IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

lolKeskiviikko 04.03.2009 00:13

enää viikko kirjoituksiin. iik. ketään ei ehk kiinnosta mut aattelin kirjottaa tänne jotain kun sillo rukalkin kirjoitteltiin ja tulee niin hyvä mieli kun näit lukee. hah. eli ehk nauran tällekin sit myöhemmin. vittu tää talo on niin täynnä kaikkii ihme tyyppei. aina kun menee rappuun niin kokee jotain yllättävää :D hah.
jennin sauvasirkat harrastaa muute agilityä ja ne on alkanu lisääntyy. YHDESTÄ yksilöstä. eli aika ällöö. uudet jälkeläiset ovat saaneet nimensä salkkareista. siel on ossi puolakka, tyyne puustinen, seppo ja ismo, matilda (alkuperäinen sirkka) ja jotain muitakin. en voi muistaa. ja ketä kiinnostaa. ehk alan postaa tänne salattui laiffei sirkka paratiisista.
ainakin seppo ja ismo hengaa toistensa seurassa tiiviisti ja harrastaa tanssia.

en jaksa kirjottaa muuta. mo

day 100000Torstai 01.01.2009 23:47

vittu mikä darrrrraaaa. hyvvee uvta!
matias lennätti nakit ja salla vedet. hullua menoa. eilen mulla meni 260 euroa. älkääkä kysykö et mihin. i got moneeey bitch! no more though

save oli taas jatkoil ja soitti aamul vaikka lupasi et korkeintaan kolmen jälkeen soittaa. sallan paska oli vihreetä vaikka sen pitikin olla sinistä kun juotiin bols blueta. ah hahah

meille voi tulla syömään kun tääl on liikaa ruokaa. matias voi kokata ja sami tarjoilla.

vittu ei jaksa kirjottaa muuta. mut me mulkut ei oo oltu laskee kuin kerran ja vittu kaikki kamat piti kuitenkin raahata messiin. siksi autossakin tilan puutos. tosin tääl on pakkasta liikaa ja pekalle tiedoksi. matiAS yritti iskeä naisen mutta vahingossa käskikin sitä painumaan vittuun ja jälkikäteen kusella tajusi et mitä vittua tuli sanottua. ei tääl muuta.

kolikko automaatti toimii hyvin. saveliukselle on herunu

t homot ja lesbot kuusamosta ja kolikkoautomaatti

gg kuittaa lishääMaanantai 29.12.2008 01:03

haluatteko vaaleata vai tummaa jyystettävää?
lihaa vai kasvista?
Kaikkea löytyy ja ollaan myös nopeitan liikkeistämme.

no jotain tällästä täällä nyt kauppa alias kuppa reissun jäljiltä. ja kyllä reissumiestä naurattaa. oltiin saunas ja jhuodaan lishää nyt. sergei pääsi hengestään ja nicon kosto venäläis mafiolta oli suloinen. Sami haluaisi lisätä itsensä tänne, mutta niin ei tule tapahtumaan. se vaan vonkaa.

shergay voi herätä henkiin ja on aina valmiina toimintaan. huomen laskee ja kylmää kyytiä tulossa. se vois myös jättää meidät lämpimäks.

t. gg ja rakastavaiset.

XOXO

ps. nyt loppu koska pitää ottaa kaksi ja salla vaan levittelee.

me annetaan myös ymmärtää ja ymmärretään antaa

Lapland diary. day almost 2. gSunnuntai 28.12.2008 17:01

eka yö takan jos ei lasketa sitä, että lähettiin la aamun klo 5.00 am ajaa kohti laplandia. En ollut nukkunut pe ja la välisenä yönä silmöystäkään. Matka oli pitkä ja rankka. Omalla tavallaan myös koominen ja hauska. porukka hajoili autoon ja vilkutteli ikkunasta random ihmisille nurmeksessa ja sami valitti lähes koko matkan ajan takapenkillä :D
kun päästiin mökkiin ei ees meinattu löytää sitä kun ovi numerot oli ihan päin honkia kunnes tajuttiin et olimme väärän mökin ovella. Raahattiin kamat mökkiin syötiin nuudelii ja dokattiin. Minä aloitin valituksen siinä vaiheessa koska en ollu nukkunu reiluun 30 tuntiin. Sami raastoi hermoja ja oli ihan hullun yliaktiivinen. Matias esitteli seksuaaliteorioitaan ja salla save oppi pelaa skatea. (samin harmiksi).
viime yö oli kaamea. oli helvetin kuuma koska sami oli lämmittäny takkaa ja nukkuma parvel oli yli 30 astetta lämmintä. nukuttiin kaikki alasti.
aamul herättiin ja nyt tääl on jo pimeetä.

ps. kiitos kaikille niille jotka soitteli viime yön. joka kerta kun olin nukahtanut joku herätti ja mul on ollu jo muutenkin vaikeuksia nukahtaa. siispä ensi yöstä eteenpäin puhelin on kiinni! voitte jonottaa sallan vastaaja palveluun. 3 e minuutti lyhentämättömänä mulle ;)

diary jatkuu kun palaamme kaupasta. Sinne siis nyt
>

XOXO

u know u love me.
- GG
"Mulla on ikävä, mun Ariel-tyttöstä ja niin on muillakin." On se hienoa etta tietokoneet ymmartaa suomea. Mut olin ari-el!

Mul menee nyt hyvin. Eilen itkin koska luulin kuolevani mutta sitten sanoin itselleni: " Ei Salla, Et sina tanaan kuole. Tama ei ole tapa miten mina kuolen" ja sit sanoin viela itselleni " mita sanoisit evelle ja sallalle jos nyt kuolisit. Sanoisitko etta alkaa olko surullisia, me hylkasimme toisemme jo 8 kk sitten." jalopuksi viela mietin: " ainakin heini tietaa millaiset hautajaiset haluan, mutta kuka kertoisi hanelle etta you'll be in my heart on laulu hanelle" Silloin paatin ryhdistaytya ja menna kouluun.
Haaa ja kuten huomaatte en kuollut.

Ja viela ilmoitan etten julkaise miksi luulin kuolevani, mutta se liittyy kaarmeisiin ja niiden puremiin. Ja lainatakseni adventurecreation opettajaani "Once there was a girl who was too embarrised to tell anyone that she was bitten by a snake - and she died"

LOL

hio hio hao houPerjantai 16.02.2007 10:15

mua on purru kaks kertaa jackjumper whateva muurahainen olikaan. Tanaan koulubussissa oli kammenen ja sormien kokoinen hamahakki. Yhtena yona mun huonees oli skorpioni. oon tappanu paljon otokoita. Taal on paljon sisiliskoja.

Ps Tutustuin kahteen japanilaiseen tyttoon. Ne on kivoi.

pps. taal on tappavan kuuma. ei voi liikkuu.

ppps. Omistan playstationin. Lahettakaa mun pelit tanne! (info aidille)

Pppps. LAHETTAKAA JUUSTOHOYLA

PPPPPS. Pitakaa kivaa

PPPPPPS. MAYA! OOT SIISELOITYNY.

PITAKAA KIVAA!
vihii. oltiin viikko sister's beachilla ja se on pohjois tasmaniassa ja siel oli soi aaltoi ja surffasin. tai se oli surffauksen alkeellinen muoto bodyboarding. hih. Taal on tosi mukavaa. tanaan oltiin ekan kerran shoppaa ja silleen. taal on supa halpaa vaatteet ja sillee sit avasin puhelin liittyman. Mun oma suomi numero toimii normisti et siihen van se +358 eteen ja voi soittaa normisti ja mie maksan kai laskun. Et kiitos vaan niille kirkon idioottiviesteille nuorten illoista. ma maksan laskun jokaisesta! LOL okei. Mut jeps. hyvin taal menee aurinko paistaa ja ihmiset pitaa mua muka nerona kun osan enkkuu mut ne ei vaan tajuu kuinka huono oikeesti oon jos vertais muihin itseni ikaisiin suomalaisiin. tai no en tiia. Jep. Tanaan tehtiin koulus kurssi valinnat ja paasin surffauksessa odotuslistalle. nyyh. koulu alkaa siis 15 paiva. talla hetkella opiskelen siis:
- English as a secong language(local students)
- English as a second.. (exchance students)
- Art desingn bla bla
- Japanese for beginners
- music theatre, dance/drama/music??
- Adventure joku juttu jonka tilalle tulee surffaus jos paasen odotuslistan lapi

Tal miun perheel on suhteita kun kaikki on koira ja opettaja ihmisii. hih. no host mama ja papa on opettajii ja niitten siskot ja veljetkin on. Eli mut ehk saadaan surffausjuttuun. jos ei saadA niin sit tos adventorousjutuskin on surffausta ja scupa divingii ja Denis (host isi) lupas et kyl ma surffaa paasen. Vaikka se opetus jaisikin sitten ammattilaisen kasiin. hih. Okei. anteeksi etta vaivasin teita.

