IRC-Galleria

anselmi-

anselmi-

ǝlıɯs smile

HiihtolomaSunnuntai 28.02.2010 23:30

Kuvittele erittäin ankea ja turhauttava alku hiihtolomalle. Se voisi olla kuuden tunnin istuskelu Rautatientorilla odotellen junaa yöllä. Se fiilis kun olisi halunnut päästä jo lauantaina hiihtämään, kun olisi tarkoitus saapua majapaikkaan jo päivällä, mutta saapuukin vasta kuudelta alkuillasta.
Kuvittele sitten heti perään upea hiihtoloma. Se, kun tapaa kaksi aivan ihanaa ystävää, sekä tietysti paljon muita ihania kavereita ja pääsee viettämään niiden kanssa aikaa. Se, kun valvotaan ensimmäisenä yönä pitkään odottaen toisen ystävän saapumista, vaikka oli aluksi suunniteltu että nukuttaisiin edes eka yö kunnolla. Ja sitten miten odotus päättyy, eikä silti mennä nukkumaan vaan valvotaan ainakin tunti ja jutellaan.
Ne kaikki tulevat päivät, miten joka aamu istuu ensin 20-30 minuuttia yksin aamiaispöydässä kun on ollut reipas ja herännyt aikaisin (tajuamatta miten sellainen kostautuu myöhemmin) ja toiset tulevat vasta myöhemmin. Ja miten päivällä lähdetään yhdessä hiihtämään, hiihdetään hikisinä ja päästään lopulta taukopaikalle kotaan tai mökkiin ja syödään eväitä. Kun tullaan takaisin, lämmin sauna odottaa väsyneitä hiihtäjiä. Keskiviikon lumikenkävaelluksella sai kävellä omassa rauhassa ja miettiä asioitaan, välillä taas jutella ja nauraa kavereiden kanssa. Torstain upea sää ja laskettelurinne. Ja sitten ihan yllättäen perjantai ja viimeinen kokonainen päivä. Katin kanssa kahdestaan umpihangessa poron jälkiä seuraten. Kotailta, jossa paistettiin lettua ja laulettiin yhdessä, josta kaikki lähtivät ennen kymmentä katsomaan Suomi - USA -lätkämatsia ja saivat pettyä. Silti viimeisenä unettomana yönä ei kuulunut valitusta aiheesta kuin kerran pari. Joka ilta siirryttiin käytöstä poissa olevan saunan pukkarin lattialle viltin ja tyynyjen kanssa ja katsottiin Pasilaa läppäriltä. DVD't oli varta vasten otettu mukaan. Yllättäen vikana iltana ja yönä ei katsottu yhtään Pasilaa, mutta silti aika jotenkin onnistui kulumaan. Vaikea sanoa, tuliko nukuttua vai ei, ehkä pienissä määrin, en ihan totta osaa sanoa kunnolla. Jos ei, niin kulutettiin kyllä aika erittäin turhaan lagaukseen. Silti ei haittaa.
Lähtöpäivän aamuna oltiin ylienergisiä ja naurettiin paljon. Helposti se vaihtui lagaukseen ja väsymykseen kun Katti ja Esa lähti. Melkein nukahdin sohvalle, sauna ja avanto virkistivät vähän mutta silti oli mukava mennä junassa nukkumaan. Uni tuli nopeasti eikä ole syytä katua perjantai-lauantai-yön valvomista. Se oli hauskaa.

Ja lyhyemmin sanottuna: oli kunnon kermanen loma, kiitos teille, ootte mahtavia. Oli just hyvä flow. Luulis laittavan vähän kuvia Facebookiin! Lms.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.