IRC-Galleria

http://www.erosanalyysi.com/index.htmlTorstai 29.03.2007 18:00

Erosanalyysi.com - Leijona


Olet luonnollinen ja rakastat keskipisteenä olemista ja rakastumisen tunnetta. Olet auringon hallitsema ja lämminsydäminen sekä rakastut helposti. Olet myös erittäin kiihkeä ja seksuaalisesti vaatelias ja itsevarma partneri.

Kiinteänä merkkinä et tee aloitetta läheskään niin usein kuin muut tulen merkit. Piirität harvoin kiinnostuksesi kohdetta, mieluimmin vedät ihmisiä puoleesi magneettisella säteilylläsi. Sinut myös huomataan, olet dramaattinen ja elinvoimainen sekä tarmokas. Säteilet vastustamatonta eroottista elinvoimaa joka houkuttelee lumoutuneiden ihailijoidesi kehän ympärillesi. Nautit valtapelistä ja itsetuntoa kohottavasta juonittelusta.

Heittäydyt seksiin täysin rinnoin. Kiinteä laatu ja spontaani tulen elementti antavat yhdessä sinulle voimakkaan sukupuolivietin. Jaksat odottaa täyttymystä, jos tiedossa on vielä suurempaa nautintoa. Harrastat pelejä ja leikkejä, mutta osa niistä muistuttaa valitettavasti kissa ja hiiri-leikkiä. Kumppanisi on syytä varoa kolhimasta ylpeyttäsi. Saatat toisinaan pelleillä, mutta omanarvontunto on sinulle paljon tärkeämpää kuin intohimo, kuten kumppanisi saavat huomata, jos erehtyvät loukkaamaan sinua.

Hallitsevan planeetan Auringon ansiosta olet lämminsydäminen, antelias ja erittäin elinvoimainen. Edustat dramaattisuutta ja hohdokkuutta. Se on loputtoman innokkuuden ja elämänilon lähde, etenkin rakkauselämässäsi. Auringon vaikutuksesta sinulla on vankat mielipiteet asioista. Pidät myös tiukasti kiinni päätöksistäsi.

Sinulla on valtavasti energiaa, eivätkä läheskään kaikki pysy mukana sinun kiivaassa tahdissasi. Rakkauselämässä sinun kannattaa varoa ettet polta itseäsi loppuun käyttäytymällä liian kiihkeästi. Haluat erottua joukosta ja saada arvostusta omana itsenäsi. Vaikka etsitkin koko ajan uusia virikkeitä ja ihailijoita, tahdot ennen kaikkia löytää ihmisen, joka ymmärtää sinun ainutlaatuisuutesi. Löydettyäsi sopivan kumppanin rakastat häntä kiihkeästi ja palavasti.

Olet erittäin intohimoinen ja monipuolinen sekä luova partneri. Et tyrkytä itseäsi kenellekään vaikka haluatkin silti määrät aina tahdin. Olet sinut eroottisuutesi kanssa ja ilmaiset halusi epäröimättä ja kiihkeästi. Rakastat näyttelemistä haluat toteuttaa eroottisia fantasioitasi, mikä saattaa häkellyttää joskus muita. Lämminsydämisyytesi ja täydellinen antautuminen vakuuttaa yleensä partnerin siitä, että seksi kanssasi on ainutlaatuista.

Muutut romanttisemmaksi kun rakastut tosissasi. Saatat tuntea äkillistä halua ostella kukkia ja kalliita lahjoja sydämesi valitulle ja julistat usein rakkauttasi palavasti. Olet synnynnäinen näyttelijä ja rakkaus näyttää tuovan esiin luonteesi runollisen ja tunteellisen puolesi. Osoitat tunteitasi kiihkeällä, intohimoisella seksillä ja kaunopuheisilla rakkaudentunnustuksilla. Haluat tulla nähdyksi parhaissa paikoissa ja näytät mielelläsi rakastettusi kaikille ystävillesi. Tämä pönkittää itsetuntoasi entisestään. Et kuitenkaan järjestä upeita illallisia ja oopperailtoja ainoastaan tästä syystä vaan haluat kaikkien pitävän rakastetustasi ja pääsevän nauttimaan tämän seurasta. Se on tapasi osoittaa rakkauttasi.

