IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vi
.
q
x
ed
^H
^Q
.......................
^S

(oho. lagakohan toi netti vähän... tää editori on jotenkin realiaikainen, luetaankohan minua jo nyt kun vasta kirjoitan)

[samaan aikaan Egyptissä]

en jaksa lukea noita raskaita ja kankeita tekstejani (pari viimeistä on oikein jouhevaa ja oivaltavaa, JOS on seurannut alusta asti) niin kauas taaksepäin kuin haluasin, tai haluaisin kyllä mutta... olen niin malttamaton... minula on tunne. vai olisiko minulla muistikuva tai käsityis tai jokin. minä joskus sanoin ääneen jollekin, kuinka olen taas alkanut pitämään liikaa siitä mistä en pidä ja siitä on tunne että olen tääläkin sen sanan maininnut ja koska tuo tunne ja tuntemus ja ajatus niin painaa on minun otettava huomioon, että minulla on sellainen kuvitelma, että täältä se menisi sinne kenelle sen sanoin, kun en silloin muistanut että sana oli kehäpäätelmä. eikun siis nyt kun sen sanoin niin muistankin että muistin sanan kehäpäätelmä, mutta en kyennyt juuri siltä istumalta ja noustuani seisomaankaan, ja vähän käveltyäni, enkä varmaankaan vielä tupakankaan jälkeen vielä voinut kuin todeta että olin täysin kykenemätön antamaan oivaa esimerkkiä niin hienolle sanalle.

nyt kun tuosta on menny aikaa ja olen huomannut että en ole pitkään aikaan kasaillut aivotelmiani edes pahvilapuille, saati tietokoineitten ja internettien ikimuistaviin ja nykyään ikävän rajoiteituneeseen ja enenevässä määrääin sitä ja sillä samalla kiihtyvyydellä kun tietoa, tai paremminkin sen kasautumista koitetaan estää, niin sitä yritettään ohessa vielä jopa hallita. voi miten yksioikoisia (en tiedä mikä on oikea termi kun koitan hakea synonyymia singlemided, kun kuvittelen samalla että kumpikaan ei rajaa tarpeeksi. miten sen nyt sanoisi oikein nätisti että netissä voi olla kuka vaan, ja sitten kun siellä ollaan ystäviä siis keskenään, niin eii päde se sama laki kiun luonnossa, että minä esittelen tai minut eistellään niin minä en tai minua ei kyseenalaisteta, koska se on loukkaus sitä toista kohtaan. tuo pienenpieni, kultaisen käytöksen kirjassakin aiheena oleva seikka ei todellakaan tunnu eikä etenkään näytä olevan nykynuoriin ennen tietokoneen ajanlaskun jälkeen syntyneille sukupoliville, ja niitäkin on jo sanottavasti huomioonotettava kaksi)...tsot... (minulle internet alkaa käymään ahtaaksi paikaksi, minä tunnen ahtaanpaikankammoa jo internetissäkin: salasana ja käyttäjätunnus joko unohtuu tai vanhenee tai muuttuu, miltä osin sen pitää mitäkin tehdä tullakseen sellaiseksi että minä en itse voi sitä enää käyttää, ja muutenkin minulle sanotaan aika suoraan jo että en ole tervetullut mielipiteineni, ja tuohon vedoten - kun eivät totuutta tiedä - rajoittavat laajemmaltikin toimiani. olikohan tässä sulkumerkki alussa?

olkoon nyt se esimerkki vaikkapa kehäpäätelmästä niinkin helposti esitettävissä kun en sitä tullut oikein ajatelleksi kun aina unohtui ovelle tullessa suunta, josta tulin ja se miksi olin ylipäätään oven kimpussa... niin, kun minä nyt olen niin hyvä ja olenkin sitten, ja siksi alkanut tupakoimaan ulkona, vaikka säätiedoissa sanotaan että täälä (jossain kymenlaakossa tahtoisin sanoa kun en voi enää sanoa edes että anajala... eikun ankkalinnassa (inkeroinen) (ja kouvolalaisiksi emme tule... kouvolalaiset on vähäkuin muuan sami (vaa..kkolasta!) sano(o)!i aina, kun meillä oli sellaisia sanaleikkejä, kävelee takki auki kuin vaasalaiset. miä olen huomannu että kouvolassa ja kotkas on vähä samoi piirteitä, vaikka tässä tapauksessa vain Kotka on rannikko-kaaaupunginosaaaa (työkin varmaan tykkäätte tästä-§), luulis tuulissemmaksi? silti sielä pidetään purjeet kiinni. kouvolassa on niin pienet kaupat ettei sinne mahu niin isoi takkei. manner-urbaanissa lähiöstä ajetaan automaattilla parkkihalliin, noustaa autosta, revitää hanskalokerosta joku vanha pino sakkolappui pyyhkijänsulan alle, ja avataa vetoketju. kävellää sisää ovista mitkä aukiaa itestää, kun maha menee metrin eellä, siltä se näyttää. en miä tiiä miltä se tuntuu.

