IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.08.2013 16:05

http://www.paaskysiaolkapaillani.blogspot.fi/

Kirjoittana toimii aprillilapsi vuosimallia 89. Hän rakastaa pieniä suuria asioita ympärillään.Hän tarkastelee ympäristöä kuin taideteosta. Rakastaa täydestä sydämestä. Elää tunteella.

Blogini sisältöä voisi kuvailla seuraavilla sanoilla:
♥ Valokuvia/valokuvaus/Hetkien taltioiminen
♥ Tapahtumat/retket/seikkailut/hetket
♥ Elämää täynnä
♥ Fiilistely
♥ Inspiroituminen, diy-projektit, korut
♥ Muotoilu/design
♥ Koti/sisustaminen
♥ Tunteet/ajatukset

Pyrin tuomaan vastapainoa lukuisille pinnallisille blogeille kirjoittamalla mm. niistä asioista, jotka todella merkitsevät. Allekirjoittanut nauttiikin elämän pienistä asioista, fiilistelee aamuisin hyvän musiikin tahdissa ja taltioi tärkeitä hetkiä kamerallaan.

Blogi on ollut pystyssä maaliskuusta 2009 lähtien.

[Ei aihetta]Perjantai 28.09.2012 13:03

Minä olin solmu
jonka sinä avasit
istuit pimeässä niin kauan
niin kauan
että nukahdin
tulit uneeni
jäit kiinni kylkeeni

Melkoisen osuva testitulos !Keskiviikko 16.05.2012 02:02

Luova individualisti

yksilöllinen * syvällinen * tunnerikas * intuitiivinen * ainutlaatuinen * ilmaisuvoimainen * vahva * herkkä * itseään ilmaiseva * syvällinen * aito * intensiivinen * oivaltava * pohdiskeleva * romantikko * intohimoinen * esteetikko * taiteellinen * omintakeinen * dramaattinen * vetäytyvä * tunteellinen *

Parhaimmillaan: luova, syvällinen ja ilmaisuvoimainen
Huonoimmillaan: loukkaantuva, oikutteleva, ylitunteellinen

"Minusta tuntuu hyvältä se, että saan toteuttaa itseäni yksilöllisellä ja luovalla tavalla. Aistin herkästi erilaiset tunnelmat ja muiden ihmisten mielialat. Haluan erottua joukosta omana aitona itsenäni."


Neloset ovat syvällisiä, tunteikkaita ja aidosti yksilöllisiä ihmisiä. He kokevat elämän monipuoliset sävyt herkästi ja oivaltavasti ja ammentavat usein tarkkanäköistä luovuuttaan sekä työhönsä että yksityiselämäänsä. Tunteet ovat Neloselle tärkeä mittari. Nelonen on yleensä hyvin perillä siitä, millaisia ajatuksia erilaiset ihmiset ja tilanteet hänessä herättävät. Nelosella on ainutlaatuinen kyky muuntaa kokemuksensa, vaikeat ja raskaatkin, merkitykselliseksi kauneudeksi. Neloselle on tärkeää, että hänen yksilöllinen kädenjälkensä näkyy kaikessa, mitä hän tekee. Usein Neloset löytävät jonkin taiteellisen ilmaisumuodon sisäiselle maailmalleen, mutta yhtä hyvin he voivat ammentaa luovuuttaan työhönsä, harrastuksiinsa tai pukeutumiseensa.

Neloset ovat samanlaisuudessaan hyvin erilaisia ja pelkkä tyypin kuvaileminen yhdenmukaisesti sotii Nelosen yksilöllisyyden kaipuuta vastaan. Nelonen asennoituu elämään vahvasti tuntien ja saattaa välillä jopa voimistaa tunteitaan ja kokemuksiaan oman mielikuvituksensa avulla. Nelonen sisäistää kokemuksensa ja ottaa asiat hyvin henkilökohtaisesti. Tämä saattaa näyttää ulospäin joskus yliherkkyydeltä, liioittelulta ja dramaattisuudelta. Neloset myös loukkaantuvat herkästi, jos kokevat tulleensa ohitetuiksi tai väärin ymmärretyiksi. Neloselle on tärkeää tuntea, että hänen ainutlaatuisuutensa ei jää muilta huomaamatta.
Nelonen kokee tinkimättömyyden ja aitouden hyvin tärkeäksi ilmaistessaan itseään ja hän odottaa tätä samaa intensiivisyyttä myös muilta. Joskus Neloselle on tärkeää vetäytyä omaan sisäiseen maailmaansa, pois ulkomaailman asettamilta rajoitteilta ja vaatimuksilta ja selvittää tunteidensa viesti itselleen. Nelonen saattaa jopa nauttia melankolian ja haikeuden tunteista. Neloset kokevat herkästi olevansa erilaisia ja että muut eivät ymmärrä heitä. Nelosten on vaikea käsittää asiallista tunteilemattomuutta ja he pitävät välillä muita ihmisiä pinnallisina ja ylipirteinä. Arjen ja tavallisuuden vierastaminen saattaa joskus tehdä Nelosesta myös epäkäytännöllisen ja erikoisuutta tavoittelevan.

Parhaimmillaan Nelonen on vahva, moniulotteinen ja intuitiivinen ihminen, joka ammentaa syvällisyyttä ja luovuutta kaikilla elämänsä alueilla. Neloset ovat erittäin persoonallisia, oivaltavia ja ainutlaatuisia ihmisiä, joille elämä on kiehtova mysteeri. Nelosen kyky tuntea ja kokea elämää syvästi tekee hänestä upean ja vahvan ystävän. Neloselle mitkään inhimilliset tunteet eivät ole vieraita ja hän on mitä suurin tuki hädän hetkellä. Nelonen voi olla yhtä aikaa vakava, hauska, haavoittuva ja emotionaalisesti vahva. Nelosten huumorintaju on usein juuri älykkään oivaltavaa ja rosoisen riemastuttavaa.

Testi löytyy osoitteesta: http://www.namaste.fi/enneagrammi/

[Ei aihetta]Perjantai 03.07.2009 04:06


katseltiin mäeltä
kun kaupunki asettui hiljaa nukkumaan
horisontti keinui purppuraisena

kaupungin äänet
ovat uskomattoman rauhoittavia
kesäyöt parhaimpia

[Ei aihetta]Torstai 28.05.2009 11:23

! <3

[Ei aihetta]Tiistai 31.03.2009 14:55

ai miksi rakastan kevättä?

sininen taivas
aurinko koskettelee lämmöllään
pisamia juoksee poskille
kuivat pyörätiet - kuinka kovaa pääseekään !
sulava lumi kimaltelee vesipisaroina asfaltilla
ihmiset ovat onnellisemman näköisiä kuin aikoihin
minäkin hymyilen

60 yötä kesään !

ylihuommen!Maanantai 29.12.2008 13:31

Avec ja alkomaholit kainaloo/
sitten alkaa hulabaloo/
vuoden viimosen päivän kunniaks/
laitetaa jalal koreaks!

Oleellisten asioiden miettimistä part 22Perjantai 12.12.2008 20:16

mietin tossa että vähän hassua laittaa wc:n ovi lukkoon kun asuu yksikseen

[Ei aihetta]Torstai 11.12.2008 21:47

HÄPI BÖÖRTHDEII Chihiro ja Amelie ! KAKS vee C:

t. rottamussukoiden mami

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.12.2008 22:32


kaveritkaveritkaverit mie oon muuttanu jo viikonlopuks eli kylääää saa tulla ! 8)
« Uudemmat -