IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

joulu <3Lauantai 24.12.2005 14:12

Ehk oudoin joulu ikinä.
Tää ei tunnu niin paljoo joululle kun viime vuodet.
Kai johtuu siit, että aika on kulunu nyt lukiossa ja töissä ollessa
paljon nopeammin.

Niinh, hyvää joulua kaikille <3 Tehkää siitä anttimainen :D

Mulle kuuluu oikeen hyvää (: Asiat menee hyvin <3
Haluisin kyllä itseasiassa viettää joulun vaihteeksi mielummin
vaikka rakkaimpien ystävien ja muiden ihanien kanssa, oon vaan
jotenkin kyllästyny olemaan kotona joka vuosi.

niihTiistai 13.12.2005 23:22

Mul oli tänään työpäivä,
ulkona on sairaan kylmä :l
sain tänään kolme liittymää,
tein töitä neljä tuntii :l
ainaskin ees vähän.

Tarja kysy mua ulos,
ulkona oli kivaa.
no ainakin Tarjalla oli.
tupakkitauko meinaan.
ulkona tarkottaa siis
ulkoterassii ;)

Vois olla jo lauantai, sillon
iltapäivällä meen kat-
tomaan Wallace & Cromit tms.
uskon, että se on aika hyvä :)
niimpä.

Perjantaina hiphophouse esitys.
anttia jänskättää ! On muuten
hieno koreo.
asimon äitee ;D sit tuleekin
lauantai,
leffaan <3
en jaksa odottaa :l

Kukaan teistä ei tajua, joten älkää kysykö.

Muse.Maanantai 28.11.2005 17:14

Ajattelin tässä nyt päivitellä tätä päiväkirjaa, kun en kuitenkaan kirjottele tähän kun about kerran viikossa. Nyt on ollu koeviikot. Kemia, matikka, maantieto, enkku ja ranska. Muut oon tehny paitsi ranskankokeen. Kaikki paitsi enkun koe on tuntunu menneen ihan hyvin :). Huomenna meen näyttämään opettajalle mun kuvistöitä ja toivon et sieltä tulis ysi :l pikkusen vituttais jos olis vaan kasi :(

Oon tehny kaikkee muuta paitsi lukenu. Tiila oli meillä torstaina ja perjantaina :D Juotiin kokista ihan vitusti ja sitten sille oli kai tullu riippuvuus ja näppyikin :D sain jotakin aikaseks ! Sit mun piti lukea viikonloppuna kokeisiin :D En mä jaksanu. Oli paljon kivempaa viettää aikaa Seelan kanssa :) Oli ylimääräset harkat street styles tunneilta - onneksi. En osannu sitä ollenkaan, mutta nytkun osaan koreografian niin voin harjotella kotona ja hiota sitä. Varsinkaan kun en pääse perjantaina harkkoihin. Sillon on parempaa tekemistä <3 Meen kierteleen ja sitten meen kaverille yöks :) Ehkä kivointa nähdä taas ihmisiä pitkään aikaa :)

heij.Lauantai 19.11.2005 23:07

uus modi <3

aah! It's fairplay.Lauantai 12.11.2005 14:10

No niin, tää on ollut semmonen viikko, jota kukaan ei toivo ittellensä. Koko ajan oon ollu menossa. Sanonkin kaikille, että oon päivät koulussa, illat töissä ja yön koneella, joten miten muka ehtisin tekemään jotaki läksyi :D DAA! Mullahan on oikea asenne, right? Jooh, ajattelin tässä kyllä vähän tsempata joka asian suhteen. Ekaks koulu, rupeen tekemään kaikki läksyt (jos jaksan, joka on tosiaankin mahdottomuus x)), sitten kaverit. En oo nähny kavereitani oikeen yhtään. Vähän näin kavereitani eilen, mm. Kallen. Sen jälkeen voisin vaikka tsempata töissä. Tuntuu, että oon kyllästynyt jo siihen ja en jaksais olla siellä, mutta on vähän pakko, jos tahtoo saada hyvin palkkaa. Työpaikkani onsiis aivan proviisio pohjanen. Sen jälkeen voisin sitten panostaa harkkoihin :D Pianoharkat ja Street Styles-tunnit vaan jää niin vähälle, en harjottele kotona oikein yhtään ja jään kaikessa jälkeen. Olen siis jälkeenjäänyt. Kiitos.

Nomutta hyvinhän mä olen pärjännyt, ainakin verrattuna siihen, että kuinka paljon olis ohjelmaa. Nyt herää kysymys, että kannattaako tehdä sit töitä kaiken ohelle. No empä tiedä :D Ajattelin, että kokeilen kuinka jaksan ja sitten kuukauden tai parin jälkeen mietin, että kannattaako lopettaa vai jatkanko sitten töitä.

Hurry up, it's already ten o'clock. Sunnuntai 06.11.2005 20:32

Pitkä päivä, en oo saanu mitään aikaseks. Olis pitäny imuroida, taino nyt pitäis imuroida :D Istun kuitenkin koneella. Taidan olla taas ihan nettiriippuvainen. Ei vaan jaksais tehdä mitään. Pitäis tehdä läksytkin, oon kohta kusemas ton koulun ihan kokonaan (JOO! kirjaimellisesti). En tee oikeen ikinä läksyjä :l Nomut osaan kuitenkin ne asiat yllättävän hyvin, ehkä kaikki jutut onkin ihan kertausta vielä tässä vaiheessa.

Ainoa, jossa olen kehittynyt, on kuvis. No lähinnä ehkä johtuukin siitä, että olen kuvataidepainotteisella linjalla :D Mut siis silti oon ihan paska kaikkiin muihin verrattuna. On paljon parempia ihmisiä kuviksessa puolikuviksellakin, miettii et mun pitäis olla ihan sika hyvä, koska oon kokokuviksel. Damn. Nomtu kehityn koko ajan :)
Sit sain tänään jonkun pianoinspiksenkin :D Teki yhtäkkiä mieli soittaa pianoa ihan saatanallisesti :D (kiinnostaako? kyllä varmaan). Lähinnä ihmettelin sitä siks, etten oikeen ikinä harjottele pianotunteja varten. Sinänsä hassua kuunnella miten monet mun ikäset harjottelee väh. kerran päivässä. Sanonkin aina, että mä harjottelen korkeintaan kaks kertaa viikossa :D

Nomtu kirjottelen sit joku päivä, kun vain ehtisin, lisää tänne :D saatte sitten taas lukea kaikke ylimielenkiintoista. Nauttikaa hyvät ihmiset !

lakko loppui <3Torstai 03.11.2005 23:33

Heij taas kaikki. Maailman ehkä valloittavin nettiriippuvainen on taas irc-galleriassa! Vois melkein pitää pippalot mun paluun takia (: Kiitos kaikille 44 kommentista. Oisitte voineet komsuttaa lisääkin ;) Mitäs mulle :) ? No ihan hyvää, koulu lähtenyt ihan kivasti tässä käyntiin, tullut selvä rutiini. SAin jopa töitäkin, eli teen nykyisin aina iltasin PPmedialle puhelinmyyntiä, myyntituotteena saunalahden liittymät (:. Oon ihan innossani Lähdössä siihen työhön mukaan. Harmikseni kuitenkin sanon, että palkka on melkein provikka pohjanen, joten palkkaa tulee huonosti, ellen myy hyvin. Uskon kuitenkin itseeni ja sitä kautta sitten varmaan saan myytyä ihan hyvin. Tästäpä sitten varoitus! Jos omistan sun numeros, niin saatan sit ihan vitsillä soittaa just sulle joku päivä ;D

<3
- Vanhemmat »