Olet lojaali ja uskollinen rakkaudessasi. Saatat kuitenkin rakastua useita kertoja ennen kuin löydät oikean kumppanin ja himo sekä rakkaus sekoittuvat helposti keskenään. Tulen merkkinä sitoudut usein suhteeseen nopeasti, sillä rakastut helposti. Tajutessasi erehdyksensä ajattelet vain saaneesi yhden kokemuksen lisää ja aloittaa uuden suhteen. Olet ikuinen optimisti, joka uskoo aina, ettei hänen tarvitse odottaa kauan uutta rakkautta. Rakastettusi pitää olla ennen kaikkea kumppani ja leikkitoveri. Seksi ei riitä pitämään suhdetta kasassa joskin saatat uskotella itsellesi niin jonkin aikaa. Löydettyäsi todellisen sukulaissielun olet uskollinen ja antelias kumppani.

Rakastat selkäsi hyväilyä, ja etenkin selän alaosan koskettelu tuntuu nautinnolliselta. Jos kumppanisi hieroo tai sivelee kynsillään selkääsi, suorastaan kehräät mielihyvästä. Nautit myös harjalla tai pesusienellä suoritetusta selänpesusta, varsinkin jos kumppani keskittyy selän alaosaan.

Haluat olla huomion keskipisteenä ja sytyt parhaiten silloin kun kumppani keskittyy vain ja ainoastaan sinuun. Kumppanisi jakamaton huomio tekee sinut todella onnelliseksi. Sinusta on ihanaa saada lahjoja - mitä kalliimpia ja hienompia, sen parempi - mutta jo yksi punainen ruusu voi saada sinut sädehtimään onnesta, ja osoitat kiitollisuutesi vaivojasi säästelemättä. Kaipaat rakkautta, mutta kestät senkin jos saat osaksi vain ihailua. Arvostat hauskaa kumppania. Vielä tyytyväisemmäksi tulet jos kumppanisi janoaa seksiä ja nauttii fantasioistaan yhtä paljon kuin sinä itse. Kaipaat kaikkein eniten leikkitoveria. Kiihkosi voi olla melko rajuakin. Pureminen ja raapiminen kuuluvan yleensä seksiisi ja ne kiihottavat sinua usein suuresti. Odotat tavallisesti, että kumppani tulee luoksesi. Suunnattoman onnelliseksi sinut saa jos lähettäisi jonakin päivänä limusiinin hakemaan sinua rakastettusi luo tai ostamalla ensimmäisen luokan lipun johonkin kaukaiseen maahan, missä hän voisi kenties tavata uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia.

Vihaat päättämättömyyttä ja ihmisiä jotka eivät tiedä omaa mielipidettään. Jos kumppani ei osoita tarpeeksi huomiota, lähdet etsimään jotakuta, joka osaa arvostaa sinun ainutlaatuisuuttasi. Et myöskään pidä ihmisistä, jotka väheksyvät erinomaisuuttasi tai yrittävät lannistaa sinun mahtailevan mielialasi. Myöskään ihmiset jotka tuntuvat tietävän asioista sinua enemmän tai yrittävät vastaa sinulta näyttämön eivät saa sinun suosiotasi. Kumppanisi olisikin hyvä tyytyä olemaan taustalla ikään kuin avustajan roolissa. Silloin sinun aurinkoisuutesi säteilevä lämpö ei pääse hiipumaan. Haluat pitää ohjat käsissäsi ja määrät suhteen etenemisen tahdin. Pidät tarkasti huolen siitä, että partneri tietää mistä nautit. Jos kumppanisi yrittää määräillä sinua, hänen on syytä varoa!

Fantasiasi perustuvat ihailun kohteena olemiseen. Saatat hyvinkin viettää tuntikausia peilin edessä haaveilemassa tai ihailemassa näkemäänsä. Harrastat usein striptease fantasioissaan. Kiihotut kuvitellessasi, että olet huomion keskipisteenä ihailevan yleisön edessä. Myös ajatus seksishowssa esiintymisestä kiehtoo sinua. Tällaisiin fantasioihin ei välttämättä sisälly kumppania, sillä luova mielikuvituksesi syytää sinulle runsaasti ideoita niin, että sinä itse ja yleisösi ovat tyytyväisiä. Fantasiasi ja seksileikit liittyvät usein pimeään puoleesi. Nautit suuresti sitomisleikeistä. Joskus haluat esittää dominoivaa roolia, ja toisinaan taas haluat alistua. Sitomisleikkifantasian toteutat usein kumppaniasi sitomaan kätensä löyhästi seksin aikana.

Haaveilet myös hillittömistä orgioista, jossa syödään aluksi ylenpalttisesti ja joissa päädyt lopulta sänkyyn yhdessä noin tusinan vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa. Et todellakaan kaipaa kilpakosijoita!

