IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

Kuka heittän vassun lelun roskiin!?!Lauantai 26.05.2007 16:25

ONkohan meillä joku vihollinen? Kuka on heittän tosiaan sen lelun roskiin, se on heitetty viime yön tai tän aamun aikan. koska eilenkun vein roskia sitä ei siellä ollut.

Nyt löysin sattumalta. Se on vielä vassun ihka ensimmäinen lelu ! Mutta pääasia nyt se on "ongittu" turvaan, ja miun tenavat silläpihalla leikkivätkin.
Ja yksi kakka läjä on pihalta kadonnut. Nyt ihmetyttää.
Tarre kun tekee aika useesti tohon pihalle kakat, pääasia sekin kuin että sisälle tekis. Tarkotus on tosiaan opettaa että kakat tehdään pihasta kauemmasta, esim. mehtään. MUtta näin alkuun mielestä parempi että edes ulos pihaan, kuin että sisälle.

Yöllä tarre teki taas pihalle, ja oli tarkotus tosiaan se kerätä kuhan koirat olis takas sisällä, kun ei ollu kakkapussia. Kaikki kakat sitä ennen olen poiminut roskiin. Yritän parhaani mukaan pitää keräämisestä kiinni, eikä se olisi itekkään mukava niihin astua!
Nyt muistin sen kakan ja lähin ettimään, eihän sitä löytyny, mutta kuitenkin taas yhdet kakat vein roskiin.

Ja sitten vielä tää vassun lelu roskis. Onko joku ärsyyntyny kun me pihalla oleillaan, ja koirat on irti. Tosin parempi kai se on että me sitä pihaa "kulutetaan" kun muuten tää piha on ihan autio. Kaikki naapurit kyl on oll havaitessaan Tarre, että voiku ihana ja lässyn lässyn, mutta olisiko kuitenkin jollakin jotain hampaan kolossa, noh tiedä tuota, toivottvasti ei.
Se ei olisi mukavaa. Ja jos jollakin olis, toivottavasti tulis sanomaan sen mulle suoraan päin naamaa.

Muuten tää päivä menny ihan hyvin. Kaivettiin ulos mennessä Tarren uusi lelu kassista ja otettiin käyttöön, heittelin niitä naruleluja kummallekki, ja kyllä tykkäsivät.Nyt nukutaan sisällä kumpikin ihan puhki :D On se ihanaa näköstä. Ihan naatti Tarrekin. ;)
Vassuvaan olis leikkiessään halunnu kummatkin, eikä olis millään Tarrelle kumpaakaan siis antan. Vassulla on suureet unelmat, tai kai sille on vaan tiukkaa luopua omista leluistaa, että joku muukin niillä leikkis. Tosin toinen leluista oli ihan uusi, ja se oli Tarren, joka saatiin kasvattajalta matkaan. Vassu vaan ei oikein tahtonut sitä tajuta, heh heh :)

pitää myöhemmin tässä laittaa tänne uusia kuvia, ja tuosta meidän pihaleikistä.

heips.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.