IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

Mun pienonenMaanantai 18.08.2008 21:39

MOnihan tietää että mulla on elämässä kaksi tärkeää rakasta tarre ja vassu :) Tällähetkellä myös on tulossa kolmas pieni rakas, pieni ihmisen alku siis tuolla mahassa köllöttelee,ufoksi sitä kai vois miltei sanoa(kun kuvaa katotte) heh heh

Joku on voinu mun profiilista huomata pienen tekstin, kirjotin tuon jonkin aikaa sitten, kun kuuntelin xl5:sen uutta biisiä joka kerto lapsen suomasta ilosta. Tää teksti ei liity niiden lauluun, tämä vaan putkahti mun päähän, kun tää raskaus on ollu kovin tressaava kaikinpuolin. Varsinkin ensimmäiset kuukaudet, vaikuttanu muhun aika henkisesti, välillä huoli ollu tosi kova, että kuinka nyt ja kuinka nyt.
"pientä toivotaan,
toivotaan että luoja
lahjani tuo joulun enkelin
turvin.."

Laskettu aika on 28.12.08, eli jos luoja mulle lahjan suo, ehkä se syntyy joulun aikoihin, tai tammikuunpuolella.

Tänään käytiin rakenneultrassa, ja oli ihana nähdä ja kuulla, että kaikki on hyvin, munuaiset oli ok(mikä vähän arvellutti, koska mullahan toisessa munuaisessa ollu syntymästä asti munuaisaltaan laajentumaa. Ja kova oli liikkumaan, onneksi alusssa oli sen verran paikoillaan, että saatiin käytyä kaikki läpi, sisäelimet ja aivot ja jne.. Mutta tämä kuva, se muistuttaa miltei ufoa heh heh, ei enään saatu sellaista kuvakulmaa, mikä olisi ollut järkevä, se seisoi niinkuin hartioilla, päällään, vaikka se nainen yritti sitä tökkiä sillä ultralaitteella, että liikuppa nyt. Tahtoi olla kuvista pois :)
Sukupuolikin selvis, mutta en kerro sitä, koska kaikki sitä ei halua tietää välttämättä.

Nyt vaan tästä eteenpäin pitää toivoa, että kaikki menee hyvin, ja pieni syntyy maailmaan terveenä ja elossa.

Tuossa kuvassa näkyy päälaki, silmäkuopat, nenä ja rintaluita ehkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.