IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

olin menossa suihkuun, taasSunnuntai 01.08.2010 03:44

vituttaa naa tietoliikenteen monopolit ja ulina. niokia toimitti jonkun verkon Iraniin, niin jenkit pyysi että pitää olla heikompi suojaus, kun niillä menee 2vk ennenkun ne tietaa mita Nokialaisella on sanottu tai tehty. ylesiradion, piti lakkauttaa (junger) porin lyhytaltoo lähetin ja myytiin valtiolle ne suomelle varatut radio-taajuudet. koska ne on valtion omaisuutta, niin niitä voi käyttää missä tahansa eussa, missä ne tehdään jos ne keksitään suomessa, miksi nokia ei tajua minkälainen puhelimen pitä olla? se kovaa oppia, enka miä nyt oikein ole koskaan ollu aikeissakaan; palkkamurhaaja, palkkamurhaaja minusta olisi pitänyt tulla, mut' jämähin näitten saatanen tietokoneitten kans hääräämään sen verran monta vuotta, että ei osaa puhua edes suomea, saati kirjoittaa. no mut kuiteknin, idis on se että suomen pitäisi oikeasti parantaa välejä venäjälle ja loptta noi natoilut. siitä ei tule kun kovempa bruttokansantuote kun rikotaan enemmän kauppojen ikkunoita tai katuvaloja. lähti vähän ajatuskset karkailemaan. lentää kun lepatkot, mul on täälä kaikenlaisia kulkuesteitä ettei kukaan vaan pääsis mun tietokoneelle kun on xp ja 1.2g durni! vetäkää siitä johtopäätöksiä.

mutta pakko on yrittää. miä en usko mihiknään muuhun kun teknologiaan, ja sen olisi pitänyt olla kivaa, se muuttui työksi.

minua ei oikein kiinoosta työnteko, mutta se ei tarkota sitä mitä siinä lukee. miä menin toiseelle töihin, enkä jatkanu firman kanssa, mutta se siita. minulla on uusi suunitelma: opetusministeriö myönttää seurakunnalle vihkimisoikeuden. seurakunnan perustamiseen tarvitaan joku 5000 seurakunnan jäsentä.

sillä ne saa siis vihkimisoikeuden ja siunaamisoikeuden. seurakunnassa oli kai joku vaatimus että neuvostossa on joku 25 tai jotain oltava perustamassa sitä seurakuntaa.

miä kun en enää oikein saa kodaamalla (assembly) mitään aikaiseksi, mikä harmittaa, enkä niitä kortttejakaan sitte kun nyt on jo elokuu. kuitenkin, minä alan konsutloimaan tällaisisa asioissa, joiss lakia voidaan kiertää, nyt kun luterilaiset vissii meina lopettaa vihkimisen jos, vittu, joku hieno sana gay-pariskunnasta, saavat aio-oikeuden. perkele, ei muutakun maanantiana maistraattiin. niin siis maistraattiin rekisteröimään seurakunta, pariskuntia ei kia vielä saa tehdä, mutta puheissa on olllut. eikös ole heleppoa.

aina menee niin päin vittu oma puhe ett' muut luulee että miä olen vihanen. ei miä ole, vähän katkera vaan. mutta siihenkin on keksitty lääke... nyt minun pitäisi löytää se... moi

faggis

(kattelin toisen kerran elämässäni south parkin ja se oli sama jakso, jonka olin nähnyt jo, kokki liittyy johonkin superseuramatkakerhoon. en tiiä mitä ne sit meinaa kun en tunne noita hahmoja oikein, mutta nauratti se vähän kun just tullu joku tähtiensota ja tuossa kokista tuli sellanen vaderi, vai mikä se on... en miä aijo alkaa sueraamana tuota, mutta onneks sattu sama jakso että voi sanoa että yhen on kattonut, kun ei voi enää sanoa että kerran on tullut katsottua. kaikki, oli täyttä sattumaa, puhdasta sattumaa, en muuten olisi tännet eles tullut mitään höpäjämään, mutta kerrankos sitä ja sattuuhan noita, näköjää. ei pitäisi, mutta kun se vain tapahtumalla sattui, en minä mitenkään edes kuvitellut, vaikka jälkeenpäin yritin kyllä ajatella niin kaikki vain sattui. ehkä minä en osaa pelata shakkia edes sotilailla, ja juuri siksi on turha kuvitella että jotain gota taitaisin, minulla on mielessä vain kolmiot, ja minä kuvittelen niistä pyramideja... "jonain päivänä" - isaac asimov, some day

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.