Mieleisin lemmenpesä olisi sinulle luonnollisesti palatsi. Hätätilanteessa sinulle kelpaa myös palatsimainen hotelli, mikäli sellainen on ylellinen ja siellä on erinomainen huonepalvelu. Toiseksi paras paikka mielestäsi on näyttämö. Pelkkä esiintyminen yleisön edessä on sinulle lähes seksuaalinen kokemus. Oikeastaan sinulle kelpaa mikä tahansa paikka missä hän voi päästää suunnattoman kiihkosi ja kyltymättömän halunsa valloilleen. Ja koska rakastat aurinkoa, tunnet erityistä vetoa eksoottisiin lomakohteisiin.

Olet kiinteä merkki ja suhteet kestävät yleensä melko pitkään - kunnes ne väljähtyvät tai kuvaan astuu uusi ihailija. Etenkin avioituneena olet uskollinen ja suhteen päättyminen voi olla sinulla hyvin vaikeaa. Lyhyenkin suhteen kariutuminen saa sinut murheen valtaan. Sinulle sopii parhaiten lopullinen, selkeä ero, mutta silti tunnet usein halua palata takaisin entisen kumppanisi luo.

Arvokkuus on sinulle erittäin tärkeää. Päätät suhteen hiljaa ja hillitysti, sillä et siedä huutamista ja kiljumista. Jos sen sijaan olet jätetty osapuoli, sisällesi kasautuu paljon kiukkua ja sinun on syytä varoa ettei se räjähdä sisäänpäin ja lamaannuta sinua.

Kun yhteistä omaisuutta jaetaan, kiinteä luonteesi tulee selvästi esille ja lause "tuo on minun" muodostuu sinulle varsinaiseksi sotahuudoksi. Vaikket halua riidellä, keksit kyllä keinon todistaa haluamansa tavarat omiksesi. Yleensä entiset kumppanisi muistelevat yhteistä aikaa haikein tuntein. Miten ihanaa olikaan nauttia luonteesi lämmöstä ja miten upeaa olikaan kokea kuuma eroottisuutesi.

Voimakkaat vietit ajavat sinua etsimään partneria. Tarvitset seksiä säännöllisesti - mieluiten runsaissa määrin. Etsiessäsi seksipartneria et siis läheskään aina etsi vakituista kumppania. Yhden yön jutut sopivat sinulle etkä sekoita himoa ja rakkautta keskenään.

Haluat yleensä kiihkeää seksiä. Rakastuneena muutut kuitenkin romantikoksi, joka rakastaa punaisia ruusuja ja kaikkea sitä, mitä ne merkitsevät. Osoitat rakkauttasi fyysisesti, etkä peittele syviä ja palavia tunteitasi. Imartelua ja huomiota rakastavana haluat isot häät. Vihkipäivä on sinulle tärkeä päivä, jolloin olet todellakin aivan kaikkien huomion kohteena. Olet uskollinen, ja odotat uskollisuutta myös kumppaniltasi. Sydämesi voittanut saa pitää sen hallussaan pitkään.

Kyl mä oon kesäihminen :DTiistai 20.03.2007 17:59

TALVI

[x] pidän lumesta
[ ] ensilumien aikaan minut löytää puistosta laskettelemasta
[ ] lempiasusteitani ovat pipot ja kaulahuivit
[ ] lempijuomiani ovat lämpimät juotavat kuten kaakao ja tee
[x] pidän takassa loimuavasta tulesta
[ ] käytän aina villasukkia
[ ] lempivärini on musta
[x] pimeässä hohtavat lumihiutaleet ovat hienoja
[ ] talvilajit ovat kivoja
[ ] masennun kun lumi alkaa sulaa
[ ] joulu on kivoin juhla

Yht. 3

KEVÄT

[x] ekojen lumien sulettua kaivan tennarit/lenkkarit esille
[ ] ..ja hautaan talvikamppeeni kauas kaapin pölyiselle pohjalle
[ ] voisin katsella tuntikausia luonnon heräämistä
[ ] tykkään vedellä kengilläni maahan pieniä uomia jotka täyttyvät vedellä
[x] hupparit ja farkut ovat kivoja
[x] juoksen ilman takkia pihalla
[ ] lempivärejäni ovat pirteät värit, esimerkiksi vihreä ja oranssi
[ ] pääsiäisenä on kiva virpoa
[ ] etelästä palaavat joutsenet ovat hienoja
[x] jään pinnalla olevasta vedestä heijastuva aurinko saa minut malttamattomaksi
[ ] talviturkkini lähtee aina ennen vappua

