POT POOT' ja sitten tänään kun huitasin käteni nokkoseen niin maria sano että kuullosti ihan koiralta x) että eläimellistä menoa ! niin ja näytän myös peikolta ja oon hippikaveri !

MMOI ! mulla on synttärit 28. päivä. Sunnuntai 24.08.2008 21:54

toivottavasti joku muistaa sen, koska saatan ite unohtaa ! mutta lahjaa ei tosiaankaan tartte ostaa (:

sanna ottaa kantaa :Lauantai 23.08.2008 19:34

suomessa on liian lällyt rangaistukset. joku tappaa toisen ja sitten katsotaan ettei se ollut täysissä ruumiinvoimissa ja sillä voi pienesti olla päässä vikaa, se menee johonki psykiatriselle ja sitten istuu pari vuotta ja pääsee ehdonalaiseen. niinkun sekin äijä joka tappo sen tytön vaan sen takia että pääsis hoitoon, pitäis olla sellasia laitoksia niille joilla viiraa päässä paljon enemmän kun nykyään jottei näitä mielenvikasia kulje tuolla kadulla tappamassa ihmisiä. ja se että jos joku humalassa ajaa toisen yli, niin se humaltuneisuus on sellanen asianhaara, jonka katotaan lyhentävän sitä tuomiota. mikä on täysin perseestä, koska sillon sä oot rattijuoppo, tappanu jonkun ja kenties vielä lähteny karkuun eli heitteille jättö. ja tästä vois mun puolesta tulla se suomen 'elinkautinen'. ja sitten jos se katuu ihan aidosti ja parantaa tapansa niin voitais kattoa, että lyhennetäänkö tuomiota niin että se pääsee ehdonalaiseen. ja se että vankiloitten ei pitäis olla mitään 'hotelleja', että siellä ne ihmiset saa 'olla'. sen pitäis olla niin että olis vankiloita murhamiehille, pedareille, varkaille jne. erikseen. ja silleen että niillä olis tosiaan rankkaa siellä linnassa, niin että ne joutuis joka vitun päivä pelkäämään henkensä puolesta, ja ne tappelis keskenään eikä niitä vaan pikkusen taputettais olkapäälle, että voi sua pientä kun nyt oot tollaseen ajautunu. potkisivat niitä päähän hitto vie.

ja sitten se, kun esimerkiks susia ja karhuja ammutaan ja näin. okei joo, sudet saattaa tappaa kanoja, koiria, lampaita jne. mutta se on niiden luonto. ja kyllä asun ite kaupungissa ja niin pois päin. mutta sekin että niiden kantaa pitää vähentää, mikä oikeus ihmisillä on siihen?! ihan sama kun marssittais kiinaan tappamaan ihmisiä, koska niitä on siellä niin paljon ! ja karhut ja sudet, jos ne elää tuolla metsässä niin mitä väliä sillä sitten teille on? mutta jos ne pihaan tulee niin miksei sitten voida vaikka nukuttaa ne ja siirtää ne syvemmälle metsään, niin ja sekin kun nää fucking people kaataa kaikki metsät ja sitten kehtaa vielä valittaa, molopäät. aina pitää saada uutta ja 'hienompaa' vaikka vanha on tarpeeks hyvää jo ennestään. rakennetaan, rakennetaan, rakennetaan. jotain hemmetin kauppakeskuksia ihan kun niitäkään ei olis tarpeeksi. argh. ja palaan vielä niihin karhuihin. karhut tappaa jos ne tuntee olonsa uhatuksi, mutta niin tappaa ihminenkin. ihmiset tappaa muutenkin. huvikseen. ihmiset on mieleltään sairaita, eikä tarkotus oo yleistää. mutta miettikää vaikka joka päiväisiä lehtien lööppejä: 'mies tappoi vaimonsa', 'nainen tappoi lapsensa' jnejne. melkeen joka helvetin päivä joku murhataan tai tapetaan. miettikää vaikka sitä kiinan ihmiskauppaa, siellä viedään nuoria naisia/tyttöjä ja sitten ne myydään maaseudulle jonkun vaimoksi. ja kun niitä ei lähe vaan paria sataa vaan niitä häviää aivan hemmetisti, lukua en nyt muista mutta aivan *... miks nykyaikana ihmiset on tällasia, niille ei riitä mikään ja ne tekee kaikesta ongelmia. sitten ne vetoo niihin. 'no mä tapoin sen kun mun äiti ja iskä eros kun olin kaks vuotias'. joo kyllä ja senhän varmaan muistaakin. sitä vaan keksitään tekosyitä miksi tehtiin niin kun oikesti ollaan vaan niin hemmetin heikkoja. ilma saastuu, luonto kuolee. ja itseasiassa oon miettiny että sen olis nyt niin oikein iskeä takasin. jos ihmisiä ei kiinnosta luonto niin miksi luontoa kiinnostais ihmiset ?! jos joku on jaksanu lukea tänne asti niin miettii sitten sitäKIN. ja vielä oli jotain mistä halusin paasata jaa-a. mutta mä haluun kummiski muuttaa metsään !

