IRC-Galleria

anon0085

anon0085

totally in love
Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat (muutamat) ihmiset, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Hmm. voin puhua ittestäni solkeamatta vaikka monta tuntia jos on mahollisuus. Ihan oikeasti! Se on ihan helppoa!
2.Syön hulluna kaikkia herkkuja! nytki piti eilen alottaa herkkulakko niin tässä syöpöttelen tulias karkkeja oon aikaansaamaton onneton munis! ja siksi mulla onki söpö makkaramaha<3
3.No oikei paljastan en oo aito, värjään hiuksia 2-4 kuukauen välein ko non niin surkean väriset, semmoset hiiren harmaat, maantien harmaat, villasukan väriset!
4.Sikailen aina, kun kehtaan. Useimmiten se onnistuu missä vaan! mutta sikapossut on söpöjä!
5.Alan siivota aina yötä kohden: tiskata, järjestellä huonetta tai luutuamaan alasti iliman rihman kiertämää. joitain ihan normeja juttuja!

Eli oon aika makee pakkaus! monipuolinen ja suht sisäsiisti:) ja söpöki vielä!!!


haastan tehtävään seuraavat henkilöt:
oonhenkka
felaktig
tyttimariann

nii joo ja yks piisiMaanantai 30.01.2006 02:03

Don't Make A Sound Avain supisi mun korvaan viime yönä!
anteeksi Päivis en ole ottanut yhteyttä pitkiin aikoihin. Annatkohan ikänä anteeksi minulle?
Olin vekkosluuttina Sodikses vähän kattelemas mamia ja juhaa ja sitte kans kavereita. oli aika rauhallinen viikonloppu mutta se oli mukavaa. Ansku tekee mulle maailman makkeimman pipon ja olen iloinen. sitte äiti sanoin mua tänään pedofiiliksi, ko mulla on nuorempia kaveripoikia. noo äitiinsä tullut olen ehkä! eilen yöllä menin neljältä juhalle, mutta en kehannut kertoa sitä mamille niin sanoin että tulin vähän jälkeen kolme, voi minuan onnetonta valekettua! huomena on maantiedonkoe ja minun piti lukea siihen kuin hullu matkalla ouluun ja tulihan sitä luettua eka kappale! oi jumalani miksi synnytit tämmöisen luuserilapsen? ja sitä paitsi minun piti muuttua! mutta ei, en ole muuttunut nainen. söin autossa vaan karkkia ja ko pääsin kämpille pistin koneen auki kävin vessassa ja istuin koneelle ja tässä sitä taas kohta tunti täynnä! hyvä minä! huomena olen taas onneton ko koe menee surkeasti, mutta sitten voin iloita kun äiti ja juha on oulussa ja sitten kun on viimeinen työpäivä! olen vapaa nainen. V niin kuin VAPAUS! hmm.. tänään on tuototon päivä. pääni lyö tyhjää. mitenhän tyhjää lyödään?
kerron sitten kun keksin nyt meen tai muutun murmeliksi!

ps. minulla on itsemurhaviesti teille:
oonHenkka sanoo:
mikä sinusta sitten tulee isona?
Ida-Maria Emilia sanoo:
noo minusta tulee martti ahtesaaren polvi
Ida-Maria Emilia sanoo:
kun sillä on niin heikot polvet
oonHenkka sanoo:
:O
Ida-Maria Emilia sanoo:
kun se on sellainen läskikasa
oonHenkka sanoo:
ja mitä työn kuvaasi kuuluu
Ida-Maria Emilia sanoo:
kannatella sen läskejä
jea huono päivä. tähän loppu kiireet. oon oottanu tätä viikon! jee! nyt on hoppu päivälliselle. ihan rauhassa!
hei päivis. tänään oli musiikkiteatteria niin kun eilen ja toissa päivänä ja huomenna. tänään myöhästyin puolitoista tuntia, kun en aamulla herännyt, eilen myöhästyin vain puolituntia! tein äsken kinkkukiusausta, koska voileipäkinkkuni olivat menossa pilalle... mutta olin unohtanut ostaa kermaa niin mulla oli yksi kananmuna kaapissa ja sitten vähän improvisoin, voi tulla aika heikkoa kiusausta! mutta minulla onkin suden nälkä, etten taida sita kauheammin maistella! öö perjantaina oltiin täällä taas tyttelöitten kanssa hmm.. viettämässä iltaa! nauroin aika mekana! vaikka olinki aluksi ihan tylsä ja väsynyt mutta niin se aina se tunnelma kohottaa minunkin fiilikset kattoon! hmm ja nukahdin kesken puhelun ja heräsin yöllä helvetillisestä kylmyydestä vaikka mulla oli kaikki kamppeet päällä!! eilen illalla unohin lukea psylogian kokeeseen ja tänään onki sitte ihan liikaa hommaa, mutta oon jo tottunut! ja sitten öö olen syönyt ja herkutellut koko viikonlopun ja minulla on öö euro rahaa!! nyt juhulitaan! eilen tein pipon mutta siitä tuli ihan paska ja pittää purkaa sitä vähän joo! sitten en ole peseytynyt koko viikonloppuna oon ihana hikipuro<3 varmasti tykkäisit!

