IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.03.2009 10:49

heräsin 2aikaa yöllä(tunnin nukuttuani) hirveeseen painajaiseen ja yritin olla hetken hereillä että unohtuisi se uni ettei jatkuisi uudestaan, kun rupesi kuuluu kevely ääniä olohuoneessa... yöllä se asia tuntu ihan sika pelottavalta... kävelijäksi osottautui jamiksi... tuli meidän ovelle, ja että "äiti mulla huono olo" sit rupesi tavaraa tulee lattialle paniikissa oksensi unen pöpperössä sit sanoin et mennään vessaan oksensi lattialle johon sit sen jälkeen kaatu.:( nyt eka koneellinen pyörimässä on meidän kylpytakit,makkarin ,matto wc.n välin matto, ja wc-matto, vaatetta ym. oli isi komean näköinen yöllä siivoomisen jälkeen kun joutu laittaa mun toisen kylpytakin päälle kun oma oli ollut makkarin lattialla(ja nyt oksennuksessa) onneksi oli yö 3aikaa ei ollu porukkaa hereillä... :)
ei ole tullut jamilla kun yöllä pari oksennusta ja on juonut mehua sen jälkeen ei ole tullu ylös. toivottavasti selvittiin helpolla. viimeksi kun ollut oksensi 4 päivää ja kone pyöri öisinkin.
jos pääsis edes nyt helpommalla. tyhmä tauti. kurja katsoa kun äidin rassu paniikissa oksensi ympäriinsä. onneksi näyttää paremmalta ...

hyvää naistenpäivää meille ihanille naisille <3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.