IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 07.12.2007 11:45

Me mennäänkin tänään johonkin. En kyllä tiedä mihin, mutta Hevari tietää. Ja yöllä tulee 2 vuotta siitä kun me kihlauduttiin x'D Soli niin typerää. Oikein tarina jota ei kerrota meidän vauvalle. Vain Jannille. Ja oon mä varmaan kertonut sen myös Hannalle, Ainolle ja Annaleenalle. Oltiin äsken neuvolassa. Oon niin huono pissanäytteen antaja. Ja olin lihonu kahessa viikossa melkein 2 kg :o Onneksi synnytän kohta, niin en kerkeä lihomaan enää paljon. Synnyttäisinpä jo. Mun vauvan koko laski taas sillä käyrällä, mutta luulen että se johtuu siitä että tällä kertaa mittaaja ei ollut naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Vihaan koulua. Voin jo nähdä sieluni silmin kaikki katkerat sanat jotka kirjoitan pohdintoihin. Ja ehkä myös johdantoon. Kunhan pääsisin niihin asti.

Ei se 2 kiloa toisaalta oo niin paha, koska oon joka tapauksessa sen lihomiskäyrän alla. Perse. Tai jos se tuleekin vaan maidosta. En kyllä syö enää koskaan mitään sit kun oon synnyttänyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.