IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

tarre ja vassu on ihania :D Keskiviikko 19.12.2007 00:09

Voi että olen onnellinen noista kahesta olioista, on ne niin ihana. Äskön Tarrekin oikein yritti iso röhkäle minuun syliin vääntäytyä, että äiti hoia minua hoia. Oli niin lutunen, Rakas Tarre. Tarren mahakin voi jo paljon paremmin, eli raakoja luita ei enään koskaan.

Töistä tullessa kävin hakemassa vassulle ruokaa, makaronilaatikkoa kaupasta. Eihän se ole laihdutusruokaa, mutta pitää sitä raukkaa nyt helliä, kun on niin kipeä, ja kun ei sille edes normaali ruoka maistunut.
Pissalla se on tänään käynyt, mutta kakalla ei, kerto äiti. Laittaa ulkona vaan koko ajan istumaan. Sisälläkin se pääasiassa vaan makaa, noh jos joku tulee, niin kyllä normia haukkuminen alkaa, ja siitä tietää, että Vassu kuitenkin on oma ittensä. Jos sitä ei tekis, sitten vassu olis varmaan kuoleman kielissä :D Kai seisominen tekee kipeää takapuoleen, ruuankin söi puoliksi makuulla/istuen.


Puristelin siltä eritettä pois, ja suihkuttelin viis minuuttia. Oli ihan rauhallisena suihkun alla. ihme kyllä. Aamulla taas käymään äitillä, ei onnistu putsaaminen yheltä ihmiseltä.


Ai niin Vassu painaa nyt 5,7, eli laihtunut 0.6 kiloa. Onhan tuo ollut aika liiankin nopeaa, mutta onpahan laskenut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys