IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

(siitä vaietessa ja ensi elokuussa en varmaankaan tämän tai näitten ansiosta koskaan puhu kuin paula kelkasta, mutta kyllä minulla siitäkin juttua riittää vaikka on kolme vejejestä puolustamassa sita heitin äitiä ja sitä hänen juoppoa jonka takia maat tästä ympäriltä myytiin)

en ole mitenkään katkera, mutta vituttaahan se että juoppo tulee ja niin tekee, on minulla jotain pilkkuja häpiästä jäellä ja teen itestäni kakaran, huvattoman jos toimitaan niin että toi mulkku, ennenkuin se möi kaikki Kelkan maat käay sössöttämään minulle siiteä että meillä lumi kolataan "heitin kellariin". en jaksa yksityiskohtaisesti selittää kuinka asiat tapahuvat, mutta sen verran sanon että tietoisuus puuutui ja Seppo Kelkalla säilyi suhteellisuuden taju siihen asiti kun hän kuoli kiikkutuoliin.

siä et voi tietätää koska noutaja tulee. miä tiiän että miä olen se perillineen jolle asekätköt kuuluu, ja siihen ei ole veikalla sanomkista.

koitanpa kertoa jutun:

pappa (eli isä) oli minulle kertonut, jotenkn että veikkani esa ei tilaa peri, ja mä ymmärrän miksi. kuvitellaaan että en tiedä, ja pappani (isä siis) kertoi minullee kautta rantain ja sitte selvinsanoin että esa, veljeni, ei sitä tilaa peri. kuvitellaan tuo todeksi.

kuvitellaan että miä hain vääristä syistä suomen, ehkä, arvoistetuinpaan oppilaitokseen ja pääsin sinne olematta ylioppilas, se on kova ehto. kuvitellan edelleen että tietojenkäsitttelyn ohelaa filosofia olisi ollut opinaiheista se jjota olisin halunnut opiskella. ajatellaan: tavoitteeni ovat ristiriidasa pyrkimyksiini.

kuvitellaan asia todeksi: minun pitisäisi opsikella agronomiaa koska setäni ja tätini mies )(hellsteen tms. kamppailee ja käy kilpaa amoista maatikuita ja toinen on lihakarjanharjottaja ja toinen vilejilä. miä olen melko varma että jussi, joka ei ole kummini vaan serkku, ei ole kiiinnostunut asiain hoidosta, mutta minua kiinnostaa tehdä iso tila, viljalla tai karjalla ja miä pelkään niitä vihasia sonneja. ja kun matti, eri matti josta olen maininut menee ja panee härän kuriiin niiin siinä ei soitella vapaapalokuntaa apuun vaan ne hoitaa sen ite. kuvitellaan tuo todeksi.

ajatellaan niin että miä teen kaikesta totta: miä olen niinku niskavuoren emäntä, mä vaam käsken ja asiat tapahtuu. niin pitää ollla, niin pitää asioitten tapahtua ja sellaisina niien tapahtumien pitää tapahtua minun silmiss ett' kaikille näyttää siltä että kaikki tapahtuu kuin itssestään: kuvtellaan henkilö.

emme voi nyt ajatella paulaa vaan on mielessä natalia, olkoon karvonen tai olkoon mikä vaan. niitä khta miä ralastam ka zomaa ka, olen miä yksi saatanan runkku ja sellasena elän

-hei ja moi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.