noh. oli se nyt kuitenkin niin toi maha-juttukin nyt vaan liittyi siihen kun tuulella ei ole ystävää ja ja juutuubi ja rannikkokaupunki ja yksi kirja tyynynä ja joku vitun wikla ottaa just focaultin heilurin puheeksi, kun... aiai, minun pitäisi palauttaa se kirja, ja käydä kouvolasta hakemssa muuan kirja, ennekuin sen sivuihin tulee hiirenkoriva... no, sillä heilurilla jaj kouvolan heilurila on aivan toisenlainen tunnearvo, ja nimenomaan sillä kirjalla, joka minulla on. juuri siksi minä haluan kirani vanhasta kouvolasta kotiini, että minun ei, sanoisinko, tarvi sitä erikseen hakea. minä olen väsynyt kuulemaan mitään beckettiä toisen puhelimella ja suulla, kun tiedän sanojasi, ennii. Tämä on viimeinen kaunis pyyntö tämän asian kohdalla. En piittaa milaisen rasistin maineen saan, jos joudun...

Niin ovat laivat tehtyjä seilaamaan....

Niin, raskaana olevat naiset näkevat raskaita naisia. minulla on seurana televisio. minula on sateliitteja ja jääkaappeja ja kaikkea muuta sellaista mitä göstä sundqvistkin suosittelee jokaiseen onneliseen kotiin hankittavaksi, kun on kyse elektroniikasta. minun vermeeni ovat vähintään 10v vanhoja, se on periaate. poikkeuksia tulee käytännön syistä: virtalähde hajoaa 26v vanhasta läppäristä tai ukkonen rikkoo jotkuu netti-modeemit hajoaa ukkosen takia (upsini se ei ole vielä 10v vanha niin ei ole kytekttynä) (no kuitenkin, homma on siis Hm ja en nyt mitenkään tahtoisi sormella osottaa, mutta... kaikki ei visiin ajattele... ihan samalla tavall kuin minä... ja se on hyvä? koska ostamalla rautaa, mutta muuttamatta muuta kehitystä voidaan ohjailla muiden kuin asiakkaiden...anteeksi, Kuluttaja! Rakas kuluttaja, en tarktoittanut mitään [tuut tuut tuut]

lentokone jossian ameriikaan ihemeitten maassa yritti lentää kuin helikopteri kun siitä vedettin laskutelineet sissän, lentoon nousun jälkeen. (nazional koreagrahpic -kanalta) tuntkintaa oli pantu johtaamaan joku enskertalainen, nainen_ (blondi, ainakin kuvissa oli), koska kysesssä oli 'pienkone' eli joku 30-50-paikkanen ropellikone, ne on halpoi ja yleistyny hitosti (vuosi oli kai 2005). niin lopputulos oli se että postuumisti pantii jotain palkintoa kapteenille kun se oli niinkin huonon helikopterin saanu niin hankalassa asennossa vietyä helvettiin siitä terminaalien lahelta että ei kuole (eikä kuollutkaan, kai, nukuin puoliksi kun kattelin tai taisin kuunnella) matkustajat ja pilotit. tutkintaa johtanu tätsy, eikun nainen_ oli kiinnittäny huomiota jostain syystä koneen painopisteeseen ja rasitusjäkiin vielä sen jlkeen kun muut jo pakkaili salkkuja ja kävi ilmi että vuonna 2005, jos se oli 2005, ameriiikan yhdysvalloissa laskettiin keskimääräisen matkustajan painoksi sen verran paunoja että se 50kg ja ne oli vuoteen 2005 mennessä nouuseet niin että paino olikin todellisuudessa 100kg, noista matkustajista kai joku osa on naisiakin, mutta on niiillä lihavia miehiäkin. matkatavaraa oli lentokoneen lastaukseen (ihmiset kai varattiin paikalle eikä lastttu) mutta matkatavaraa (muistaakseni käsivmatkavaraa oli paunoin niin että se oli suurin piirtein 5kg ja se oli sitte todellisuudesa jotain ihan muuta. jotka ovat lentokoneella matkustaneet niin arvioikaa ite kuinka arvoitte kiloja kun täytätte seuraavan kerran pesukonetta...

