IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

raahessaSunnuntai 19.07.2009 18:06

jihuu, meikä on raahessa..

t: tuovi, elvira ja vassu

hyvää syntymäpäivää rakkaani! Keskiviikko 10.06.2009 12:32

Hyväää syntymäpäivää rakkaani, Vassu rakas koirani :)

Jos olisit tässä rutistaisin ja hoitaisin, mutta maanantaina nähdään!
Vassu täyttää siis tänään 6 vuotta, hirmu nopeasti menny vuodet. toivotaan että vielä toiset 6 vuotta ainakin on jäljellä.
Äiti lupas ostaa sulle jotain hyvää, ja mie teen sen kakun ensviikolla, mikä ollaan viimeset 5 vuottakin tehty, eihän me sitä "rituaalia" unehdeta. Äiti kertoi puhelimessa, että kun olivat eilen käyny tyhjentään mun postilaatikon, ja vieneet postin sisälle, niin vassu oli ettiny jokapaikasta löytyykö mitään, kai se kaipaa mua ja elviraa.

Laitan tähän viä vanhan kuvan vassusta :)

päivää vaanTiistai 02.06.2009 02:23

Ja äitituovi oli baareilemassa joskus muinoin.. heh vappuntienoilla joskus.
tuijaa - mikäs se tuossa on, näyttääkö tutulta??

perseestä te lihansyöjät! Torstai 07.05.2009 20:01

Sori ei pitäs yleistää, muttta hiukan ituttaa..

Minä en siis tule tarjoamaan tyttärelleni lihaa ja piste!!

minä ite hitto vie olen aktiivisena kyselly, mitä pitää huomioida ymss nyt ja tulevaisuudessa,niin saan vaan epäkunnioittavaa tyrkytystä vastaan, lapsen pitää saada lihaa, lihaa!!

pyysin päästä ravitsemusterapeutille, ja sinne positiivisella mielellätänään meninkin, juu sainhan mie sieltä hyviä vinkkejä ja neuvoja, mutta on see hitto vie peestä, kun ei voida kunnioittaa toisen ajatuksia, päätöksiä, vaan pitää tyrkyttämällä, piainostamalla puhua, että kyllä piäs saada lihaa, ihanku mie olisin joku huono äiti!! että harkitsehan vielä uudestaan, sanoin että olen jo aian loppuun asti miettiny, silti painosti!
ärsyttää vietävästi tuommonen!!

toki tyttö tulee kalaa, kanamunia ja maitotuotteita saamaan ajallaan. ja toki muut saa sille lihaa syöttää, jos tyttö syö, sitä en kiellä.

Myö alotetaan nyt puurot, riisistä alotetaan, neuvo ravitsemusterapeutti. Eli hyviä neuvoja saatiin, mutta peestä muuten se nainen.


"Puhtaita kasvissyöjiä helpommalla pääsevät perheet, joissa kasvisruuan lisäksi syödään maitotuotteita, joskus kananmunia ja pari kertaa viikossa kalaakin.

Tällaisia enemmistö kasvispainotteista ruokavaliota suosivista perheistä onkin.

Tällaisella ruualla sekä vauva, pikkulapsi että aikuinen yleensä saavat kaikki tarvitsemansa ravintoaineet, kunhan ruokavalio sisältää riittävästi kaikkea muuta terveellistä ravintoympyrästä: esimerkiksi täysjyvää, hedelmiä ja marjoja sekä myös rasvaa. "

"Sitä paitsi suomalaiset syövät näinä karppausvillitysten ja atkins-muotien aikoina liikaa lihaa, kanaa, munia ja makkaraa, joten saamme siis helposti turhan paljon myös eläinproteiineja.

Niinpä lakto-ovo-vegetaarinen ruokavalio eli maito-muna-kasvisruokavalio lisättynä parilla kala-aterialla viikossa olisi Heikkisen mielestä lämpimästi suositeltava kaikille, sekä aikuiselle että lapselle.