Ps taal on 26 astet lamminta ja silleen vaan lomailen. Ei oo ikava miinus asteita. bye mates!

Pps se koulu vaikutti kivalta. oppilaat maukkailta ja taalla on EMOJA. ja SKATERBOYGER-dudei tjt Davidin kielta toi on.

Aloha!Torstai 25.01.2007 09:57

Taal on kivaa. Olin tanaan taivaassa. Me lennettiin pilvien ja auringon valissa ja horisontissa oli vain sininen taivas ja valkoinen untuva maailma. Se oli ehka kauneinta mita oon nahny. Sain lento matkalla ystavia Suomesta. Ne oli tosi mukavia ja silleen oon nyt kahden paivan sisalla ollu 4 ruumiin tarkastuksessa ja 4 kertaa on lentokone noussut ja laskenut. joku 30 tuntia oon istunu koneissa ja elany ilman suihkua. hyi. haha :> Mut joo sit tutustuin johonkin italialaiseen poikaan thomasiin kun sekin tuli tasmaniaan vaihtariksi ja silleen. Tai no joo en paljoa sille uskaltanu puhuu kun se ei kai oikeen osannu enkkua. LOL haha. Mut kun lennettiin tasmaniaan niin se oli kuin paratiisi olisi ollu meren keskella. Vesi oli turkoosia, hiekka valkoista, palmuja ja kaikkea. Sitten se miun host perhe. Ne on ihania ihmisia ja niin semmosii hmm miten sen sanoisi. kauniita. ei ehka mutta miellyttavan nakoisia kai. tosi mukavia. ja ma oikeesti osaan englantia mika onkin hieno asia ^^ Jep mut taa luonto taalla on mieleton. taalla on koivuja ja leskenlehtia, sitten kuiteskin on perinteisia australia juttuja ja semmonen vivahde kreetaa ja kaikkea. taalla tuulee kylla aika paljon, mika tekee ilmasta viilean mutta kun aurinko pilvien takaa tulee niin hui kun siihen kuumuuteen kuolee. hih. sain oman huoneen mista on upea nako ala merelle. tosi kaunista taalla on. oottakaapas kun naatte kuvia, jos jotain kiinnostaa. hah. sit david/host veli kerto et viikonloppuna on jonkun sen kaverin 18 v juhlat. uu mama jotkut mega reivit >D jannittaa. mut hei. nyt oon happy. (ehk siks etten oo viel tajunnu et taa ei oo mikaan 2 vkn loma) hehe. mut hei pitakaa kivaa suomes. ikava on<3

ps. meil on sopo pikku koira jonka nimi on Ace. ja sit meil on papukaijoi

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.12.2006 00:18

Kuka sinulla tulee ystävistäsi mieleen...

1. Hymy; mulle tulee mieleen santtu. en tiiä miksi :D se hymyilee silleen silmät sirrissä! ja tommi! tommi kun se on humalassa. sit toisaalta ossin kilppari-pappa ilme hymy!
2. Huumori; mun isi! se on paras vitsiniekka. mut se ei oo ystävä kai. noh sitten ehkä emt. kaikki? jaril on kyl aika wicked toi huumori!
3. Luotettavuus; heini, sini ja silja! ne on salaisuuden vartijoita.
4. Hauska; Maya. se on ihana hupsukka hassukka!
5. Nauru; täst mulle tulee mieleen tomi! kun se nauraa silleen kovaan ääneen.
6. Tärkeä; no kaikki on tärkeitä omalla tavallaan. ^^ mut salla eve maya heini pekka silja laura sirja joni Sini........ loputonta
7. Uskollinen; Heini, Pekka, Sini ja Silja! ne on aikas uskollisia, mut tosta listasta toi pekka vähiten mut eiköhän kaikki mun kaverit oo uskollisia.
8. Ystävällinen; mAYA kun se aina ostaa mulle kahvia ja on niin ihana vaik oonkin lortto:/
9. Kärsivällinen; kai se on sit heini! se on semmonen just oivakärsivällisyys!

en haasta ketään. mä maassa lepään ja silleen lorttoilen.

älä koskaan unohda.Maanantai 11.12.2006 04:12

Kesäkuun 6 päivänä vuonna 2008 tapaaminen kyrölän niityllä, sen vihreällä saarella klo 18.
S ja B tapaavat.
« Uudemmat - Vanhemmat »