IRC-Galleria

antimateria

antimateria

Siistiä.

Hamaran rajamailla.....Maanantai 17.11.2008 15:58

No niin elikkas siela Ahmedabadis tuli oltua paripaivaa ja se oli ihan riittavasti. Paljo mukavampi kaupunki kuin esim. Mumbai. Viimesena paivana otettiin riksha kuskilta sightseeing-keikka ja se vei meita katteleen jotain 500 vuotta vanhoja temppeleita / moskeijoita. Koko paivan kuumotuksen alla viilettaen heitettiin lappaa etta kylla yolla uni maittaa linkas ku lahetaan Diulle. Sinansa ihan hyva lappa mutta sita ei vaan tajunnu viela siina vaihees...

Matka Diulle sitte alko ja meilla oli makuupaikat ihan linkan takaosas. Parempi olis ollu ottaa istumapaikka, koska se tie sinne oli koko matkan yhta pomppimista. Sai vain pidella sivuraudoosta kiinni etta ei tipu alaha sielta. Koko yo siina meni ja patkaakaa ei tullu nukuttua rankan paivan jalkeen.

Tanne paastya heti aisti etta kyse o letkeesta mestasta. Kun nousi bussista ei ollu kymmenta riksha kuskia vinkuus ja tarjoos kyytia. Sai rauhas kattoa etta kuka, mika ja mihin otetaan. Otettiin sitte Lonarin suosittelema majatalo joka sijaitsee vanhas kirkos. Paikalle paastiin ja todettiin paikka aika surkeeksi. Siita sitte kavellen jatkettiin vain johonki suuntaan ja paastiin noin parisataa metria niin yksi vanha emanta huutaa pihaltaan etta heilla on yksi huone vapaana. No jutusteltiin siina ja han mainitsi etta heilla on muitakin travellereita suomesta. Pieni maailma. No kaytiin kattoos kamppa ja se oli aika unelma. Mesta on ku jostain leffasta, jossa kuvaillaan pienta portugalilaista mummolaa. Ne valmistaa meille aamiaista ja ruokaa. Ihan huippua. Kotiruokaa. Digeen.

Tanaan sitte vuokrattiin skootterit ja lahettiin vaha ottaan tuntumaan niihin. Ajeltiin vain johonki pitkin rantaa ja letkeetahan seki oli.

Ja mita viela saatiin pyykit pesusta ja vaatteet on ny puhtaat. Kaikki tuntuu olevan suht hyvin:)

Ollaan ajateltu sykkia tasta Palitaniaan (vai mika se oli? 020202 tietaa), jossa on joku pyha Jaina temppeli. Sinne vie 3500 rappua ja sinne ei saa vieda vetta eika ruokaa. Siistia:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.