IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

painajaistaTiistai 18.12.2007 00:05

Näin unta että Tarrelle tuli vesikauhu, sai sellasia kohtauksia kävi kiinni. Äiti sano että heti seuravana aamuna vietävä eläinlääkärille, joissei ell ole paikalla, pitää jättää sinne, niin ell sitten lopettaa Tarren. Noh mie sitten jätin Tarren sinne, ja vissiin tarre sitte kuolikin...
NOh päivän aikana liikuin Vassun kanssa, kävin jopa markolla ja merjalla kylässäkin, ja kotia tullessa näin Tarren monessa paikassa, ja jopa sitä silittelinkin..

Illalla äiti tuli, ja sanoin sille, että tarre on täällä, äiti sano, että mä vaan näin harhoja, tarre lopetettiin sinä päivänä..

Ja sitten mä heräsin, hitto mikä painajainen, onneksi Tarre on elossa oikeassa elämässä, ja tuo oli vain unta. :)


Muuten meillä on menny ihan hyvin, taih noh emmä voi sanoa niinkään, on ollu ripulia, ja nyt ummetusta. ON saanut lääkettä, siis tuota attapektia, mikä pitäis auttaa ruuansulatusongelmiin, tuo on siis ihan reseptivapaata, että ei siis olla oltu yhteydessä vielä eläinlääkäriin.

Mutsi on siis antanu Tarrelle kaupasta,pakastealtaasta ostettuja luita, mutsi oli ne aluks keittän ja sitten vasta antanu. Ja maha otti ne hyvin vastaan. Mutta mä menin antamaan sitten ihan raa'an, siitä se rumpa alkoikin.. maha meni sekasin, sai attapektia, vähän hellitti, ja välistä tuli kakka ihan normaalisti, ja välillä ripulin näköistä.
Ruoka maistuu hyvin ja näin, juo hyvin. Mutta taas ripulia. Ja jouduin mie viime pe viemään maton pesulaan kun Tarre paskansi siihen litran ripulia. Maton kävin tänään pesulasta hakemassa, ja sitä ei laiteta lattiaan ennenkuin Tarrella on maha ok.

Tänä aamulla kakkasi vähäsen, mutta sen jälkeen ei ole tullu mitään, kovasti on yrittäny kakata siinä kuitenkaan onnistumatta. Nyt en enään ole antanu ruokaakaan, nyt saa olla paastolla. Ruoka slle toki maistuis, jos sais..
Elikkä nyt vaivaa ummetus!!
Pitää huomenna soittaa eläinlääkärille, jossei aamullakaan kakkaa tule. Tää on tosi inhottavaa..,

Vassu on äitillä ja markulla taas viettämässä rauhottumisaikaa, saa levätä ja olla :D äiti lupas sitä hoitaakin, pestä ja harjata :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.