ps. niin ja mulla on ollu perjantaista asti jotain onnettomia drinkkejä pöyvällä.. äsken vasta vaivauduin ja kaadoin ne pois! muhah!

ja ainiin kiersin tänään henkan kans poihjois norjaa ja aasiaa! oli aikamakkeeta vähän pelotti mutta siltiki oli siistiä!

[Ei aihetta]Perjantai 20.01.2006 00:38

ei toista olis ilman toista!
t: ruuneperi ja iidan tortut

how good it can be? t: The 88Perjantai 20.01.2006 00:27

ääks. tänään myöhästyin vain 4 tuntia koulusta! mulla on poissaoloja maailman eniten en ees kehtaa kertoa mamille kuinka paljon! sitten oon ollu koko päivän ko oisin ollu pilivessä, en oo tajunnu mitään ja sitte silimät ollu ihan sumiat! toisaalta silleen aika makkeeta! öö noo tänään ei menny ihan puol 11 vaan pääsin kämpille jo puol 10. huomenna on psykologian koe ja oon saanu luettua puol kappaletta!! jeaaa! hyvällä mäihällä saan ehkä 4+:ssan! sitte huomena ois vihdoin se vitun 7veljestä paneelikeskustelu ja sitte tiistaina ois pitäny palauttaa se tekstitaidon koe niin vois sen huomena palauttaa! jaa sitte huomikseksi pitäs palauttaa kans enkan aina. pääsen ehkä nukkuun joskus 6 aikaan! mhh rakastan lukio elämää! äiti ehkä inhoaa minua.. soitin sille tänään ja valitin siitä ko kuolen kohta sitte se yritti auttaa, mutta ei se oikeen osannu. sitte se illalla soitti j avaan kärtysn sille vaikka se yrittikin vain piristää mua. oon inhottava kakara! mutta oli ihan mukavaa ko äiti kerto,että minun vanha hoitotäti, joka siis on mulle vähän ko mummo niin se oli luvannu rukoilla jumalaa että minä selviän hengissä! ihania tuommoiset pikku mummelit:) ehkä nyt menen ja syön jotain koska pääni on ollut koko päivän kipeä.. olen miettinyt että ehkä omistan aivokasvaimen. mutta aivokasvaimet on kivoja. eiks je? huomista iltaa odotan todella, mulla tulee kavereita tänne ja sitten vähän hmm pidämme hauskaa ja voin unohtaa kaiken koulun ja kuoleman!

ps. your nobody till someone loves you! assholes!

pps. varokaa kikkelimies vaanii!

runo.Keskiviikko 18.01.2006 22:26

vittu oon kyrpä.
iso kikkeli.
oikea homonaama.
tahdotkohan edes rakastella minua?

no ääh ei, en vaan saa mitään tehdyksi.
olen oikea kikkelimies!

avain-kuka on esko?Keskiviikko 18.01.2006 22:16

hei päivis. tänään on ollut kylmä päivä. naamani meinasi jäätyä! mutta pistin huiiivin naamalle ja hupun päähän ja näytin ihan rosvolta! sitten minulla oli kyläilijöitä tänään täällä.. yrittettiin tehdä meidän ryhmätyötä, mutta oikeasti vaan syötiin,ollaan ihan possuja. ja luettiin seitsämää koira veljetä ko kukaan ei oo oikiasti lukenu sitä kirjaa. öö sitten istahdin koneelle ja tässä taas ollaa.. mutta mun sormet on jäässä! tänään ehkä rakastuin, yhellä tytöllä oli kuva siitä rupert grint:istä, siis siitä harry potterin ronista.. niin sitte se vaan oli kiihkeän leijonan näköinen<3 tänään pitäisi tehdä kaikki mitä eilen piti tehdä, koska en eilen tehnyt mitään. jeaa! oon iso plörö kakka.

ps. mun sormet on jäässä ja niskat kipeet tuutko hoitaan mut rupert?

styles-good timesKeskiviikko 18.01.2006 01:55

mulla väsyttää.
t.rooman keisari