Yht. 4

KESÄ

[x] odotan koko vuoden kesäloman alkamista
[x] vietän kokonaisia päiviä rannalla uiden ja aurinkoa ottaen
[ ] vaatteideni alla on aina uikkarit
[ ] lempivärejäni ovat sininen ja valkoinen
[x] ostan shortseja/minihameita ja t-paitoja/toppeja heti niiden tultua myyntiin
[x] pilvien katselu on lempipuuhaani
[x] jos taskustani löytyy 2e, ostan sillä jäätelön
[x] juhannuksena olen elementissäni
[ ] mieleni tekee tappaa ihmisiä sadepäivinä
[x] en millään haluaisi talven tulevan
[x] ensimmäisen kuuran peittäessä nurmikon vietän päivän mököttäen sisällä

Yht. 8

SYKSY

[x] puista putoavat lehdet ovat hienoja
[x] sammutan välillä valot ja sytytän kynttilät
[ ] ..sitten kuuntelen jotakin rauhoittavaa musiikkia
[ ] vietän tunteja samoillen metsässä
[ ] menen aina mummon/äidin seuraksi metsään poimimaan sieniä ja marjoja
[ ] lempivärejäni ovat kaikki ruskan värit, kuten punainen ja ruskea
[x] omistan kumpparit
[ ] tykkään pomppia vesilätäköissä
[ ] pidän maalaamisesta ja piirtämisestä
[ ] syyslomalla lenkkeilen ja haravoin pihaa
[ ] lumen tulo ahdistaa

Yht. 3

Tyttösäännöt :DTorstai 15.03.2007 18:57

1. tytöt saa muuttaa mieltä
2. tytöt saa viedä poikaystävien aikaa niin paljon kun haluaa
3. tytöt saa päättää mitä tehdään
4. tytöt saa käskyttää esim. ostamaan karkkia
5. tyttöjä pitää hemmotella
6. tytöillä on oikeus saada karkkia millon ne haluaa
7. tytöt määrää että poikien pitää totella
8. tytöt määrää mitä pojat tekee
9. tytöille pitää ostaa tulaisia aina kun käy jossain
10. tyttöjen laukut pitää kantaa
11. tytöille pitää ostaa pizzaa kun ne haluaa
12. tyttöjä ei saa sääliä
13. tyttöjen käskyä pitää noudattaa
14. tyttöjä pitää silittää niinkuin kissoja
15. tytöille pitää tuoda aamiainen sänkyyn
16. tyttöjä pitää kehua kauniiksi yms.
17. tyttöjä pitää kyydittää pyörän tarakalla
18. tyttöjen hameiden alle ei saa kurkkia
19. tytöille pitää ostaa ihania joululahjoja
20. tyttöjä pitää sanoa söpöiksi
21. tytöt pitää kantaa kynnyksen yli
22. tyttöjen mielipiteitä täytyy kuunnella
23. tyttöjen kanssa pitää mennä ulkoilemaan ja talvisin pulkkamäkeen
24. tytöille pitää puhua sopivalla kielellä eikä saa kysellä sopimattomia
25. tytöt saa siis tehdä mitä haluaa
26. tyttöjä ei saa nipistää pepusta ellei ne itse käske
27.tyttöjen sänkyä ei saa vallata
28. tyttöjä ei saa kiusata
29. tytöille ei saa puhua irstaita juttuja
30. tyttöjä pitää palvoa
31. tyttöjä ei saa nimitellä
32. tyttöjä saa kutsua ainoastaan hellittely nimillä
33. jos tyttö sanoo miau, sitä pitää pussata
34. tyttöä pitää lohduttaa ja ostaa sille suklaata
35. tyttöjen tärkeitä päiviä esim synttäreitä tai nimipäivää ei saa unohtaa, silloinkin pitää ostaa ainakin suklaata
36. tyttöjen puolesta pitää pelata pelottavia pleikkari pelejä esim. silent hill, jos ne ei ite uskalla
37. tyttöjä täytyy viedä romanttisille kuutamo kävelyille
38. tyttöjä pitää silittää jos ne meinaa nukkua päiväunet, että ne saa paremmin unta
39. tyttöjä pitää pussailla
40. tytöille pitää ostaa paljon namia, ja ruokkia niitä
41. tyttöjä täytyy kutittaa hellästi, ei liikaa ettei ne suutu
42. tyttöjä ei saa suututtaa
43. tytöt pitää aina ensin ottaa huomioon
44. tytöille pitää laulaa unilaulu. ainaki puhelimessa.
45. ja poikien täytyy pleikkaripeleissä mennä myös vaikeet kohat jos tytöt ei pääse niitä.
46. poikien pitää tuoda tytöille ruokaa kun ne tahtoo, ainakin sohvalle
47. tyttöjen kanssa pitää kävellä käsi kädessä jos ne tahtoo
48. tytöille pitää tuoda mehua jos ne herää painajaisiin keskellä yötä
49. tyttöjä täytyy pitää kainalossa ja lämmittää kun katsotaan elokuvaa
50. tyttöjen kanssa pitää makoilla sängyllä kynttilän valossa iltaisin
51. kaikki säännöt ovat sovellettavissa jos tyttö niin tahtoo
52. eikä sääntöjä saa koskaan käyttää tyttöjä vastaan
53. tytöille täytyy selvästi osoittaa se että välittää
54. tytöille pitää ostaa sydänsuklaarasia ja ruusuja, vähintäänkin
55. tytöt saa suuttua ilman syytä jos ne haluaa (oikeesti tytöillä on aina syy jota pojat ei hoksaa)
56. tyttöjä pitää lepytellä
57. tyttöjä täytyy lämmittää kylmässä ilmassa
76. tyttöjen kanssa täytyy mennä vaatekauppoihin eikä saa hikeentyä
59. tytöille täytyy olla lempeä ja hellä
60. tytöille ei saa vitsailla sopimattomia
61. tyttöjen kanssa täytyy vaihtaa järjestystä
62. ja joulun alla leipoa pipareita ja torttuja
63. tyttöjen masuja täytyy silittää jos masuihin koskee
64. talvella tytöt täytyy heti laittaa huovan sisään kun tullaan ulkoa ja tuoda kuumaa kaakaota
65. tyttöjä täytyy pitää kädestä pelottavissa elokuvissa ja muissakin jutuissa
66. tyttöjä ei saa pelotella, ainakaan hämähäkeillä
67. talvella poikien pitää kävellä eellä lumihangessa ettei tyttöjen kenkii mee lunta
68. tyttöjä tulee rakastaa koko sydämestä
69. tyttöjä ei saa vetää letistä
70. tyttöjen pitää saada valita nukkuuko seinän vieressä vai reunapaikalla sängyssä
71. pitää myös pyyhkiä tyttöjen kengistä lumet.
72. tytöille pitää antaa tarpeeksi peittoa jos nukkuu saman peiton alla
73. jos tyttö pitää käsiään pojan rinnalla kuin tassuja, sitä pitää kutsua kisuks, ja muutenkin
74. kun saunotaan, ei saa heittää niin kovia löylyjä että tyttöä polttaa
75. tyttöjä pitää pusuttaa aina kun tavataan, niin ne ilostuu