Muita eläinkunnan tuotteita ei välttämättä edes tarvittaisi. "

http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Vege++vauvasta+l%C3%A4htien/HS20071105SI1TL01olz?ref=rss

apulantaa ja uusia makujaTiistai 14.04.2009 18:44

Ihanaa mie pääsen kattomaan torstaina apulantaa, pääsee tyttösestä illaksi eroon ;)
Ei mutta kyllä mulla varmaan sitä tulee ikävä heh heh, mutta ihana päästä vähän tuulettuu ja voiskos ilta paremmin mennä kuin apulantaa kattomassa, siitä on jo yli vuosi kun apulantaa olen livenä viimeksi nähnyt.
Tosin yksin olen menossa, mutta enköhän mie siellä pääse fiilisteleen, kun apulanta on vaan yksinkertaisen hyvä :)
On sitten mun apulanta kiintio tällevuodelle täynnä, kuhan kerran vuodessa näkee, niin se on jo HUIPPU!

Kerron sitten kuulumisia kuinka siellä menee.

Elvira on muuten kasvanu aivan mahottomasti, nyt jo tarraa leluihin, ja vassuun! Ja aatelkaa vassu ei ollu moksiskaan kun elvira tarras sitä turkista, oli vaan paikallaan.
Tosin vassu on alkanu olemaan jo aika mustis, ja kaks kertaa on tallannu tai astunu elviran mahan päälle painollaan, että saa sen suhteen olla vähän varuillaan.

Ja elvira on jo maistellu soseita, päärynää, omenaa ja peruna ja porkkanaa. Ja hyvin menee alas, mutsi just sano että suu aukee ku linnun poikasella :D Maha on toiminu ihan hyvin uusista ruuista huolimatta, tosin se on vaan entisestään kiinteämpää, mutta se on oikeastaan mun kannalta parempi, kun ei ole liruavaa, eikä pyri tulee vaipoista pois heh

palataan
niin ja tässä meidän nukke :D

200 EURON EDESTÄ YKSINÄISYYTTÄPerjantai 20.02.2009 23:21

Ja kaikki sen arvosta, no joo.. kallista tämä on ja sIlkkaa omaa tyhmyttää kun raaheen lähdin. Mitä olisinkaan tuolla rahalla voinu itelle ja elviralla ostaa. Olis vaikka voinu säästää siihen telkkariin..
Mutta täällä mä raahessa, vietän tylsää aikaa, yksin ja mietin mitä vittua mää täällä teen. Vaikka kaikki tietää että olen täällä, ja koitan kuttua ihmisiä täällä käymään, olen mä prkle vissiin niin tylsää seuraa...

Ensimmäisen kerran se iski viime sunnuntai, kun olin ollu raahessa jo yli 4 vuorokautta, juu täällä mä, eikä ketään tai kukaan kiinnosta kysyä mitä mä täällä tai että kukaan tulisi elviraa kattomaan. Sama kun olis ollu kotona savitaipaleella, siellä sentään olis voinu jotain tehä, tai siellä olis ollu äiti, ois ollu äiti, kun sitä olis kiperimmin kaivannu, kun tuntu ettei jaksa elviran kanssa. Täällä mä olen tuon 200 euron edestä sinnitelly itteni kanssa, että olen meinannu menettää järkeni, mieleni kun on tuntunu että enää pysy hereillä tai että en jaksais hyssytellä elviraa, kun se itkee yhteen soittoon jo (4) neljättä tuntia putkeen. Kotona äiti olis ollu muutaman minuutin päässä, ja päästäny mut nukkumaan. Onko kaikki muka kaiken tuon 200 euron arvosta.

NYt raahessa oltu jo runsas viikko, iskä lähti töihin ja mä sain päästää kyyneleet valumaan mun silmistä, kun on niin paha olla, on niin helvetin yksinäistä. Mutta kiitos luojalle Elvirasta, tuosta pienestä lahjasta, joka on mulle kaikki kaikessa. Mutta elvira on tuon 200 euron arvonen, ja paljon arvokkaampi.

Niin ei tää raahessa oleminen ole tuon 200 euron arvosta touhua, kun täällä on yksinäisempää kuin kotona ollessa, vaikka täällä onkin koko suku muka ympärillä... Eipähän tarvi tulevaisuudessa enään niin tyhmä olla, ett tänne asti tulisin yksinäisyyttä kokemaan.

