IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

Vappu-kakut mahtuu laukkuunMaanantai 01.05.2006 18:53

Rupee vaput ym. oleen takana päin. Rankka viikonloppu alkaa tarhapöllön luota. Lihaa on paljon, ihan JuhaSaksaa myöten <32 (ei Berliinin muuri pitäny tiukas tilantees) :<
Irstas meininki: Mä tyytyväisenä puklailen vessas nii nää pervot paskiaiset avaa oven avaimilla: "joo tultiin vaan kattoo, et mitä teet, q kestää nii kauan" Mitäs, jos olisinki tehny jotain? :o
La-aamu: Niskat aivan jumissa, muutenki koko roppa ottanu lämää, sen verta kipeet paikat. En tajuu, miten aina onnistun nukahtaa niin Nirvana-paikkoihin... Joko äijän perseen päälle tai kuten nyt, lattialle istuma-asennos pää nojaten sängyn reunaan.
Automaattivitunpistooli oli kyl nii hyväs hapes, ettei mitää rajaa. Vetää vertoja Bullomaksen ke-aamun darralle.. Käytiin grillaamas Hakkerin luona nii Punkkis tyytyväisenä nukkuu autossa koko session ajan.
Siitä sitten kotiin ja illalla uutta norsua tulemaan. Käytiin Kasinon pihas (hyhyi...), oli just niin hirveetä ku muistiki. Matka jatkuu Parraan, mutta ei sielläkää kovin montaa minuuttia viihdytty. Kotia päin, mutta päätetäänki jäädä tmist0:n saunamökkiin jatkoille. Oli niin hc-mela siel ettei mitään rajaa: taas 10 min istutaa ja mussutellaan sipsii, sit lähetään. Timikaksvitunpissistelttaa ei jaksanu heittää mua kotiin asti niin siitä 67:lta muutaman kilometrin matka pelottavia Kyrvänkolon teitä kotiin.
Nyt on pari päivää paikkailtu lifetyksen tuomaa damagee. Mut oli ihan kivaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.