IRC-Galleria

Uusi viikko, uudet kujeetMaanantai 31.10.2005 13:54

Maanantai on sitten taas iskenyt, ja koulussa ollaan :S
Hiukkasen tylsäähän täällä ATK-tunnilla on, niin kuin myös valokucauksessakin aamulla, mutta onneksi tänään on vielä musiikin äänittämistä ja tuottamista :)
Valokuvauksessa pitää tehdä elokuva, ja meidän ryhmä valitsikin tunnin pähkäilyn aiheeksi luontodokumentin. Jea, parin viikon päästä mennään sitten kamera kourassa metsästelemään puluja, koiria ja muita ötököitä. Laatumatskua luvassa...

Äänittämisessä ja tuottamisessa meidän piti äänittää Dingon joku biisi, mutta nyt sitten se vaihdettin (kait) Stratovariuksen kipaleeseen. Kohta on matikkaa ja äikkää - läksyt tekemättä. Välkällä tulee kiire niiden parissa.

Sitten mietityttää myös tuo Nordic Music Awards. Mikä se sellainen "Pohjoismainen musiikkigaala" on, jossa palkitaan vain ruotsalaisia, tanskalaisia ja ei-pohjoismaalaisia. Jassoo... Lauantai-iltana lähetetty gaalakonsertti oli huonosti järjestelty, mutta onneksi sentään oli suomenkielinen selostus. Ai niin - se lava oli älyttömän ruma.

Torstai-perjantai välisenä yönä tulee sitten kait MTV Music Awards ja siellä on Greenday ja Foo Fighters muun muassa. Onneksi se tulee livenä myös netistä, kun ei ole kaapelia.

Viikonloppu meni siivotessa ja BB-Pertun synttäreille naureskellessa. Hauskaahan niillä näytti olevan. Uittivat mm. sikaa paljussa. Varsinaista sikailua ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.