IRC-Galleria

huohKeskiviikko 23.07.2008 00:35

duuniputki alkaa vähän ehkä jo väsyttää..eilen oli ehkä koko kesän ainoa vapari, ainakin tuntuu siltä :D nooo, seuraava on jo 11.8, joten mitäs mä valitan :D ihan hyvät rahat olen kyllä saanut haalittua kasaan, mistä olen iloinen, koska olen viime talven jälkeen aika kovasti velkaantunut (onneksi vain lähinnä jannelle ja isille..) laskeskelin että parin tonnin velkojen jälkeen rahaa jää ehkä myös johonkin kivaan matkaan (meidän tulevan prahan reissun lisäksi siis ;) tai sitten vaan shoppailen ihania laukkuja ja kenkiä ja elän vähän "leveämmin"..säästöönhän rahaa ei tietenkään voi laittaa! :D

en saa muuten niin mitään kiksejä enää vaatteiden ostamisesta. tuli käytyä syömässä ulkona joka ilta messuilla(!) ja se näkyy myös vartalossa:/ meidän messukämpän pihalla on myös grilli, joten joinakin iltoina tuli syötyä pariinkin otteeseen *nolo* myös alkoholia kului sen verran kuin rankka messupäivä sitä vaati (eli paljon, erityisen paljon silloin kun olin joutunut puhumaan ruotsia ja olin ihan rikki xD) tunikamuotoiset vaatteet ja ihanan joustavat leggarit olen todennut erittäin käyttökelpoiseksi yhdistelmäksi :D en edes uskalla koittaa mihin asti reisiä farkut menisivät päälle, tuskin kovin ylös..

ettei hyvä lihotusputki katkeaisi tai tulisi vierotusoireita, mennään jannen kanssa huomenna ulos syömään thaimaalaista ruokaa. uskottelen itselleni että thai/kiinaruoka EI voi olla kauhean lihottavaa kun ne siellä aasiassakin on niin pienikokoisia...:D jos vaikka sitten tahdonvoimasta en lihoisi ihan niin paljon..huohhhh. noo, ennen koulun alkua on hyvä aika pitää pieni kidutuslaihis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.