IRC-Galleria

Tietääkö joku asiasta enemmän?Perjantai 02.02.2007 22:20

Mikä se on se menninkäis kansa joka asuu äitin ja isän takapihalla mettäs?
Ne on semmosia säären korkuusia ja aika vihamielistä kansaa....

Jouduin täs viimeyönä vähä käymään rankkaa taistelua niiden kans ku ne on jotenki nii suuri kantainen laji ja elävät maanalla niin ne o ruvennu olemaan uhka.
Olin kaverin kans niitten leirissä tutkimassa paikkoja ja jos oltaas löydetty jotain millä saataas tuhottua ne. Ne oli tehny paljo semmosia säärenkorkuusia piikkiaita esteitä niitten ulostulo kuoppien kohdalle ja ne piikit niis oli aika teräviä, että niitä piti oikeen väistellä.
No niiden vartijat sitte äkkäs meiät ja alko tuleen vähä lämpöset oltavat ja piti lähtee juoksu jalkaa karkuun. No karkuun juostessa löysin pienestä kolosta metallista tehdyt miekan ja siivet, jotka kuitenki oli vähä rikki. Otin ne käteen ja huomasin ku menninkäis kansa alko olemaan varuillaan ja rupes pelkään meikää ku mulla oli ne. No otin ne mukaan ja juoksin äkkiä takas kotiin ja ajattelin että näissä on ratkasu miten päästään niistä eroon.
Parvekkeelle päästyäni huomasin että ne siivet oli tipahtanu johonki ja pakkohan mun oli lähtee takas hakeen niitä siipiä. Niitä ku lähin takas ettiin niin ne menninkäiset pelkäs ja varo vähä meikää ja jotenki näin niiden eleistä että ne rupee pian käyttään jotain niiden salaista asetta. Liian hyvin tulkittin eleitä ja näin ku vähä isommasta reiästä tuli aika iso raivoisa koira meikää kohti. Tottahan lähin koiraa karkuun takas kotiin mutta pääsin vain parvekkeelle asti. Eihän koiraa voi karkuun juosta joten se sai mut kiinni parvekkeella ja rupes yhtäkkiä leikkimään, eikä puremaan tai mitää niinku ajattelin.
Leikin koiran kanssa ja ajattelin että se varmaan tarvii kodin tai jotain ja kysyin äiteeltä että voinko pitää sen ja sain luvan pitää. Opetin sen istumaan ja kaikkee muuta pientä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.