tehkää.Torstai 15.03.2007 18:44

Etsi yhteisö joka kuvaa minua parhaiten, linkitä se sitten tähän, kopioi omaan päiväkirjaasi, ja katso mitä muut ajattelevat sinusta!

oon mä huonoo seuraa.Lauantai 10.03.2007 13:38

Jos saat yli 45, olet huonoa seuraa.
Jos saat alle 15, on mahdollisuus että olet elänyt elämäsi tähän asti kiven alla vailla elämää ja kontaktia muihin ihmisiin.. vielä pahempaa.

Säännöt
* Plussaa yhteen kaikki tekemäsi asiat.
* Ei ole pakko kertoa mitä olet tehnyt.
* Jos ihmiset haluavat tietää, kysykööt.
Oletko koskaan..

1. Polttanut tupakkaa
2. Juonut alkoholia
3. Nukkunut samassa sängyssä vastakkaista sukupuolta olevan kanssa
4. Nukkunut samassa sängyssä samaa sukupuolta olevan kanssa
5. Suudellut samaa sukupuolta olevaa
6. Harrastanut seksiä
7. Ollut huoneessasi jonkun muun kuin perheenjäsenesi kanssa
8. Katsonut pornoa
9. Ostanut pornoa
10. Tehnyt huumeita
TOTAL:8

1. Ottanut särkylääkkeitä
2. Ottanut jonkun muun reseptilääkkeitä
3. Valehdellut vanhemmillesi
4. Valehdellut ystävällesi
5. Livahtanut salaa ulos kotoa
6. Tehnyt jotain laitonta
7. Viillellyt itseäsi
8. Satuttanut toista tahallisesti
9. Toivonut jonkun kuolevan
10. Nähnyt jonkun kuolevan
TOTAL: 8

1. Harrastanut kimppaseksiä
2. Ollut ulkona koko yön
3. Syönyt paketillisen jäätelöä yksin
4. Ollut terapeutilla
5. Ollut katkaisuhoidossa
6. Värjännyt hiuksesi
7. Kielisuudellut
8. Ollut auto-onnettomuudessa
9. Ollut yökerhossa
10. Ollut baarissa
TOTAL: 7

