IRC-Galleria

Öistä kauhua!Maanantai 14.07.2008 18:10

Koin taas unihalvauksen viime yönä...viime kerrasta onkin yli puoli vuotta.

(Unihalvaus on tila, jossa henkilö joko ollessaan nukahtamassa tai juuri unesta herätessään havaitsee olevansa kykenemätön liikkumaan ja puhumaan, mutta on tästä huolimatta tietoinen sekä omasta tilastaan että ympäristöstään. Unihalvaukseen liittyy usein voimakkaita hallusinaatioita sekä voimakas kauhuelämys. Fyysisen halvauksen lisäksi esiintyy kokemuksia pahan läsnäolosta, näkö-, kuulo- ja tuntoaistimuksia sekä jossain määrin myös levitaatio- tai ruumiistairtautumiskokemuksia.)

No onneks tällä kertaa ei ollut mitään örkkejä, mut tuntui kuin olisin olisin noussut ilmaan ja irtaannuin itsestäni. Sit yritin nousta ylös sängystä, mut ei se tietenkään onnistunut, koska olin "halvaantunut".. Ja ne äänet.. hui. Kuulin, että telkkari meni päälle ja sieltä tuli jotain ihmeellistä puheohjelmaa.. Mutta kun lopulta oikeasti pääsin ylös, niin eihän se ollut päällä. Oli pakko mennä ulos hetkeks aikaa.

Ja vielä kaksi kertaa saman yön aikana!! Se menee onneksi nopeasti ohi tai loppuu heti, jos joku koskettaa tai puhuu tai jos jotenkin onnistuu liikauttamaan jotakin ruumiinosaa. Mutta se tuntuu ikuisuudelta ja kun yrittää huutaa apua, niin se ei onnistu, koska suu ei liiku. Sen jälkeen ei paljon tee mieli nukahtaa uudestaan! Sana pelko ei todellakaan tee oikeutta koetulle kauhulle.

Nyt päivällä se taas naurattaa, mutta siinä hetkessä se on kamalin tunne minkä tiedän! Ja suurin aiheuttaja on stressi, et ehkä mä sit stressaan vanhenemista..:DDD Tai jotain muuta..


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.