IRC-Galleria

Oi voi, tännään oli Oikein Ihana Päivä.

Kun oli koulusaki välillä, niin heti tuntu että päivillä on jottain eroa, ettei kaikki oo vaan sammaa harmaata putkea. Ihan niinko olis taas joku päiväjärestys. :)

Ja sitten kun tulin kotio, niin aika nopiaan lähettihin pulkkamäkeen <3 Oli kyllä niiiin hauskaa ja ihanaa, aurinko paisto koko päivän ja oli jo painumasa mailleen, oli ihanaa vaan kontata ja pyöriä maasa, ja lopulta saaha myös lumipesu - ekan kerran Lauralta ja tokan kerran ommistuin ite aiheuttamaan sen itelleni jotenkin hienosti(kyllä, oon taitava, tiedän).

Ja kun palattihin takasin kotio, tein porkkanaperunamuusia ja kalapuikkoja, jotain jota en oo syöny kyllä ihan hetkeen taas. Ja hyvältä maistu. Sitten vähän telkkaria, kuvilla leikkimistä, vähän lissää telkkaria ja nyt istunkin sitten tässä. :)

Jos aikuisuus ja aikustumisen aiheuttamat paineet tuntuu ikävältä mielessä, niin suosittelen, että nappaatte ystäviänne kainalokynkästä ja meette yhesä pulkkamäkeen laskemaan, olemaan lumisotaa ja nauramaan masunne pisteleviksi. Takuuvarma piristysruiske(eikä sisällä ollenkaan kofeiinia)!

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.