1. Ollut villeissä bileissä
2. Ollut strippiklubilla
3. Juonut enemmän kuin kolme kaljaa yhtenä yönä
4. Ollut kesälomalla Floridassa
5. Nuuskinut kaikkea
6. Käyttänyt mustaa kynsilakkaa
7. Käyttänyt käsirautoja
8. Käyttänyt bändipaitoja
9. Kuunnellut räppiä
10. Omistanut 50 Centin CD:n
TOTAL: 4

1. Pukeutunut gootiksi/goottimaisesti
2. Pukeutunut pissikseksi/pissismäisesti
3. Pukeutunut punkkariksi/punkkarimaisesti
4. Ollut ulkona alasti päivällä
5. Varastanut jotain
6. Ollut liian kännissä muistaaksesi mitään
7. Sammunut
8. Pyörtynyt
9. Ihastunut naapuriin
10. Huomannut jonkun livahtavan salaa huoneeseesi
TOTAL: 7

1. Livahtanut salaa jonkun muun huoneeseen
2. Ihastunut parhaaseen ystävääsi
3. Ihastunut parhaan ystäväsi poika/tyttöystävään
4. Ollut konsertissa
5. Ollut kutsuttuna huoraksi/lutkaksi
6. Kutsunut jotain huoraksi/lutkaksi
7. Omistanut auton
8. Rikkonut ikkunan
9. Käynyt suihkussa vastakkaista sukupuolta olevan talossa
10. Harjannut hampaasi jonkun muun hammasharjalla
TOTAL: 6

1. Sanonut Tupacin olevan lempiräppärisi
2. Nähnyt K-15 elokuvan
3. Nähnyt K-18 elokuvan
4. Lintsannut koulusta
5. Ollut leikkauksessa
6. Haavoittunut vakavasti
7. Joutunut oikeuteen
8. Livahtanut ulos ravintolasta maksamatta
9. Sammuttanut ison tulipalon
10. Valehdellut ikäsi
TOTAL: 5

1. Omistanut/vuokrannut asunnon
2. Rikkonut lakia poliisin läsnäollessa
3. Pettänyt poika/tyttöystävääsi
4. Joutunut ongelmiin poliisien kanssa
5. Jutellut vieraan kanssa
6. Halannut vierasta
7. Suudellut vierasta
8. Ollut vieraan autossa
9. Ollut ahdisteltuna
10. Ollut sanallisesti ahdisteltuna
TOTAL: 7

1. Tavannut jonkun jonka tapasit netissä
2. Ollut tietokoneella 12 tuntia putkeen
3. Puhunut puhelimessa 4 tuntia putkeen
4. Katsonut telkkaria 12 tuntia putkeen
5. Suudellut parhaan ystäväsi poika/tyttöystävää
6. Ollut kutsuttuna huonoksi seuraksi
7. Ajanut kännissä
8. Haukkunut jotain
9. Maannut sohvalla vastakkaisen sukupuolen kanssa
10. Luntannut kokeessa
TOTAL: 7

Loppupisteet: 59

arvaa kuka? :DSunnuntai 04.03.2007 20:23

1. SINÄ joka luet tätä, kopsaa omaan päiväkirjaasi ja kerro siinä jostain kaveristasi
Eli siis valitset ne vaihtoehdot jotka kuvaavat sinun läheistäsi henkilöä!

Hänen sukupuolensa
[ ] Poika
[x] Tyttö

Syntymävuosi
[ ] 1982
[ ] 1983
[ ] 1984
[ ] 1985
[ ] 1986
[ ] 1987
[ ] 1988
[ ] 1989
[ ] 1990
[x] 1991
[ ] 1992
[ ] 1993
[ ] 1994

Pituus
[ ] >"160 cm
[x] 160 - 170 cm
[ ] 170 - 180 cm
[ ] 180 - 190 cm
[ ] >" 190 cm


Hiusten väri
[x] Blondi
[ ] Vaalea
[ ] ruskea
[ ] Tummanruskea
[ ] Musta
[ ] Punertava
[ ] Räikeä (porkkana, sininen, vihreä..

