IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 23.11.2007 12:11

Jouduin oikein mennä tänään yksin mittauttamaan, onko mun vauvan kasvu vieläkin liian hidasta. Ei ollut. Tai on se hiukan keskiviivan alapuolella, mutta se lääkäri sanoi mulle ettei kaikkien tarvikaan synnyttää 4,5-kiloisia vauvoja, ja mä kyllä yhdyn siihen mielipiteeseen.

Mutta, mun verenpaine on ekalla kerralla ollut 103/68 ja nyt se oli 124/72. Mikä on vähän niinkun raskausmyrkytyksen oire. Varsinkin kun mulla on lisäksi ollut pää kipeä eilen ja tänään, enkä mä voi edes tehdä sille mitään koska meidän Panadolit loppui enkä mä tiedä saanko mä syödä Ibumaxia.

Nyt mun vauvalla on jo oikein hyvä kuulo ja muisti. Mikä tarkoittaa, että kun se kuulee nyt joka päivä salkkarien tunnarin, niin sit kun se syntyy ja mä katon salkkareita, se muistaa kuinka kivaa mun kohdussa oli ja sille tulee hyvä mieli. Lisäksi ajattelin että voisin kuunnella rhcp:ä, koska en oo kuunnellut sitä pitkään aikaan vaikka pidänkin. Sit voin nukuttaa sitä Scar Tissuella. Ja Leverage Of Spacella. Mun vauvasta tulee niin hyvä. Paitsi on sillä varmaan silti kiharat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.