JUNALIPPU MENOPALUU PYÖRISTETTYNÄ MAKSOI TUON 200€


Mutta on ollu aivan ihana nähä elvira papan sylissä, ne hetket on varmasti sekä iskälle, että elviralle tärkeet. Ja oli ihana tavata mummu pitkästä aikaa, ja nähä kuinka se oli iloinen elvirasta :)

neiti elviraPerjantai 06.02.2009 21:49

Elämä on taas menny eteenpäin, tyttö kasvaa :)

Elvira AnnikkiSunnuntai 01.02.2009 01:30

Minun rakas tyttö, Elvira susta tuli :)

päivät meneeSunnuntai 11.01.2009 18:42

Nyt taas on päivät menny, ja tosi nopeesti.
Tyttö kasvaa, jossei koon, niin ainakin niin tuntuu. Mutta kasvot ne päivä päivältä kirkastuu ja muistuttaa aina vaan isäänsä :)
Miun nenä ainakin sillä on ;)
Silmät on alkanu hahmottaa tätä elämää jo tosi hyvin, viime viikolla se vielä vähän harhaili, eikä silmillä osannu vielä keskittyä oikein mihinkään, nyt jo tapittaa tosi hyvin ja keskittyneesti, ja rauhottu leluunkin.

Tänään tosin ollu aika känkkäränkkäpäivä, voisin myydä sellaiset päivät pois, kuka tarjoo, ja mitä? heh heh ..
Mutta hyvin muuten tässä menee, kyllä nääkin päivät kuuluu tähän elämään, kyllä se muuten nukkuu niin kiitettävästi, jopa 7 ja 6 tuntia. Viime yönäkin nukkui 6 tuntia yhteen menoon, kyllä se manta siis vähän äitiäkin ajattelee.

Ja nyt on ollu päivisin jopa muutamaa tuntia jo hereillä.
Eilen käytiin kunnon lenkki ulkona, sain itekkin sitten oltua ulkona, kyllä oli virkistävää.
Eipä tässä muuten ihmeempää, päivä päivältä mennään, ja aina jotain uutta .

Ainut ikävä asia, onkun pepusta on menny iho hiukan rikki, kyllä se varmasti vähän kipeekin on. Olen sitä välillä rasvannu, ja pidetty harsovaippaa, ja kokeiltu kestovaippaa, että olis iholle vähän vaihtelua, ja ilmakylpyjä, joista mie en niin kauheesti nauti, mutta hyvää tekee tytön pepulle olla välillä ilman vaippaa.


moiks

tyttöni rakasLauantai 03.01.2009 22:15

Tyttö rakas!

Olet minulle elämäni rakkaus, jotain sellaista mitä en koskaan olisi voinut kuvitella tapahtuvan.
Olet pieni, suloinen, valon lähteeni, aarteeni, kakkapyllyni, känkkäränkkätyttöni, olet äitin ja äiti on siitä tosi onnellinen.

Vaikeuksin kautta voittoon sun elämä lähti kulkemaan, huoli oli kova alusta asti, eikai se huoli koskaan lähde, niinkauan kun tässä eletään tätä meidän elämää. Mutta viime tiistai kun lääkärisi soitti minulle ja kertoi että olet TERVE, eikä sinulla ole mitään kromosomihäiriöitä, jota epäiltiin, jonka vuoksi sinulle tehtiin iso liuta tutkimuksia, olen nyt maailman onnellisin äiti, kun tiedän että olet terve.
Eihän sitä tulevaaa koskaan tiedä, mutta nyt tässä ja nyt, eletään tätä hetkeä, ja ihanaa kun ei tarvi enään nähdä painajaisia, että mitä jos sinulla on jotain vakavaa sairautta...

En taida vielä tietää miltä se äitinä oleminen tuntuu, tai en ainakaan osaa vastata, niinkun sannakin kysyi.. Mutta sen tiedän jo äitinä olosta, että huoli omasta lapsesta voi olla valtavan suuri, jotain käsin koskemattoman tunteen päässä, jotain mitä ei pysty käsittämään, miksi miksi ja miksi.

Sinun syntymällä, ja heti teholle joutumisella oli varmasti jokin tarkoitus, tarkoitus sinun elämäsi takia. Mutta nyt ollaan kotona, saadaan nauttia niistä yhteisistä päivistä, ja saan puhistaa siun pyllyä päivästä toiseen, kuunnella sun kiukkua, pieni känkkäränkkätyttöni. Olet kaiken sen arvoinen.

Äiti rakastaa sinua, Manta pikkutyttöni


-äiti