IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

TunnitTiistai 09.12.2008 03:27

Olen juuri sammuttanut valot ja asettunut mukavasti lämpöisen peiton alle, pään vielä painuessa viimeiseksi pehmeälle tyynylle. Tunnen olevani hyvin väsynyt ja odotan vain että vaipuisin pian syvään uneen, eikä tarvitsisi enää miettiä mitään. Painan silmäni kiinni..

Silmät joiden toivoisin pysyvän kiinni aukeavat, kuin kiusaa tehden aina uudestaan ja uudestaan. Päätän vielä yrittää ja pidän silmiä hieman kauemmin kiinni, koska kuvittelen sen tehoavan.
Silmäni aukeavat jälleen ja alan olemaan jo hieman turhautunut, koska toivoin pääseväni lepäämään raskaan päivän jälkeen. Hetken yrittämisen jälkeen luovutan.

Ympärilläni oleva pimeä huone alkaa muuttua hiljalleen hämäräksi ja kykenen jo hahmottamaan huoneen ja siellä olevat sisustuselementit. Useiden ajatusten häiritessä edelleen nukahtamista, katseeni kiinnittyy verhojen raosta sisään tunkeutuvaan katulampun loisteeseen. Huoneeseen kohdistuvat valon säteet muodostuvat seinälle yöllistä tunnelmaa luomaan. Kaikki vain tuntuu pyörivän mielessä, vaikka yö olisi jo pitkällä eikä aamuunkaan olisi enää tunteja riittävän unen tarpeen määrän saavuttamiseksi. Turhautuminen ja väsymyksen tunne kasvaa mitä enemmän huomaan ajatusteni karkailevan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.