IRC-Galleria

Lapland diary. day almost 2. gSunnuntai 28.12.2008 17:01

eka yö takan jos ei lasketa sitä, että lähettiin la aamun klo 5.00 am ajaa kohti laplandia. En ollut nukkunut pe ja la välisenä yönä silmöystäkään. Matka oli pitkä ja rankka. Omalla tavallaan myös koominen ja hauska. porukka hajoili autoon ja vilkutteli ikkunasta random ihmisille nurmeksessa ja sami valitti lähes koko matkan ajan takapenkillä :D
kun päästiin mökkiin ei ees meinattu löytää sitä kun ovi numerot oli ihan päin honkia kunnes tajuttiin et olimme väärän mökin ovella. Raahattiin kamat mökkiin syötiin nuudelii ja dokattiin. Minä aloitin valituksen siinä vaiheessa koska en ollu nukkunu reiluun 30 tuntiin. Sami raastoi hermoja ja oli ihan hullun yliaktiivinen. Matias esitteli seksuaaliteorioitaan ja salla save oppi pelaa skatea. (samin harmiksi).
viime yö oli kaamea. oli helvetin kuuma koska sami oli lämmittäny takkaa ja nukkuma parvel oli yli 30 astetta lämmintä. nukuttiin kaikki alasti.
aamul herättiin ja nyt tääl on jo pimeetä.

ps. kiitos kaikille niille jotka soitteli viime yön. joka kerta kun olin nukahtanut joku herätti ja mul on ollu jo muutenkin vaikeuksia nukahtaa. siispä ensi yöstä eteenpäin puhelin on kiinni! voitte jonottaa sallan vastaaja palveluun. 3 e minuutti lyhentämättömänä mulle ;)

diary jatkuu kun palaamme kaupasta. Sinne siis nyt
>

XOXO

u know u love me.
- GG

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.