Silmien väri
[ ] Ruskeat
[ ] Oliivi
[ ] Vihreät
[x] Siniset
[ ] Siniharmaat
[ ] Harmaat
[ ] Riippuu kovasti valaistuksesta
[ ] Eripariset

Käyttääkö hän kosmetiikkaa/meikkiä?
[ ] Ei koskaan
[ ] Lasketaanko clearasil?
[ ] Vähän joskus kun on tarpeen
[ ] Vain juhlissa
[ ] Vähän
[x] Vaihtelevia määriä
[ ] Melko huomattavasti
[ ] Ei voisi kuvitellakaan lähtevänsä julkiselle paikalle ilman sotamaalausta

Lävistyksien määrä
[ ] Ei yhtään
[ ] Yksi
[ ] jotka kai meni umpeen
[x] Muutama
[ ] Useita
[ ] Alkaa muistuttaa joulukuusta

Tatuointien määrä
[x] Ei ole
[ ] Hän on ajatellut hankkia joskus
[ ] Ennen oli, mutta hän poistatti sen
[ ] Yksi pieni
[ ] Yksi basic-kokoinen
[ ] Yksi iso
[ ] Muutama
[ ] Useita
[ ] Sen verran on, että ruumishuoneella on helppo koota palat yhteen jos sattuu joskus räjähtämään

Tyyli
[x] Arkkityyppi
[x] Arkinen
[x] Asiallinen
[x] Persoonallinen
[ ] Diiva
[ ] Hoppari
[ ] Hevari
[x] Omalaatuinen
[ ] Rokkari
[ ] Nörtti
[ ] Gootti
[x] Juppi
[ ] Hippi
[x] Punk
[ ] Tiedemies
[x] Rento
[ ] Nyhverö

Alkoholijuomista vetää puoleensa eniten..
[ ] Olut
[x] Siideri
[ ] Lonkero
[ ] Viinit
[x] Drinkit, joilla on hieno nimi
[ ] Väkevät
[ ] Ei juo

Suuttuuko hän helposti
[ ] Ei, on tosi pitkä pinna
[x] Ei kovin helposti
[ ] Riippuu päivästä
[ ] Hän on melko kiivas
[ ] Räjähdysvaara on ainainen

Entä kuinka nopeasti hän leppyy
[] Yleensä ihan hetkessä
[x] Melko nopeasti, ei vain näytä sitä
[ ] Siihen menee päivä tai pari
[ ] Aika vaihtelee kovasti
[ ] Hänen tapanaan on murmuttaa viikkotolkulla
[ ] Jos joku saa hänet suuttumaan, niin myös vihaa häntä ikuisesti
[x] Riippuu asian vakavuudesta

Millainen on hänen huumorintajunsa
[ ] Hän on huumorintajuton perusjuntti
[ ] Nauraa omille vitseilleen, mutta muiden pilailu menee toisinaan ohi
[x] Sanoisin että hyvä
[x] Mielikuvitusrikas
[x] Osaa kyllä nauraa oikeassa paikassa
[x] Vähän hakusessa, nauraa kaikelle
[x] Joidenkin mielestä outo
[x] Tyyliin Haha, toi mummo kaatu!

Minkä tyylistä musiikkia hän kuuntelee?
[x] Rock
[ ] Rap, hiphop
[x] Metalli
[ ] New age
[x] Tecno, trance, house yms.
[ ] Goottirock
[ ] Gospel
[ ] Klassinen
[ ] Jotain muuta
[x] Punk

Menisitkö hänen kanssaan keräämään kukkia?
[ ] En.
[ ] Ehkä tulisinkin
[ ] Voin tulla mukaan, mutta hän saa hoitaa poimimisen
[ ] Voisin tehdä hänelle kukkaseppeleen
[x] Tietty menisin

Onko hän mielestäsi...
[x] Oikein Mukava Persoonallisuus
[ ] Ärsyttävä
[x] Kiva
[ ] Tyhmä
[x] Paras
[x] Ihana ihminen

Puukotin Elvistä, koska äitini käski :DKeskiviikko 28.02.2007 20:40

Valitse kuukausi jolloin synnyit:

Tammikuu- Söin
Helmikuu- Löin
Maaliskuu- Nussin
Huhtikuu- Katsoin
Toukokuu- Runkkasin
Kesäkuu- Vedin turpaan
Heinäkuu- Nauratin
Elokuu- Puukotin
Syyskuu- Ammuin
Lokakuu- Rakastelin
Marraskuu- Haukuin
Joulukuu- Pidin kädessäni

Valitse päivä jolloin synnyit:

