IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Enaa viikko!Tiistai 18.12.2007 04:46

Ciao!

Tama on ensimmainen raportti, jonka kirjoitan iPod touchilla (ja myos ensimmainen toissa kirjoitettu). Alkaa olla loppu lahella.. nimittain huomenna alkaa viimeinen tyoviikko! Kummallista etta yhtakkia tuntuu kuin taalla olisi oltu ikuisuus. Nyt tunnen jo aika paljon ihmisia markkinoilta seka majapaikasta kaksi, joiden sahkopostit taytyy ottaa ylos viela kun muistan.

Yhtaan vapaapaivaa ei sitten pidetty, kun tanaankin mentiin toihin. Onneksi maanantait on ollu lyhyempia, muuten kahdeksan tuntia. Itsenaisyyspaivan jalkeen on tapahtunut paljon. Markkinoilla kaikki kulkee tietysti samaa rataa, silla erotuksella etta kysymyksiin osaa vastata nopeammin. Kerron lisaa sit kun tuun, mut lyhyesti: Tiistaina kaytiin kouluvierailulla kertomassa Suomesta ja Rovaniemesta. Se meni hyvin. Joku paiva pelasin Wiita, jossa on siis ne hauskat ohjaimet, naiden kahden mediaopiskelijan kanssa ja parina iltana olen vaeltanut muiden suomalaisten majapaikkaan. Miksi, no katsomaan futista tv:sta :D Niin ja kuulinpa flamencoa yhtena iltana..

Loppureissun ohjelma yhta lyhyesti: tanaan kaydaan opastetulla kirkkokierroksella ja yhdissa laksiaisissa, huomenna on toiset laksiaiset, torstaina on kans jotain, lauantaina futisotteluun Stade Bonalin aitiopaikoille, FCSM-Bordeaux.. :P maanantaina on jotain, mutta alkuviikosta olisi kiva kayda katsomassa joku lahikaupunki ennen kuin meen Baseliin, josta lento lahtee varhain torstaiaamuna. Nahdaanpa sitten!

-A

Ps. Kirjoitin taman siis toissa, mutta lahetin vasta kun ehdin.. ei meilla sentaan nain pitkia paivia :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.