IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 20:55

Oona, ootko huomannut että tää olikin ihan tylsä idea! Käytkösä edes koskaan täällä? sun pitäis piristää mua joka päivä kun mun pitää vaan vältellä opiskelua kaiket päivät. Mulla on kone koko päivän auki, että kirjottaisin edes vähän, mutta yleensä mä vaan hengailen tässä tuolilla ja kattelen ympärilleni. Jonkun pitäis olla tossa vieressä ase ohimolla painostamassa. No, kyllä mä kohta saan tän urakan alta pois ja musta tulee joku tärkeä henkilö, ja päästään yhessä asumaan kaikkien Hulioitten kanssa jonnekin kivaan paikkaan!

Kohta mun uus frendi Vilma tulee meille kattomaan leffaa. Kaikki mun muut tyhmät kaverit on feministipäivillä. Mä en kokenut olevani tarpeeksi feministi osallistuakseni. Mun Uudet frendit, kenen kanssa oon tänään hengaillut (treeneissä) on syntynyt vuonna 1990 ja 1992. Sen siitä saa kun kaikki muut kasvaa aikuiseksi paitsi minä. Hypittiin tänään narua, niinkun ala-asteella hypittiin aina välitunneilla. Mun ei tosin ehkä kannattaisi myöntää tätä julkisesti. No ihan sama.

Joo, mutta onneksi olen sentään niin vanha että pääsen sinne Tallinnaan... Vai olenko, kai me päästään keskenämme...? No onneks mä näytän keski-ikäiseltä tässä uudessa kampauksessani..(Ainiin ja en enää ikinä puhu Teemulle, siitä ei oo kuulunut mitään viikkon! Eli ei tartte pelätä että räkästäisin ketään enemmän kun syä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.