niin siis se unohtu kuinka ihmiset tappaa vedoten uskontoon. katoin JIMiltä sen kulttien vallassa ohjelman, joten siis tää on siitä. Jim Jones (muistaakseni oli miehen nimi) perusti kirkon jonka tehtävänä oli vaatettaa alastomia ja ruokkia köyhiä jne. kuulostaa hyvältä kyllä. mutta äijä oli täysin sekopää. ensin se muutti sen kirkon san fransiscoon ja siellä kun oli tarpeeksi niitä jotka kuulu siihen kirkkoon, sitten ne muutti ittensä johonkin, olikohan keski/etelä-amerikkaan? kumminkin, se tunsi että kaikki vainos sitä. se paikka johon ne muutti sai nimen jonestown, siellä ne sitten teki duunia ja näin ja sitten sinne tuli se joku politikkomies ja joitakin niiden kulttiin kuuluvien ihmisten omaisia. ensin kaikki näytti hyvältä ja ihmiset kehu sitä paikkaa mutta sitten ne sai lappuja parilta henkilöltä että ne haluu sieltä pois. kun ne oli lähtemässä niin taivas muuttu mustaksi ja niiden piti jäädä sinne. sitten kun ne oli lähössä uudestaan niin ne murhattiin, jonesin käskystä. sitten ne jonestownin ihmiset pakotettiin juomaan myrkkyä, aseella uhaten. yli 900 naista, miestä ja lasta kuoli siellä sillon.

sitten loppu 'kevennykseksi' voisin kertoa kivan jutun siitä miehestä, oliko sen nimi joku arman tai joku, joka oli tuolla suuri nimi jugoslavain hajotessa. muistaakseni se oli serbi. ja täysin hullu. en jaksa kertoa enkä kunnolla muista koko juttua mutta sillä oli kanssa sellasia keskitysleirin tapasia ja yöllä ne kävi hakemassa nukkuvia lapsia ja syötti ne sen lemmikki tiikerille, jonka ne oli varastanu sille äijälle jostain maan tasalle laitetun kaupungin eläintarhasta.

aijjai mahaaaa 8)Lauantai 23.08.2008 01:10

nauroin ihan hillittömästi äsken yhelle ei-ihan-nyt-niin-hauskalle-jutulle ja sitten hörötän täällä kynttilön valossa, makaan sängyllä ja nauran ihan oikeesti ihan kaksin kerroin ahhahh osaan suomea juuu ja oon kaiken lisäks ihan sekopää ja friikki : DDDDD
ja sitten tehtiin ennätys : mentiin liukuportaita/hihnaa mikskä sitä kutsutaankaan, 50 kertaa peräkkäin :D se oli aika kivaa hei, mulla ja marialla on nyt kaks yhteistä harrastusta !