IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

8(katkos aivoissa ja jotain sen sellaista)

[matleena kuusniemestä]

mutta kun en muista sen toisen nimeä niin en puhu kenestäkää, jos en itestäni puhu. ite, yksin minulle ja minusta. niin on asiat ja asianhaarat.

tervemoro (haista siä, laura (malmivaara) iso vittu ja tee tenavia lisä louhimiehen kanssa. vitun lehmä!)

antti-pantti

(siä pakska olet ahneempi kuin eija ahvo ja se toinen , minkä nimeä en muista ja juuri siihen kaikki muistamiseni perustuu... susanna.... ei se tukholman susanna, vaan joku muu, vaan joku muu, vaan joku muu... että miä olin hölmo kun en miä sanonut sitä siljaderille, mutta jonain päivänä... isaac asimov.... multivax ja multivac... joku esittää sen kysymyksen ja minä olen myytäviussä. tahdon olla ja siksi olen, se olkoon sanottuna elämäni tarkoitus: myydä otsemo ka l'ud' laiåalso moom että kilpailua ei synny. olkkoon tahto ja tahattomuus ja kaikki oli minkään tapahtumatta: muistan vain uimahallin, ja totta kirjoiitin sen synkän ajatulksen ilmoille päästän ja päästin. kulta kultasenii, tee minusta loppu, en tahso enää elää. en tässä ilossa enkä suruani jakaa. vaikka en ole kuolemaisillani, niin tahdon elää ja elämöstö päästä eroon, onhan v8ielä elokuu? en jaksa enää valvoa enkä tuota häpeätä tuottaa, edes itselleni. onhan vielä elokuu?

vittu, miä kuolen tähän valvomiseen ja tahtoisin juoda itseni pois, mutta kun en voi, en saa, enkä voi sitä omaisilleni tehdä: itsemurhaa.

vittu että vituttaa niin saatanasti että tahtoisin tulla tapetuksi, eikö se onnituisi mitenkään?

--fäggis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.