1. Huoraa
2. Poika/tyttöystävääsi
3. Naista jolla on HIV
4. Seksikästä tyttöä
5. Joulupukkia
6. Playboy-pupua
7. Naimisissa olevaa äitiä
8. Koppakuoriaista
9. Äitiäsi
10. Pääsiäispupua
11. Jalkapallo pelaajaa
12. Pirua
13. Aasialaista
14. Opettajaani
15. Kiveä
16. Elvistä
17. Pornotähteä
18. Puhelinta
19. Tietokonettani
20. Sinun taloa
21. Äitiä
22. Lammasta
23. Pappia
24. Siihteeriä
25. Mr.Oikeaa
26. Transua
27. Terotinta
28. Sinun kuumaa siskoa
29. George Bush:ia
30. CD-levyä
31. Tulostinta

Nimesi kolmas kirjain:

A- koska tykkään suklaasta
B- koska minulla oli tylsää
C- koska housuni olivat liian tiukat
D- koska hedelmä tykkää kärpäsestä
E- koska sydämeni on liian pieni
F- koska en saanut yhtään lahjaa jouluna
G- koska tykkään kananmunista
H- koska huomenna on maailmanloppu
I- koska viilsin ranteeni auki
J- koska minulla ei ole tyttö/poikaystävää
K- koska pidän jalkapallosta
L- koska olin pilvessä
M- koska olin sekaisin
N- koska äitini käski
O- koska olen homoseksuaali
P- koskan olen yksinäinen
Q- koska vanhempani riitelevät paljon
R- koska minua panettaa
S- koska haluan tehdä itsemurhan
T- koska inhoan koulua
U- koska minulla on tarve masturboida
V- koska tykkään juhlia
W- koska se kutsuu minua
X- koska tykkään tummista
Y- koska tykkään uida
Z- koska olin humalassa
Å- koska minun vasen kives on suurempi kuin toinen
Ä- koska vasen rintani on suurempi kuin toinen
Ö- koska minulla oli sormi anuksessa

Valentines day :DKeskiviikko 14.02.2007 18:14

Hyvää ystävänpäivää kaikille <3

joo :DTorstai 01.02.2007 19:39

A : you like to drink
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : You Are Great in bed.
J : People Adore YOU!
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : best kisser ever.
N : You like to drink.
O : Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fuckin crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V : You are not judgmental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready.

A : you like to drink.
N : You like to drink.
N : You like to drink.
A : you like to drink.
-
E : Damn good kisser.
E : Damn good kisser.
V : You are not judgmental.
A : you like to drinkA : you like to drink.
N : You like to drink.
S : Easy to fall in love with.
I : You Are Great in bed.

jooo :D tehkää ihmees.Lauantai 27.01.2007 18:21

1. Kirjoita "Koska sä maksat sen 5 e mulle takasin?" sille, joka on meselistallasi viimeisenä kirjautuneista. Mitä vastasi ja kenelle kirjoitit?

Ansi. sanoo:
Koska sä maksat sen 5 e mulle takasin?
Teurastaja.KOSKI TL sanoo:
öö?


2. Kirjoita "Martta ja Bertta sano tulevansa kyläilemään teille tänään." sille, joka on ensimmäisenä meselistallasi kirjautuneista. Mitä vastasi ja kenelle kirjoitit?
Ansi. sanoo:
Martta ja Bertta sano tulevansa kyläilemään teille tänään.
_marcus_ sanoo:
aha

3. Kirjoita "Voi Prinsessa Ruusunen, tuletko vaimokseni" sille, joka on kommentoinut oletuskuvaasi ja on tällä hetkellä kirjautunut Irc-Galleriassa. Mitä vastasi ja kenelle kirjoitit?

Ansi. sanoo:
Voi Prinsessa Ruusunen, tuletko vaimokseni
JuhomoPeijpe sanoo:
e4. Kirjoita "Oletko sä kohta tulossa meille, kun sanoit eilen että tuut? Oon oottanu sua jo kaksi tuntia" sille, joka seuraavaksi kirjautuu meseseesi. Mitä vastasi ja kenelle kirjoitit?

Ansi. sanoo:
"Oletko sä kohta tulossa meille, kun sanoit eilen että tuut? Oon oottanu sua jo kaksi tuntia"
Miika sanoo:
mitäs toi oli?

5. Kirjoita "Mä näin tänään Antti Tuiskun" sille, joka on toisena meselistallasi kirjautuneista. Mitä vastasí ja kenelle kirjoitit?


Ansi. sanoo:
Mä näin tänään Antti Tuiskun
`MOI ! sanoo:
missä ? : D


6.Kirjoita "Vähän mulla ja sulla oli aamulla kivaa" sille, jonka tunnet parhaiten meselistassasi kirjautuneista. Mitä vastasi ja kenelle kirjoitit?

Ansi. sanoo:
Vähän mulla ja sulla oli aamulla kivaa
JuhomoPeijpe sanoo:
?