yhen sortin suupaltti sano minulle, kun tokasin että pitäisi pestä pyykkiä, että miä olisin tullut niin feministiksi että miä pesen itte pyykitkin... tuossa tilanteessa oli sitte vähä humalaisempi kaveri läsnä, mutta sen verran nopia että samaan aikaan kun miä kävin naramaan se ehti kysyä, että mitäs tekemistä sillä on feminismin kanssa, sitte miä nauroin lisää ja asia selitettiin, miä kerron sen joskus, kun miä muistaisin vaan pyytää sen sanatarkan version tätlä henkilötä iteltään enkä kertoisi sitä omana juttuna, vaikka mun juttujahan nää kaikki on. missäs miä ihmisiä näkisin, kun kirjastossakin menen läppärin kanssa aina vessaan että pääsen tänne kertoo mitä telkkarista olen nähnyt (tai kuvat olen nähny, sit siinä on tanskan kielinen teksitys ettei tarvi hidasälysen päässä miettiä mitä on jalassa kun mitta on dekalitra eli perusyksikkö on 1 eikä joku saatanan radiaani. kelvin on käsittääkseni ios-standarkd... vai olikos sekin ISO-standardin lämpöaste, eikä mikään cellssiussi... vittu mitä säätöä. ennenkun aol tajus mistaan mitään eikä ollu vielä netscapea niin jostain saatanan sveitisstä iso-standardin mukaset dokumentitkin oli kyllä webin kautta tilattavissa paperilla rahaa vastaan (huom. ei sisällä toimituskuluja) hienoa tomimntaa. vittu. pajo nousee penkistä? newton vai watti vai

arafatti?

tuossa nyt tuli enemmän ajatelima kun päätelmiä, mutta minulla on tuolla takaoven puolella (sekun näin kesäisin auki) lappu ovenpielessä ja siinä lukee:

"Herätä jos nukun. Jos et herätä niin nukun."

se nyt on tarkotettu sellasiille kulkijoille, joilla on minun puolesta lupa näilla niityilla kuleksia ja enemmänkin kehotus kuleksimaan, koska olen saman lapun taakse kirjottanut jotain siitä kuinka nukkuessa aika menee hukkaan ja miksi pitäisi olla vaiveilla vaikkei hereillä. en minä pelästy jos sieltä joku vieras tulee. luulen kyllä että seuraavan kerran kun järjestän panttifanki-draaman näillä kulmila niin tuola pihakaivossa on sen verran kylmää vettä sekä kelvineissä että metreissä, että ei se hampaitten kalkatus sieltä naapuriin kuulu, jos niitä edes kiinnostaa. varjosa piha, puulämmitys, kirrves, saha, lapio ja kottikarryt. marjapensaat haluan muuttaa mehuksi ennnen eli pysytään asialinjalla ettei tarvi vielä kokeilla kannibalismiakin. muuten olen kaikkiruokainen, porkkana jos on naaman edessä ensinäkemällä tai muutenkin ikäänkuin varottamatta niin voin saada aika voimaakaan allergisen reaktion, sitä varten minulla on kyykäärmeitä terrariossa että on toleranssit koholla ettei tarvi joka saatanan kesä jonkuu ampiaisen takia hommailla kyypakkauksia. tappoonit on vessan peilikaapissa.

moi

p.s. heitä kahvinsuodatin roskikseen, äläkä jätä keittimieen, koska en koskaan tiedä koska herään ja mihin tai milloin palaan ja minne, kiiti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.