IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

asiat jotka vituttaaPerjantai 04.09.2009 05:08

Nyt on sitten sellainen hetki, että vituttaa ja ankarasti, onkohan musta sittenkään elämään toisen kanssa..

Yksin ollessa kaikki on huoletonta, saa mennä tulla, olla, asiat sujuu niinkuin haluaa, ei ole mitään paineita, tai että mitä toinen ajattelee. Elviran kanssa elämäkin menee paremmin, aamupäivä yörytmi menee jouhevasti, paljon sujuvimmin.

Nyt jotenkin kaikki menee vaan menojaan mikä tosiaan rassaa mua, ja mua rassaa porukoitten puuttuminen tai oleminen, hässäkkä joka vaikuttaa kaikkeen. Mä haluisin olla ilman niitä, elää ja kokeilla tätä "yhdessä" oloa ilman niitä. Onhan ne aivan ihania, ja kivoja, mutta joo markku osaa tosiaan olla tosi rasittava ja joo, mulla menee järki. Mitä lie vittumaisia ajatuksia se onkaan jo teemun päähän iskostanu. Ja mutsi, ei varmaan mitään, mutta muuten ärsyttää sen tuppaantuminen kaikkeen...puhelut " mitä teett" "löysiko teemu sieni" yms.. pistin kerran päiväks puhelimenkii, tuli niille niin hätä, että mutsi kolkutteli miltei aamusta oven takana!!!!
ja mä olen se perkeleen paska, joka sit jarruttaa kaikessa, olen se paskapää, joka on asioita vastaan, ei päästä teemua.. "no ei sit jos sua tuovi haittaa" "oot sää tuovi hankala ihminen"... Hankala, sitähän minä tosiaan olen, JOO!!!! juu rakas äiti sanoo mulle noin, ja mitä sit sanoo markku, varmaan vielä pahempaa! enkä halua edes tietää, koska kuitenkin pahotan mielen.
Tosiaan ollaanhan me saatu autoa lainaan välillä , mistä olen tosi kiitollinen, mutta eikai munkaan tarvi kaikkeen niihen juttuihin taipua..


Muutan kohta yksin johonkin, jossen pääse täältä savitaipaleelta vittuun, mua suoraansanottuna vituttaa..

Markku koko ajan pyytää teemua,, huomenna menee niille kokkaan, kun mutsille ja markulle tulee vieraita, joo eihän mulla siihen mit sanottavaa ole, nojoo ihan ok, mutta kuitenkin vituttaa.. ja sit sen pitäs päästä lauantaina markunkaa säänjärvel juomaan.. mä en jaksa! sit teemu jaksaa sanoa, että anna hänen nukkua, joo ei elviran kanssa tosiaan voi mennä niinkuin haluaa.. "anna nukkua kun elvira kuitenkin herättää aamulla" . tiedän tosiaan se herättää, mutta niin miehän se tässä olen heränny 8 kk jo yksin joka vitun ikinen aamu, vaikka olisin kerenny nukkuu vain 3 tuntia..ja nyt jo tuo valittaa, ja kuitenkin pitäs kumpaisena iltana nyt vloppun olla juomassa.. Olen elvira olo aikana, yhden ainuan aamun nukkunu pitkään, yhden, joo eipä mulla mitään valittamista sais olla, enkä valittakkaa, en ainakaan haluaisi sellaista vaikutelmaa antaa, koska olen tottunu siihen, mutta haluaisin kerrankin tuntea että joku muukin olis mun "nahoissa".
joo kukahan se sit oliskaan elviran kanssa, äiti, tuovi, hankala ihminen.

Mua vitutti yks ilta, teemu halus saunottaa eltsua, joo ajatuksena ihan kiva juttu, mutta kuka ne asiat sit loppupeleis tekikin. tuovi!!! se hankala äiti! minä kylvetin, minä lähin keskenkaiken saunasta pois, kuivasin, vaihoin vaipan, laitoin yökkärin päälle.. eikös se sen joka haluaa saunottaa pitäs myös ne asiat hoitaa, ei mun joka ei alunperinkään halunnu eltsua saunottaa, koska a)ilta on mun ainuaa rauhan aikaa b) mä haluan saunoa rauhassa,jos sinne asti pääsen c) en yleensäkään halua viä saunottaa eltsua, koska haluan joo sen omana aikana, ilman että tarvii kuunnella itkua.
Tosiaan mä rakastan eltsua, mutta olen pyhittäny saunan itelle, ainakin viä, kunnes eltsu kasvaa.

aamutkin menee välillä ihan plörinäks, kun ei meina tapahtua mitään.


sydämeni pohjasta vihaan eräitä ihmisiä tällähetkellä, kerrankin mulla olis aikaa, ja jotain omaa elämää, en saa sitä elää! tai siltä musta tuntuu.

paljon jäi sanomatta, mutta eiköhän se kumpua musta..

JOO; MIE TIEDÄN, MUN PITÄS AVAUTUA NÄISTÄ ASIOISTA teemulle, mutta nyt ei tunnu helpolta, tuntuu paljon helpommalta nyt kirjottaa tänne.

Ja mulla on USKOMATTOMAN hyvä olla yleisesti ottaen, ette oikeest usko, kuinka ihana on käydä vessassa rauhassa tai saada toiselta halia, tuntea kun joku halin, näyttää että välittää musta..mulle on ollu tosi vaikeita ne hetket kun teemu on osoittanu läheisyyttä mua kohtaan meidän ollessa äitillä ja markulla, silti tää kaikki on tuntunu tosi hyvältä, etten tosiaan vaihtais mistään hinnasta mitään pois, päivääkään en vaihtais päivistä pois. ihana nähdä kun teemu leikkii eltsun kanssa, on huolissaan kun eltsu nousee kiikkua vastaan, on juoksemassa heti sen luo.. mie en enään oikein jaksa, en mie ennenkään ole jokaseisomalta ollu elviran perässä. Ihan nähdä kun elviralla on isä! En enempää voi jumalalta pyytää, vaikka en mie tiiä uskonko mie edes koko jumalaan, mutta silti.
Mä olin valmis kasvattamaan elviran yksin, enkä missään vaiheessa olis uskonu että teemu ottaa mitään yhteyttä tai että tuliskin meidän elänään jollakin tavalla, tai että näin. Tai että jos tuliskin, niin haluis munkin sen elämään. Mulle vaan tämäkiin tuntuu niin vaikealta, vaikka tätä haluankin.

En voi sanoa rakastavani teemua, mutta välitän ja pidän teemusta tosi paljon, ja haluan että meistä tulis nyt jotain, kun näyttäs että sille olis edellytyksiä. Teemu kertoo eleillä ja sanoilla kuinka välittää ja pitää musta. Olen mä tainnu kuulla monta kertaa sanan rakas, tai että rakastan sua. Mutta siihen en viä usko täysin, tai tuntuu että se olis vain jotain sanahelinää,kaunista..mie en ainakaan vielä ole valmis rakastamaan.

auts, tätä mun avautumista

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.